Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Beskydech: ubytování se snídaní nebo v chatce až pro 8 osob

4,3 / 5 Rekreační zařízení Vítkovice Beskydy (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Pospíšilová

Dobrý den. Nabízené pokoje v hlavní budově mají sociální zařízení vlastní nebo společné? Bohužel se mi tato informace nepodařila dohledat. Děkuji za odpověď. H.

Rekreační zařízení Vítkovice

Dobrý den všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení

Petra Gajdáčková

Dobrý den, pane Karle,
Vámi nabízená alternativa by byla zajímavá pokud by se jednalo o letní pobyt více lidí. V zimě se dvěma dětmi pobyt ve velké chatce (pro 8 osob) nevidím jako šťastný nápad, navíc v součtu ubytování+ strava je tato varianta přes Slevomat dražší, než kdybych si pobyt s dětmi v třílůžkovém pokoji s polopenzí objednala za standardní cenu přímo přes stránky penzionu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Děkuji Vám za dotaz. Vycházím z nabídky, kterou máme na Slevomatu. :) Poradím Vám, že nejrychleji získáte kalkulaci ceny, pokud kontaktujete přímo poskytovatele na telefonním čísle: +420 777 002 2­49. S Přáním krásného dne, Karel

Petra Gajdáčková

Dobrý den, v případě, že bych chtěla pobyt zarezervovat pro sebe a dvě 12-ti leté děti a současně si připlatit i večeře, jak mám zadat rezervaci? Nabídka je nastavena na 2 osoby a třetí nejde doplnit.

Petra Gajdáčková

Doplnění dotazu – ještě jsem zapomněla dopsat. Na stránkách penzionu máte uvedeno, že součástí sauny je vířivka, dá se přímo při objednávce pobytu zarezervovat pouze vířivka bez vstupu do sauny?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Děkuji Vám za dotaz. V tomto případě Vám doporučím zakoupit variantu číslo dvě: Ubytování v chatkách bez stravy, kde je možné navolit dospělou osobu a dvě děti ve věku 12 let. Je také možné přikoupit snídaně 110 Kč/osoba/noc a večeře 150 Kč/osoba/noc, doplatíte na místě. Informaci o stravě doplňte, prosím do poznámky při vytváření rezervace, nebo se domluvte s poskytovatelem na +420 777 002 2­49. Ohledně rezervace vířivky je nezbytné včas kontaktovat poskytovatele kvůli obsazenosti. S přáním krásného dne, Karel

Alena Maxianová

Dobrý den,v nabídce na slevomatu máte 2 noci se snídaní,ubytování v hlavní budově s vlastním sociálním zařízením.Dle telefonického sdělení máte ale jenom čtyřlůžkové a sestiluzkove pokoje a dvě osoby do nich nedavate. Korunu tomu dávají Vaše webové stránky,kde máte v nabídce třílůžkový pokoj s balkonem a taky v textu uvádíte,že některé pokoje jsou s balkonem. Chci si koupit výše uvedený poukaz na termín 6–8.8. ,případně 9–11.8. Jsou tyto termíny volné a můžete mi rezervovat pokoj s balkonem nebo v přízemí s přímým výstupem ven?

Rekreační zařízení Vítkovice

Dobrý den,
termíny si můžete ověřovat online. Vami zvolené termíny jsou bohužel obsazeny.

Alena Maxianová

Dobrý den, mám zájem o dvoulůžkový pokoj s balkonem.Mate takové?

Rekreační zařízení Vítkovice

Dobrý den 2 lůžkové pokoje s balkonem nemáme. Jan Hrčka

Martin Hanák

Dobrý v provozu sauna je

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine. Děkuji Vám za dotaz. Sauna je v provozu. :) S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru