Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: trendy pečení chleba, svěží jahodové dezerty či křehké kremrole

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm
Varianty (3)
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Naučte se péct křupavý domácí kváskový chléb, kremrole jako z cukrárny nebo od babičky a svěží jahodové dezerty z celého světa podle rad francouzského cukráře na online kurzech Sweet Flow. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu i v Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen správný online kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.

Kurz Jahodové dezerty

Kurz je postaven na zajímavých technikách cukrařiny (snadných i náročnějších) s nejoblíbenějším ovocem v dezertech: jahodami. Tak vznikly lekce o jahodách a nejen o nich. Takový svižný cukrářský trénink pod vedením francouzského cukráře. Čekají vás tradiční jahodové recepty, které obletěly svět: fraiser, trifle, sabayon.

Kurz Kváskové pečení

Pečení chleba, to není jen trend… Kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ na několik skvělých receptů. Seznámíte se s různými technikami pečení chleba a díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá péct. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Kurz Základy listového těsta a české kremrole

Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky?! Jako z cukrárny?! Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás. 

Nahoru