Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Luxusní pobyt v centru Prahy v hotelu světového renomé s výtečnou italskou gastronomií

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
NH Collection Prague Praha (mapa) 867 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simi

Dobrý den, je prosím v provozu welness ? Děkuji za info

NH Collection Prague

Dobrý den, Simi,
ano wellness je v provozu, takže není problém si užít trochu relaxu.
S pozdravem
NH Collection Prague

Lara

Dobrý den, mám dotaz k voucheru s večeří. Jaký je cenový limit pokud by byla večeře servírovana á la carte? Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den paní Laro,
cenový limit není – máte nárok na hlavní jídlo z našeho a la carte jídelního lístku na který se můžete podívat zde: https://www.ristoranteilgiardino.cz/menu/menu/
Nicméně menu se mění v závislosti na sezónnosti a některé pokrmy, tvz. sezónní speciality jsou z této nabídky vyčleněny. Aktuální informaci vždy poskytne obsluhující personál.
S pozdravem
NH Collection Prague

Lucue Vajc

Dobrý den, v jakém časovém úseku se podávají večeře? Jde mi hlavně o začátek. Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den pane Vajci,
restaurace je otevřená od 17h
S pozdravem
NH Collection Prague

JANA

Dobrý den, mohu se zeptat jak je daleko Staromestske náměstí? A jak se k Vám nejlépe dostanu z hl. nádraží?? Dekuji

NH Collection Prague

Dobrý den paní Jano, z Hlavního nádraží se nejlépe dostane tramvají číslo 9, které jede z nádraží na zastávku Anděl a cesta zabere 17 minut. Staroměstské náměstí je od hotelu vzdáleno 3,3km pěšky. Cesta MHD zabere cca 20 minut

Fanda Sourek

Dobrý den, měl bych ještě jeden dotaz. Pobyt na jednu noc 3 dospělí a dite zdarma 5 let se snidani a večeří, je cena 3150? Děkuji za odpověď

NH Collection Prague

Dekujeme za dotaz ohledně ceny. ještě je potřeba přičíst sníženou cenu večeře pro dítě, ve výši 325 CZK.
Celková cena by tedy byla 3475 CZK.
Ve složení 3 dospělí a 1 dítě lze ubytovat v Superior pokoji pouze formou jedné přistýlky. Čili rodiče by museli spát spolu s dítětem v manželské posteli a třetí dospělá osoba na přistýlce.
Pokud byste potřebovali dát do pokoje dvě přistýlky, tak je třeba potřeba připlatit 500 CZK za pokoj vyšší kategorie, který je dostatečně velký, abychom tam byli schopni dát dvě přistýlky.
S pozdravem
NH Collection Prague

Fanda Sourek

Dobrý den, pri objednani pobytu na jednu noc pro tri osoby s večeří, tak mají večeří všechny tri osoby a nebo jen jedna? Děkuji za odpověď

NH Collection Prague

Dobrý den,
pobyt bude obsahovat večeři pro všechny tři osoby.

S pozdravem
NH Collection Prague

Iveta Hrdličková

Dobrý den, jak daleko od hotelu je metro???
Děkuji Hrdličková

NH Collection Prague

Dobrý den paní Hrdličková,
nejbližší stanice metra Anděl je cca 5 minut chůze (asi 500m)
S pozdravem
NH Prague City

Vladimír

Dobrý den, v případě pobytu rodiny (2 dospěli, dítě 7 let, kojenec 1 rok) je možné, aby kojenec spal s rodiči v posteli bez příplatku? Dále se chci zeptat, zda je hotel ochoten na pobyt zákazníkovi vystavit fakturu, kterou by proplatil zaměstnavatel. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. 1 dítě do 11,9 let má pobyt zdarma s nárokem na lůžko a snídani (v ceně není večeře u varianty s večeří – lze uhradit na místě). 2 a více dětí vždy po předchozí domluvě (nutný větší pokoj). S přáním krásného dne, Karel

EVA PYTLOUNOVÁ

Dobrý večer, mám dotaz ohledně varianty přes SLEVOMAT se snídaní a večeří. Kdy bychom byli 2 dospělí + 2 děti (14 let a 4 roky), kdy starší dcera se patrně počítá už jako dospělá osoba. A to v termínu od 23.8.22 – 25.8.22. Bylo by to možné? Předem děkuji za odpověď.

