Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relaxace pro páry v Thajském ráji: masáž, Garra Rufa a osvěžující nápoj

4,5 / 5 Thajský ráj (3 pobočky) Praha  (mapa) 261 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Drahomíra Sedláčková

Dobrý den prosím kdy máte nějaký volný termín o víkendu pro párovou masáž děkuju předem

Slevomat.cz

Dobrý den, Drahomíro, jelikož se jedná o voucher bez závazného termínu, rezervace provádějte přes online formulář: https://rezervace.thajsky-raj.cz/ a to nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marie Singerová

Pokud voucher vyměním za originální poukaz, jaká je jeho splatnost?

Teď jsem bohužel po zakoupení voucheru zjistila, že do konce února se nelze objednat. Coz by mě nenapadlo, když si nelze předem ověřit dostupnost , dostupnost zjistíte,až při rezervaci, ale to už je potřeba kód, proto bych předpokládala, že kapacity budou dostačující. Do Prahy to mám přes 200 km, proto jsem chtěla návštěvu spojit s masáží. Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Děkujeme za Váš dotaz. Platnost voucheru zůstává stejná jako u původního. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Simona

Zajímá mě ten samý dotaz…
Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, pokud myslíte dotaz týkající se vládních nařízení, tak zde je odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Nikola

Dobrý den,

9.2. končí kontrola dokladů o očkování proti Covidu. Platí to i u Vás? Chtěla bych navštívit Thajský ráj s kamarádkou, ale není očkovaná.

Moc děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den. Nikolo, zde je odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru