Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet busem do největšího zábavního parku v Německu: Europapark s více než 100 atrakcemi

4,6 / 5 Cestovní kancelář CK2 Německo (mapa)

Hodnocení podniku Cestovní kancelář CK2

4,6 796×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Doprava 4,5
89.9%
Program 4,6
91.568%
Ubytování 3,9
78.62%
Průvodce 4,6
91.708%

Filtry
Recenze zákazníků

Děti byly nadšené… díky deštivému počasí krátké fronty a stihly spoustu atrakcí

Problém s dopravou… nehoda…ale za to asi vinit nikoho nelze, hlavně, že se nikomu nic nestalo…
CK dokonce nabídka výlet znovu zdarma 🙃

Hodnoceno: 24. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

všechno

průvodkyně

Hodnoceno: 30. srpna 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Park Energylandia je opravdu úžasný, velký s bohatým výběrem různých atrakcí pro malé i velké. Zaměstnanci parku jsou moc milí a vstřícní. V době návštěvy parku se strhnul silný déšť, vítr a bouřka, atrakce přestaly jezdit(nevím zda jen některé nebo všechny) a zaměstnanci nám umožnili schovat se v jejich restauraci, usušit se a přečkat nepříznivé počasí aniž bychom si museli něco objednat. Strávila jsem v restauraci 6h, to je polovina času, který byl vyhrazen k návštěvě parku. Pršelo i potom, ale méně a bouřka ustala, tak bylo možné pokračovat.
Musím pochválit pana průvodce i pana řidiče, díky nim první část zájezdu proběhla příjemně a bez problémů a i část cesty zpět. Zvlášt oceňuji, že byl pan průvodce přítomen po celý zájezd a řešil problémy, které při minulém zájezdu museli řešit sami cestující. Také bylo velmi příjemné, že jsme k parku přijeli s hodinovým předstihem a mohli vidět představení při otevření parku, což se minule nezadařilo.

Chtěla jsem opětovnou nehodu přejít pár slovy a moc to nerozvádět, jak jsem udělala minule, protože to je nečekaná událost, nehody se stávají a nám jako cestujícím se ani při jedné nehodě nic nestalo. Naštěstí.
Ale musím reagovat na osočení ze strany CK2 u recenze paní Elizabeth. Píšete, že jsem si něco poupravila. Nevím o co se jedná a můžete se zeptat spolucestujících z prvního zájezdu, jestli mají jiný názor. V autobusu jsme ho měli shodný. Píšete, že se při první nehodě nic nestalo a proto mohl autobus pokračovat dál. Nechci se rozepisovat podrobně, poněvadž se to událo mezi řidičem a policií a u toho jsem nebyla. Pravdou je, že autobus při tom lehkém opření do svodidel, jak to nazýváte, přišel o blatník a dva plechy na boku autobusu a měl prasklé přední sklo. Proto jsme se všichni divili, že byl puštěn k další cca 30–40 km jízdě. Nemusím psát s jakým strachem jsme tuto část absolvovali.
K tomu jak jste napsal, že jsem chtěla tento druhý zájezd bezplatně zrušit. Zájezd jsem chtěla absolvovat, jinak bych se asi po první zkušenosti znovu nepřihlásila, ale ptala jsem se na možnost přeložení na jiný termín, až bude lepší předpověď počasí, než byla teď a to silný déšť po obě cesty a silný déšť po celou návštěvu parku, včetně bouřky po celé odpoledne a večer. Očekávala jsem, že v takovém počasí budou atrakce uzavřené, tudíž by návštěva parku byla pro všechny účastníky bezpředmětná. A ano, připouštím, že jsem se po předchozí zkušenosti s vaším autobusem a navíc v silném dešti bála, to je snad pochopitelné. Napsali jste mi, že se zájezd koná za každého počasí. Přesto jsem se rozhodovala zda zájezd absolvuji především z obavy o své zdraví. Peníze by samozřejmě propadly, s tím jsem počítala. Předpověď se vyplnila pouze z větší části, první tři hodiny z 12h pobytu bylo slunečno a bez deště, za co jsem ráda. To, že jsem opět i po nehodě jela s vámi neznamená, že bych se nebála a bylo vše v pořádku, pouze tam jiná cestovka zájezd nepořádá. Kdybych měla na výběr, tak si vyberu jinou. Jsem moc ráda, že se obě nehody obešly bez zranění a všichni dojeli v pořádku domů. Zpoždění několik hodin je to nejmenší. Přesto všechno, jsem ráda, že jsem mohla jet do parku znovu, ale nejvíc mě mrzí, že zde uvádíte nepravdy jen abyste vypadali lépe. Držím palce účastníkům dalšího zájezdu.

Hodnoceno: 2. srpna 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Cesta tam bez problému, park byl skvělý. AVŠAK

Na cestě zpátky jsme přišli o kola na polské dálnici. Jedno uletělo a druhému píchla guma. Řidič vozidla naštěstí i v dešti skvěle zareagoval, a nebýt jeho by se to bez úrazu či nečeho horšího neobešlo. Autobus se zdá neměl být v tomto stavu na silnici. Průvodce zájezdu se s úsilím snažil nás z Polska ve 2 ráno dostat, a vřele mu děkuji za jeho úsilí.
Po konverzaci s jednou spolupasažérkou to nebylo poprvé co autobus po cestě s CK2 havaroval.
Prosím, dávejte pozor na stav autobusu, do kterého s touto kanceláří nastupujete, opravdu mohlo jít i o ztrátu života kvůli vadnému kolu.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 31. července 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Krásný velký park, ani se to nestihne za den projít.

Nehoda autobusu na zpáteční cestě.

Hodnoceno: 17. července 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

cestovka jarni zajezd zrusila a moznost bylo pouze vyber kreditu u ni. V listopadovem terminu cca 5 dni pred odjezdem napsala o povinnem testu covid, ktery cenou je drazsi nez cely zajezd. do ted nereaguji na dohodu nic, i kdyz se zasadne zmenila cena i podminky zajezdu. Ochota a vstricnost je silena a celkem cca 6tis v haji. Z jejich strany ignorace.

Hodnoceno: 15. listopadu 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Nedoporučujeme a varujeme před cestovní kanceláří CK2! Absolutní ignorace klientů, nulová snaha cokoliv řešit.
Na zájezd do Legolandu, který se měl uskutečnit 28. 9. 20, jsem koupila 3 ks voucherů. Ještě jsem si ověřovala, zda-li bude zájezd zrušen v případě nutnosti podstoupit testy nebo karanténu po návratu. CK prohlásila, že v těchto případech se bude zájezd rušit! Tak se ovšem nestalo – 2 prac. dny před odjezdem klienty CK obeslala s emailem, že je třeba do cílové destinace vlastnit platné testy na koronavirus.
Že CK tímto porušila svoje prohlášení vůči klientům, že test pro jednu cestující osobu stojí stejně jako zájezd, že z etických i zdravotních důvodů nemůžu nechat testovat 4-leté dítě, že nám dali vědět v noci, pár dní před odjezdem – nikdo neřešil! A neřeší do dnešního dne.. Z CK2 nikdo nereaguje ani na telefony ani na emaily. Jsme bez peněz, jakékoliv kompenzace i bez snahy situaci jakkoliv řešit.

Hodnoceno: 16. října 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Nedoporučuji CK 2, která zájezd organizovala a se svými klienty minimálně jedná nebo spíše nejedná a nutí je absolvovat zájezd a uhradit si sám testy na COVID, což znamená 100% zdražení zájezdu a není vůbec ochotná jednat o jakémkoli jiném řešení. NEDOPORUČUJI. Nejhorší zážitek z jednání s CK

Hodnoceno: 9. října 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Určitě nedoporučuji. S takovou neochotou a arogantním jednáním jsem se ještě nesetkala, natož u cestovní kanceláře.
Výlet do Legolandu nabízí spousta dalších cestovních kanceláří a za stejnou cenu (akorát ne přes slevomat), pokud se tam tedy chcete podívat, určitě doporučuji jinou CK

Hodnoceno: 1. října 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Pro výlet s vnoučaty do Legolandu jsem zakoupil celkem 6 voucherů. Termín zájezdu 28. 9. 2020 byl již náhradním termínem za původně objednaný a následně organizátorem (CK2) zrušený zájezd v termínu 8. 5. 2020. Případné storno bylo i v případě tohoto zájezdu kryto pojištěním zajištěným CK2.
Dodatečně vzniklá změna podmínek vycestování do Německa pak ale vyžadovala, abych v době kratší než 48 hod před přejezdem hranic/vstupem na území SRN zajistil pro všech nás 6 vyšetření na Covid 19 s potvrzením v němčině či angličtině o negativním výsledku testu. To byla nejprve schopna poskytnout pouze FNKV v Praze za částku 2500,– Kč za osobu, přičemž bylo nezbytné se k vyšetření dostavit v sobotu 26. 9. (25. 9. ve večerních hodinách pak rozeslala CK2 informaci, že dohodla snížení ceny na 2100,– Kč/os. a možnost test absolvovat dne 26. 9. ještě od 12:30 do 14:30 hod. v Rudné za cenu 1670,– Kč/os), což jsem ale nebyl schopen využít/zajistit. Zřejmě proto, že tuto skutečnost, že nejsem schopen tyto dodatečné podmínky splnit, jsem CK2 telefonicky i písemně sdělil a žádal jsem informace k dalšímu postupu, bylo mi obsahem předmětného večerního e‑mailu oznámeno, že se nejedná o nepředvídatelnou okolnost, přičemž CK2 vzniklý stav ztotožnila s mimořádnou okolností na straně zákazníka odpovídající situaci, kdy zákazník nesplňuje podmínky pro vycestování a dovodila, že omezení proč nemůže službu čerpat je tedy na jeho straně a z tohoto důvodu nelze ani převést uhrazenou platbu ani na voucher, který bych mohl využít v budoucím období.
S tím pochopitelně nesouhlasím.
Určený produkt pojištění storna zájezdu pro tuto cestu v součinnosti s pojistitelem vybrala CK2, přičemž možnost vzniku této alternativy měla i mohla předpokládat. Že se tak nestalo, když uzavření pojištění storna zájezdu bylo zároveň neoddělitelně spojeno s úhradou jimi již smluveného produktu, nemohu akceptovat, že problém který nepokryla, nyní přenáší na mne a možná i jiné zákazníky Slevomatu.

Hodnoceno: 30. září 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Vše, nejhorší cestovní kancelář v ČR. Neakceptuje současnou koronavirovou situaci a požadavky klientů.

Hodnoceno: 30. září 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Pristup cestovni kancelare v soucasne situaci. Nezadali jsme vraceni penez, pouze odlozeni voucheru o rok. Nebylo to mozne, naopak po nas pozadovali testy na covid. Cela sleva pak ztratila smysl, nehlede na to, ze posilat zdrave deti do fronty na test jsme take povazovali za absurdni. Zajezd tedy propadl.

Hodnoceno: 30. září 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Iveta
září 2020
 5,0/5

Vše..

Počasí.

Hodnoceno: 2. září 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Legoland

V autobuse málo místa na nohy…byla jsem celá polámaná. Bohužel nám celý den pršelo, mrzí mě, že i když to bylo předem jasný, nedal se přesunout termín. Ale chápu, že to asi není možné.

Hodnoceno: 1. září 2020 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce

Milé a přátelské vystupování delegátky, velmi ochotná
Poklona řidiči – cesta byla opravdu hladká a velmi plynulá, ať už se jednalo o město nebo dálnici
Program byl nastavený ideálně, dorazili jsme včas před začátkem atrakcí, byli jsme včas informování a rouškových povinnostech v Německu a v Legolandu. Vše probíhalo načas a podle naplánovaného harmonogramu, nenašli jsme opravdu nic, co by nám na zájezdu vadilo, doporučuji.

Autobus trochu hůře přizpůsobený vyšším lidem – málo místa na nohy a nižší sedačky, takže bez polštáře se zalamuje hlava dozadu

Hodnoceno: 26. srpna 2020
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Pavla
listopad 2019
 5,0/5

Již po třetí jsme byli s CK2 v německém Legolandu a jsme nad míru spokojení s velmi lidským a laskavým jednáním. Autobus vždy velmi pohodlný a při komplikacích, kterým se asi nikdo nevyhneme, jelikož dokonalost neexistuje. Vždy nadmíru uctivé a férové jednání. Moc CK2 děkujeme a těšíme se na další cesty. Kéž jsou takové cestovky všechny 😊😊😊

Hodnoceno: 1. listopadu 2019 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Kamilka
říjen 2019
 5,0/5

Vše bylo v naprostém pořádku. Výlet jsme si moc užili.

Hodnoceno: 10. října 2019
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Ljusy
září 2019
 2,0/5

Průvodkyně co neumí v německu ani kváknout německy je dost k ničemu!.Řidič jel trasu poprvé a autobus divne rachtal coz i samotnemu ridici neprislo uplne standartní.autobus byl nepohodlný a slečny delegátky doporučení strašidelného hradu pro vsechny účastníky bylo dost mimo..nemluvě o vyadřování slečny po celou dobu jizdy autobusem tam i z5.
Park byl fajn ale zajezd hrůza děs!

 Vyjádření podniku
Před 5 roky

Dobrý den, velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Abychom mohli celou situaci prověřit, byla byste tak hodná a zaslala nám na email recepce@ck2.cz bližší informace, včetně termínu, ve kterém jste cestovala? S pozdravem, Cestovní kancelář CK2

Hodnoceno: 17. září 2019 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Petra
září 2019
 5,0/5

není nic co by se nám nelíbilo

Hodnoceno: 2. září 2019 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Monika
srpen 2019
 5,0/5

Všechno, parádní zábavný park pro děti i dospělé.

Hodnoceno: 31. srpna 2019 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Výlet do Legolandu: doprava a vstup na atrakce
Nahoru