6 miniburgerů dle výběru pro dva a hranolky: fešáci s krkovicí, kuřetem i slaninou a uherskou klobásou
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2022.
V ceně
Degustace 6 miniburgerů (80 g masa) pro dva dle výběru:
- Náklaďák: nakládaný zelený pepř, vypečený plátek krkovice z udírny, čedar, brusinky, červená cibule a majonéza s pečeným česnekem
- Napipi: grilovaný marinovaný kuřecí steak, modrý sýr, smažená cibulka, rukola
- Nejlepší: křupavá dvojitá irská slanina, čedar, kyselá okurka, smažená cibulka, jalapeño papričky a domácí tatarka
- Magyar: Uherská klobáska, čedar, beranní rohy, papriková uzenná chilli majonéza
- El Padre: jalapeño papričky, dvojitý uzený čedar, smažená cibulka a mango-chilli majonéza
Přílohy:
- Hranolky (100 g)
- Omáčka dle denní nabídky
Omezení
Na jeden voucher lze objednat max. 3 druhy po 2 ks.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba si zarezervovat termín na tel. čísle. 283 891 574.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Rezervaci lze zrušit 6 hodin předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Více informací o alergenech k zjištění u obsluhy.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Malé nutně neznamená horší. Obzvlášť u jídla ne.
Vždyť tihle fešáci v Restaurantu Klid po práci jsou doslov k nakousnutí. Dámy prominou, ale řeč není o číšnících ani kuchařích, ale miniburgerech, které tu připravují. Zaskočte si ve dvou do Vysočan a ochutnejte jich rovnou šest.
Vyberete si hned z pěti různých druhů, ke stolu se za vámi z kuchyně může vydat ten s nakládaným zeleným pepřem a vypečeným plátkem kukuřice, křupavou irskou slaninou nebo třeba uherskou klobásou. A aby se po cestě neztratily, doprovodí je i porce hranolků a omáčka.
Dobré vědět: Na jeden voucher si můžete zvolit maximálně 3 druhy miniburgerů po dvou kusech.