NH Collection Prague

Dobrý den, paní Pytlounová,
14ti leté dítě je počítána jako dospělá osoba. 4leté dítě bude zdarma, ale je potřeba přiřadit větší pokoj, do kterého se vejdou 4 osoby a ten je za příplatek 500,–CZK/den. V ceně není zahrnuta večeře pro 4leté dítě, kterou můžete dokoupit na místě za příplatek 325,–CZK.
Hotelové garáže se nacházejí v hotelu NH Prague City, Mozartova 261/1. Zde si zaparkujte a následně si vyjedete lanovkou do hotelu NH Collection Prague.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přeji Vám krásný den.

NH Hotels Prague team

Jirka Broža

Dobrý den,mohu se zeptat na volný pokoj pro 1 dospělého a děti 16 a 11 let v termínu 26. – 28.8.2022 ? A je možný i check in mezi 1–2 h ranní z důvodu příletu do Prahy az 0.35 h .Dekuji Broža

NH Collection Prague

Dobrý den Pane Brožo, kapacity volné jsou, takže není problém na tento termín voucher zakoupit.
Recepce je k dispozici 24 hodin denně, čili zároveň není problém, pokud dorazíte do hotelu až po pozdním příletu.
S pozdravem
NH Collection Prague

Jiří

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možnost nějaké dřívější snídaně či snídaňového balíčku, z důvodu dřívějšího odchodu z hotelu, je toto ve vašem hotelu možné?
 Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den Jiří, není problém si vyžádat snídani formou balíčku – stačí, když o to při příjezdu požádáte na recepci a upřesníte jim čas odjezdu.
S pozdravem
NH Collection Prague

Zdeněk Štuka

Dobrý den,
rád bych se zeptal na parkovné ve Vašem hotelu, kolik zaplatím za parkovné, pokud se u Vás ubytuji ve dnech 7.-8.7.2022 tj. od 15:00 (7.7.2022) do 12:00 (8.7.2022)?
Předem děkuji za odpověď.

NH Collection Prague

Dobrý den pane Štuko,
parkovné stojí 670 CZK/den a součástí této nabídky na Slevomatu je 50% sleva na parkovné, čili částka bude 335 CZK
S pozdravem
NH Collection Prague

Jana

Dobry den,
nabizi hotel prosim take odvoz na letiste?jaky je pripadny poplatek?dekuji za odpoved

NH Collection Prague

Dobrý den, lze zajistit hotelové taxi – cena transferu na letiště je 850 CZK a stačí si čas odjezdu domluvit přímo v hotelu na recepci.
S pozdravem
NH Collection Prague

Alena Semoradová

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,kde jsou ty podzemní garáže. Jsou přímo u hotelu?
A jakým způsobem se platí.
Děkuji Semoradová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, parkování je k dispozici v garážích nedalekého NH Prague City. Poplatek za parkování je možné zaplatit přímo v garážových prostorech prostřednictvím automatu či lépe na recepci hotelu NH Collection Prague. Přeji pěkný den, Katka :)

Lenka Želinská

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na možnost úschovy zavazadel. V Praze budeme kolem 10:30 hod. Nebo je možnost se v hotelu ubytovat dříve? Či později pokud bude možnost úschovy zavazadel ? Moc děkuji za odpověď. Hezký den Želinská

NH Collection Prague

Dobrý den, paní Želinská, v případě, že pokoj ještě nebude uklizen a připraven k ubytování, tak si můžete uschovat zavazadla na recepci, vyrazit do města a vrátit se kdykoliv později.
S pozdravem
NH Collection Prague

Zdeňka

Dobrý den,
bylo by možné pobyt uhradit z FKSP?
Děkuji a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, pobyt nelze uhradit z FKSP. S přáním hezkého dne, Maty

Monika

Dobrý den, je možné se ubytovat na jednom pokoji 2 dospělé osoby a 2 děti? Děti jsou ve věku 5 a 8 let, kdy mladší je zvyklé spát s námi. Jaký bude další doplatek za ubytování? Tento pobyt bych ráda uskutečnila v období 27.5. – 29.5.2022, pokud jsou ještě volné termíny. Děkuji.

