Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v oblíbeném venkovském sídle v Bešeňové: snídaně nebo polopenze, výrazné slevy do aquaparku

4,5 / 5 Gazdovský Dvor Bešeňová - Slovensko (mapa) 280 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martin Stránský

Dobrý den,
chci Vás poprosit o kalkulaci ceny při objednávce termínu od 16.7.2023 na 4–6 nocí pro dva dospělé a tři děti (14.12 a 6 let) s polopenzí. Bohužel jsem to sám nedokázal.
Děkuji Vám – Stránský

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine. Děkujeme za Váš dotaz. Těší nás Vás zájem o nabídku. Platnost nabídky končí ale 18.12.2022, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. S přáním krásného dne. Anička, Slevomat.cz

František Levý

Dobrý večer, chtěli jsme zakoupit pobyt v termínu 11.-13.7.2022. 2 dospělí + dít3.Bohužel, když zvolím u dítěte – 3 roky, tak již volný termín není. Dítě nepotřebuje svoji postel, je možné nějak objednat?

Děkuji

Levý František

Gazdovský Dvor

Dobrý deň prajem, pokiaľ si neželáte pre dieťa lôžko, tak doporučujeme zakúpiť kupón len pre 2 osoby.

Jiří Sikora

Dobrý den,

chápu to dobře, že ve standardu není koupelna na pokoji, ale může to být s polopenzí? A v apartmánu je koupelna, ale jen zase snídaně? Jestli jsem to špatně pochopil, tak prosím o vysvětlení.
 Děkuji

Gazdovský Dvor

Dobrý deň,


Samozrejme súčasťou izby štandard je aj kúpeľňa. Súčasťou apartmánov je kúpeľňa a kuchyňa, preto nie je v ponuke večera avšak je možné si ju objednať :)

Tomáš Herman

Dobrý den. Rád bych se zeptal zdali je na pokoji „standard“ lednička nebo varná konvice s hrníčky? A ručníky bychom měli jedny na celý pobyt? Dekuji

Gazdovský Dvor

Pekný deň prajem,
Na izbách štandard sa nenachádzajú Vami spomínané veci. K dispozícii je kuchynka pre ubytovaných hostí, kde sa nachádza rýchlovarná konvica, poháre, taniere, mikrovlnná rúra. Pri pobyte na 4 a viac nocí, uteráky meníme alebo na požiadanie. Rovnako dopĺňame hygienické potreby podľa požiadavky :)

Jiří Štorek

Dobrý den , máme u vás pobyt v červenci a jestli bude sleva 10 procent pořád nebo sí m ám koupit online a ušetříme za jednoho 4 EUR děkuji

Gazdovský Dvor

Dobrý deň prajem,

V ponuke sú výhodné 2 dňové vstupy. Cena vstupu na 2 dni pre 1 osobu je 39€ (19,50€/deň). Celodenný vstup je za 29€.

Táňa

Dobrý den. Mám dotaz na dobu podávání večeře v případě polopenze. Kvůli využití doby při celodenním vstupu do aquaparku. Děkuji za odpověď.

Gazdovský Dvor

Dobrý deň,

Večera je podávaná v období od 20.6.-15.9. v čase od 18:00–20:00, mimo týchto termínov je podávaná v čase od 17:00–19:00.

Renata

Omlouvám se, je tím myšlen penzion. Je tedy možné u čas objednat i tu malou chatku, kterou nabízíte ?

Gazdovský Dvor

Dobrý deň prajem,

Áno je taká možnosť. Prosím napíšte na info@gazdovskydvor.com alebo zavolajte +421 944 441 908.

Renata

Dobrý den. V nabídce píšete roubenka, ale nikde není možnost si ji objednat. Jak to tedy je?

Gazdovský Dvor

Pekný deň,

Už sme odpovedali vo Vašej ďalšej správe.

Barbora Patlejchová

Tak tedy je to jen cena za ubytování? Já to pochopila že je to i s polopenzí ve standardním pokoji a v apartmánu se snídaní?

Gazdovský Dvor

Dobrý deň milá Barbora, v izbe štandard je cena uvedená s polpenziou, v apartmáne s raňajkami. Doplatky za večere v prípade výberu apartmánu sme pisali nižšie.

Tomaníková M.

Dobrý den,
lze prosím platit převodem z účtu?

Gazdovský Dvor

Pekný večer prajem, platba cez spoločnosť Slevomat je len formou internet bankingu alebo FKSP príspevku od zamestnávateľa.

Barbora

Dobrý den zadala jsem si do poptávky pro 2 dospělé a 1 dítě 6 let v termínu od 23.7–30.7.2022 s po­lopenzí a cena je 15821 Kč ve standard pokoji, je to tak ? A šlo by prosím s polopenzí v apartmánu pokud ano kolik by byla cena? děkuji Patlejchova

Gazdovský Dvor

Pekný deň prajem, cenu Vám vypočíta system po zadaní počtu osôb a počtu nocí. Doplatok za večere je 9€/osoba deň a 5€/ dieťa, deň.

Lenka Lipšová

Krásný dobrý den, prosím, jaká je sleva do termálního aquaparku pokud zakoupím woucher na pobyt u vás? Jak uplatním? Děkuji

Gazdovský Dvor

Pekný deň prajem, momentálne je zľava 10% do aquaparku Bešeňová a Tatralandia. Aktuálne prebieha akcia na nákup vstupov do aquaparkov za 16,90€, prikladám link. https://www.besenova.com/cennik/dalsie-ponuky/jarny-predpredaj
S pozdravom, Gazdovský dvor

Lenka

Dobrý den,
prosím měla bych zájem o ubytování s polopenzí v apartmánu pro 2 dospělé a 2 děti 14,10let.

Gazdovský Dvor

Dobrý deň prajem, samozrejme.
Aký termín si želáte ?
Napíšte dopyt na info@gazdovskydvor.com.
Ďakujeme.

Hana Kalinská

Dobrý den,
nikde jsem se nedočetla o vybavení koupelny, jsou k dispozici ručníky a toaletní papír?
Děkuji za informaci. Kalinská

Gazdovský Dvor

Dobrý deň prajem,

Áno tieto veci sú súčasťou kúpeľne.

Kateřina

Dobrý den, mohu se zeptat v čem se skrývá ten rozdíl pobyt „bez léta“ a " vč. léta" když oba vouchery lze uplatnit pouze ve stejně omezeném období, jen ten „vč. léta“ je dražší? Není tam nějaká chyba? Děkuji za odpověď.

Gazdovský Dvor

Pekný deň prajem,

Máte pravdu, chyba nastala pri zadávaní platnosti kupónov. Samozrejme drahšia varianta “vrátane leta” zahŕňa mesiace júl a august.
Ospravedlňujeme sa a ďakujeme za upozornenie :-)
S pozdravom Švidroň, Gazdovský dvor – Bešeňová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru