Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 různé kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 49 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu bude ale jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat show: maso a steaky nebo kuchyni středomoří (mediterán).

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají: kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se tedy rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie, menu:
    • Kachní prsa na salátu s hráškovými lusky, jarní cibulkou a tamarindovým dresinkem (víno – pinot grigio )
    • Konfitovaný argentinský hovězí Chuck Roll v omáčce kikkomman, podávaný s wasabi spring roll, a salátkem ze sushi zázvoru a mořských řas wakame (víno Pinot Noir)
    • Jelení hřbet připravovaný sous-vide, podávaný s kaštanovým suflé, rakytníkovým demi-glace, a glazovanými šalotkami (víno Cabernet Cortis 2020)
    • Australská hovězí Picanha, připravovaná na 54 stupňů , podávaná na ragú z červené a černé čočky a omáčkou z husích foie gras (víno Malbec )
    • Flambovaný ananas slivovicí, zdobený mátovým creme fraiche a jahodami ( Proseco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko), menu:
    • Losos Gravlax vařený v soli a cukru, podávaný na rukolovém salátku s fenyklem, limetkovým creme fraiche a máslovou bagetkou (Frascati)
    • Selečí hřbet v italské pancette připravovaný metodou sous vide na krémovém risottu s kozím sýrem, glazovanou řepou a lístky rukoly. (víno Pinot Grigio)
    • Tortellina z domácího těsta plněná konfitem z hovězích líček s parmezánem, podávaná s italskou rajčatovou omáčkou s restovanými piniemi a hoblinkami parmezánu (Primitivo)
    • Grilovaná hovězí svíčková připravovaná na 54 stupňů , podávaná s rozmarýnovou kroketou, omáčkou z portského vína a marinovaného zeleného pepře (víno Rioja)
    • Profiteroles z odpalovaného těsta plněné vanilkovým krémem a malinami

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi. A pokud byste raději zažili klasičtější kurz vaření, podívejte se na další Akci Presto Meat marketu.

Nahoru