NH Collection Prague

Dobrý den Moniko,
možné to je – příplatek za druhé dítě je 600 CZK. Standardně dáváme rodiny se dvěma dětmi na pokoj vyšší kategorie s příplatkem 500 CZK (čili běžný příplatek je 600 + 500 CZK) ale pokud si chcete ponechat mladší dítě u vás v posteli, tak je to také možné (pouze s příplatkem 600 CZK) Napište nám tuto informaci buď do poznámky když si budete rezervaci vytvářet, nebo nám tuto informaci napište po vytvoření rezervace.
S pozdravem
NH Collection Prague

Lucie Teťhalová

Dobrý den, není problém k snidani i bezlepkové pecivo?

NH Collection Prague

Dobrý den, paní Lucie, ano na snídaňovém buffetu je k dispozici i několik variant bezlepkového pečiva.
S pozdravem
NH Collection Prague

Marková Lenka

Dobrý den, chtěla bych se u vás v srpnu ubytovat se svým vnoučkem asi tak na čtyři dny. Přijeli bychom vlakem nebo autobusem, což znamená buď na Holešovické nádraží (autobusové) nebo na Hlavní nádraží Praha (vlakem). Jaká možnost je z těchto nádraží se k vám dostat co nejblíže k hotelu, když budeme mít zavazadla a vnouček je ještě malý, tak abychom se k vám bez problémů dostali a nemuseli jít se zavazadly dlouho trasu pěšky. Děkuji předem za informace. Lenka

NH Collection Prague

Dobrý den, paní Marková, nejlepší variantou bude dorazit na vlakové Hlavní nádraží Praha. Odtud se pohodlně dostane tramvají číslo 9 nebo 15 prakticky až k hotelu. Pojedete na stanici Anděl (cesta z nádraží trvá pouze 15 minut) a odtud už je to do hotelu jenom kousek pěšky – cca 400metrů.
S pozdravem
NH Collection Prague

Lenka

Dobrý den, je zde prostor pro kuřáky? Děkuji za odpověď

NH Collection Prague

Dobrý den Lenko,
hotel je nekuřácký, nicméně všechny pokoje na prvním patře mají svojí vlastní předzahrádku se sezením, kde je možné kouřit. Pokud si vytvoříte rezervaci, tak prosím napište do poznámky, že jste kuřačka a chcete tento typ pokoje.
S pozdravem
NH Collection Prague

Štěpán Sobotík

Dobrý den,
chci se zeptat, zda vstup do wellness je zdarma, případně jak je zpoplatněn? Dále bych se chtěl zeptat, zda je možná late check-out (Lazy Sunday)?

NH Collection Prague

Dobrý den, pane Sobotíku, ano vstup do wellnessu je pro hosty zdarma. Co se týče late check-outu, tak tento benefit platí pouze pro členy věrnostního programu NH Rewards v případě rezervací vytvořených přímo na stránkách NH Hotels Group. Samozřejmě není problém uložit na recepci zavazadla v případě, že plánuje odjezd z hotelu v pozdních hodinách.
S pozdravem
NH Collection Prague

Zdeněk

Dobrý den,
v loni v srpnu a v září jsem navštívi Váš hotel přes SLEVOMAT dvakrát a vždy parkování bylo zdarma, to zřejmě již neplatí, kolik zaplatím za parkovné pokud si vezmu ubytování na dva dny např. 19.5.- 20.5. 2022. Předem děkuji za odpověď.
 Zdeněk

NH Collection Prague

Dobrý den Zdeňku, speciální snížená cena za parkovné je 295 CZK/den
S pozdravem
NH Collection Prague

Martina Habartová

Dobrý den,

chtěli bychom si rezervovat u Vás pokoj v termínu 27,5 – 29.5 (2 noci). Potřebujeme ale pro 4 osoby (2 dospělý + 2 děti). Děti mají 4 a 6 let.
V nabídce je možnost pro 3 osoby s tím, že dítě je zdarma. Dočetla jsem se, že je možné po předchozí domluvě většího pokoje být na pokoji i se dvěma dětmi.
Je to tedy možné? Kolik je v případě druhého dítěte doplatek?

Děkuji za informaci.
S pozdravem,

Martina Habartová

NH Collection Prague

Dobrý den paní Habartová,
koukám, že na zvolený termín máme k dispozici ještě tři pokoje vyšší kategorie, kam jsme schopni umístit rodinu 2+2 děti. Příplatek za druhé dítě je 600 CZK/den a příplatek za větší pokoj je 500 CZK/den
Pokud se rozhodnete rezervaci udělat, tak stačí napsat do poznámky, že jedete se dvěma dětmi a potřebujete tedy pokoj vyšší kategorie.
S pozdravem NH Collection Prague

Jana

Dobrý večer, byl by volný pokoj pro 2 dospělé osoby v termínu 6.-8.5.?Děkuji.

NH Collection Prague

Dobrý den, Jano, dostupnost volných kapacit si můžete ověřit a zakoupit tak pobyt na daný termín v našem online rezervačním kalendáři, který se nachází na pravé straně nabídky či kliknutím na „Vybrat termín“. Vámi preferovaný termíny 6–8/5/2022 je zde stále dostupný, takže můžete takto zakoupit.
S pozdravem
NH Collection Prague

Petr

Dobrý den,
pokud objednám třídenní pobyt se snídaní a večeří mohu si zvolit jestli na večeři půjdu první nebo druhý den?
Děkuji za odpověď.

NH Collection Prague

Dobrý den Petře, ano můžete si vybrat jakýkoliv den v průběhu vašeho pobytu, podle toho, jak Vám to bude vyhovovat.
S pozdravem
NH Collection Prague

Jakub

Dobrý den,
je prosím ještě nějaký volný pokoj pro dva na tři noci – pobyt se snídaní a večeří 14.5.-17.5. případně 15.5.-18.5.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, dostupnost volných kapacit si můžete ověřit a zakoupit tak pobyt na daný termín v našem online rezervačním kalendáři, který se nachází na pravé straně nabídky či kliknutím na „Vybrat termín“. Bohužel Vámi preferované termíny již nejsou dostupné. K dispozici jsou 2 až 8 denní pobyty v období 1.-13.5 a 17.-29.5. Přeji pěkný den, Katka :)

Aneta Kucerova

Dobrý den, je možné v termínu 6.-8.5. rezervovat větší pokoj pro 2 dospělé a 2 děti (5 a 3 roky)? Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den paní Kučerová, na tento termín máme k dispozici poslední tři pokoje vyšší kategorie, kde jsme schopni ubytovat 2 dospělé a 2 děti. Pokud tedy budete mít zájem, tak doporučuji vytvořit rezervaci co nejdříve. Příplatek za druhé dítě je 600 CZK/den a příplatek za větší pokoj je 500 CZK/den
S pozdravem
NH Collection Prague

Petra

Dobrý den,
divala jsem se na termín 13.-15 . května,pro 3 dospělé osoby a jedno dítě věk 2 roky,když zadám tři osoby už my nejde zadat dítě,pokoj je pro tři.Mam objednat dva voucher nebo dítěti stačí dětská postýlka?

NH Collection Prague

Dobrý den Petro, jsou dvě možnosti :-)

  1. Zakoupit dva vouchery – v jednom pokoji by mohli tím pádem být 2 dospělí a dítě a ve druhém pouze jeden dospělý
  2. Zakoupit jeden voucher a napsat do poznámky informaci o dítěti a my poskytneme větší pokoj Premium, kam jsme schopni dát přistýlku pro třetího dospělého a k tomu dětskou postýlku. Koukám, že na zvolený termím máme již pouze tři pokoje této kategorie, takže doporučuji se rozhodnout rychle. Příplatek za tento větší pokoj je 500 CZK/den. 
S pozdravem
NH Collection Prague
Michael

Dobrý den,
je nutné si parkoviště rezervovat předem za zvýhodněnou cenu nebo stačí až na místě si to nahlásit? Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den pane Michaeli, stačí zaparkovat a naše recepce už bude vědět o tom, že má slevu odečíst.
S pozdravem
NH Collection Prague

Simona Znojová

Dobrý den,
prosím byly by volné pokoje pro 2 dospělé a 2 děti (9 a 9 let) a 2 dospělé a 1 dítě (4 roky) v termínu 14.-15.5.2022?
 Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den,
volné pokoje k dispozici jsou.
Pokoj pro dva dospělé a 1 dítě (4 roky) můžete zamluvit normálně přes kalendář. Druhý pokoj pro 2 dospělé a dvě děti bude také možný, ale napiště tuto informaci do poznámky. Nad rámec ceny poukazu je v tomto případě účtováno 600 CZK za druhé dítě a 500 CZK příplatek za pokoj vyšší kategorie, do kterého jsme schopni ubytovat čtyři osoby.
S pozdravem
NH Collection Prague

Alois

Dobrý den, pokud již teď není na slevomatu volný termín na noc 22/23.4. nedá se očekávat že by se ještě naskytl ?

NH Collection Prague

Dobrý den pane Aloisi, napište prosím žádost o rezervaci na tento termín na v.boudova@nh-hotels.com a my rezervaci zajistíme.
S pozdravem
NH Collection Prague

Jiří

Dobrý den, z nabídky pobyt se snídaní a večeří (duben-květen), není zcela zřejmé, zda při vícedenním pobytu bude večeře každý den nebo pouze 1× za celý pobyt? Děkuji.

NH Collection Prague

Dobrý den pane Jiří, večeře je vždy jednou v průběhu pobytu. Čili pokud si zamluvíte voucher se snídaní a večeří na dvě noci, tak vám rezervační systém automaticky počítá pouze jednu noc za cenu s večeří a druhá noc je počítána již se sníženou cenou pouze se snídaní. Pokud byste chtěl mít nárok na večeři každý den, tak je třeba zakoupit vouchery s večeří samostatně – vždy pouze na jednu noc.
S pozdravem
NH Collection Prague

Miroslav Pustka

Dobrý den,

jak je to s večeří, od kolika hodin se podává?

 Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den pane Pustko,
naše hotelová restaurace je otevřená do 23:00 s tím, že poslední objednávka jídla je do 21:30
S pozdravem
NH Collection Prague

Hedvika

Dobrý den,
cena voucheru je na jeden den, nebo za celý pobyt?
2 dospělé osoby + dítě 4roky (3 dny, 2 noci). – termín 27.-29.5
Děkuji.

NH Collection Prague

Dobrý den Hedviko, cena je za jednu noc, nicméně jakmile v systému zadáte termín, tak výsledná cena se automaticky propočítá adekvátně počtu nocí a počtu osob.
S pozdravem
NH Collection Prague

Michaela Přibylová

Dobrý večer, je možné využít 2 dospělý+2 děti (8 a 16let), jeden pokoj? V ceně je snídaně? Wellness je v ceně? Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den paní Přibylová, děkujeme za dotaz, nicméně pro dva dospělé s takto velkými dvěma dětmi je potřeba zamluvit dva pokoje. Rádi vám poskytneme dva pokoje vedle sebe, případně dle dostupnosti propojitelné pokoje.
S pozdravem
NH Collection Prague

Kateřina Gerychová

Dobrý den, je parkování prosím v ceně voucheru nebo se hradí pak zvlášť? Úplně jsem nepochooila nabídku, kde je zmíněno parkování v podzemních garážích. Děkuji, Gerychová

NH Collection Prague

Dobrý den paní Gerychová, parkovaní v hotelové garáži je hostům přes Slevomat poskytováno s 50% slevou, čili za cenu 295 CZK/den
S pozdravem
NH Collection Prague

Míra

Dobrý den,
Zaregistrovala jsem, ze v hotelu je wellness, je otevrene i pro hosty (deti) pres Slevomat? Dekuju

NH Collection Prague

Dobrý den Míro, ano wellness je otevřen pro všechny hosty ubytované v NH Collection Prague, včetně dětí. Ty mají vstup povolen samozřejmě pouze pod dohledem dospělé osoby.
S pozdravem
Tým NH Collection Prague

Michal

Dobrý den,

jak často jezdi lanovka mezi hotely a do kolika hodin je v provozu?
 Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den Michale,
lanovka jezdí nepřetržitě – stačí jí přivolat tlačítkem – stejně jako klasický výtah.
S pozdravem
NH Collection Prague

Pája

Dobrý den, pokud objednám pobyt pro 3 dospělé osoby, budou všecny na jednom pokoji?
 Děkuji

NH Collection Prague

Dobrý den, to není vůbec žádný problém – při koupi voucheru rovnou zadejte v sekci „Počet osob“ tři dospělé a systém Vám automaticky dopočítá příplatek za třetí osobu.
S pozdravem a přáním krásného víkend
NH Collection Prague

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru