Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitky na ranči v Beskydech až pro 4 osoby: polopenze, privátní wellness, masáž i prohlídka ranče

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Wellness penzion Ranč Bučiska Rožnov pod Radhoštěm (mapa) 367 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je problém pejsek ( Mops ) a jak daleko jste od vlakového, autobusového nádraží? ( nemáme auto ) děkuji za odpověď

Ranč Bučiska

Dobrý den,mimo Královského apartmá může pejsek všude,jen je potřeba ho nahlásit při rezervaci pobytu,od nádraží jsme vzdáleni cca 10–15min chůze po rovince :-)

S Pozdravem

Brychta

Dobrý den
V kolik hodin je prosím nástup a v kolik hodin druhý den odchod ?
 Děkuji

Ranč Bučiska

Dobrý den,vše je uvedeno na voucherech,zá­leží,jaký typ voucheru to je,ale obecně nástup od 14h a odjezd do 10h(11h)

S Pozdravem

Sabina

Dobrý den, pobyt od pátku do neděle není možný?

Ranč Bučiska

Dobrý den,samozřejmě je,vše záleží jen na aktuálně vyprodaných termínech.

S Pozdravem

Jakub Barvínek

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost jízdy na koních. Děkuji.

Ranč Bučiska

Dobrý den,kompletní nabídku s koníkama naleznete na našich www stránkách ranč Bučiska,kde v sekci koně je kompletní nabídka včetně cen,z té je možno si vybrat a poté zaslat pro rezervaci služby.

S Pozdravem

Radka Hartmanová

Dobrý den, mohu se zeptat na volný termín pobytu pro 2 dospělé osoby+1 dítě (11let) od 17.2.-19.2.2022. Děkuji Radka Hartmanová

Ranč Bučiska

Dobrý den,děkujeme,termín je volný od 16 do 18.2.

S Pozdravem

Eva

Dobrý den, pouze s negativním testem se u Vás tedy ubytovat nelze?
 Děkuji

Ranč Bučiska

Samozřejmě lze :-)))

Naďa

Dobrý večer,
chtěla bych příteli koupit voucher na ubytování u Vás na dva dny pro dva lidi v kovbojském apartmá s wellness a masáží, ale máme dvě fenky maďarského ohaře a určitě bychom je chtěli vzít sebou. Když tedy koupím voucher nebude pak problém vzít sebou i fenky? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Naďo. Děkujeme za Váš dotaz. Ranč si účtuje příplatek za domácí zvířata, a to 150 Kč/noc. Ubytování psů je možné pouze po dohodě při rezervaci a jen ve vybraných pokojích. Provozovatele můžete kontaktovat písemně přes e-mail rancbuciska@gmail.com
nebo telefonicky na tel. číslo +420 606 918 4­37. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Marie

Dobrý večer,prosím mohu si objednat pobyt od čtvrtku do nedělě.
2pokoje 2 lůžkové.
Můžete mi prosím napsat volné termíny,abych si mohla .objednat
Děkuji Jandova

Ranč Bučiska

Dobrý den,děkujeme , ale potřebujeme rezervaci napsat na email rancbuciska@gmail.com

S Pozdravem ranč Bučiska

Katka

Dobry den na Ranc, vnimam tyto otazky a: kdyz k vam prijdeme na navstevu do restaurace a dite si nic neda, je to problem? Nebo si nebude moc hrat na hristi? Diky za reakci.

Ranč Bučiska

Dobrý den,přiznám se ,že trochu nerozumíme otázce. Celý náš areál je přístupný pouze ubytovaným hostům a hostům s vouchery na wellness. V rámci ubytování je hostům vše volně přístupné.Jestliže to myslíte tak,že jen přijdete pouze do restaurace,tak to u nás bohužel nelze.Areál je mimo ubytovaných hostů nepřístupný.

S Pozdravem

Martin

Dobrý den,

upozorňuji, že v nabídce je uvedeno, že dítě sice zaplatí, ale je bez všech služeb a jídla. Cituji: „Děti do 2,99 let mají pobyt za 190 Kč/noc bez nároku na lůžko a stravu.“ Tzn. váš argument je naprosto irelevantní :) Pokud je tam chyba, beru zpět, to pak máte pravdu, ale to by chtělo tedy opravit. A ještě poznámka: proto mají jiné hotely (v cizině především) infanta do 2 let zdarma. Někde si nechají zaplatit postýlku (ale tu taky dle všeho nemáte v tomto příplatku). Tak třeba vás inspiruje tato poznámka. Pokud ne, bohužel.

Ranč Bučiska

Dobrý den a děkujeme,ale vzhledem k tomu,že jsme majitelé a penzion je náš,tak stanovujeme ceny dle našeho uvážení,transpa­rentně,jak vůči samostatným párům,tak i pro rodiny s dětmi,kde navíc kalkulujeme ceny dle věku dítěte.

S Pozdravem

Martin

Dobrý den, mám možná trochu nepříjemný dotaz na provozovatele: proč je cena za dítě a noc 190 korun, bez služeb? Máme sotva roční dítě. Vzali bychom si vlastní dětskou postýlku, sporťák, dítě je kojeno a max. má přesnídávku. Jediné, co „produkuje“, je odpad do pleny. Proto… Nechápu. Pokud je to adults only ranč, neřekl bych ani popel, ale takto to vypadá trošku… nevhodně?

Ranč Bučiska

Dobrý den,je to nastaveno jako paušální poplatek. Není pravdou,že pobyt dítěte nic provozovatele nestojí,tudíž je i nespravedlivé,aby pár bez dítěte hradil stejnou cenu jako pár s dítětem.Poplatek je nastaven pro děti do tří let,tak si dovolím jen pár příkladů.Větší spotřeba vody,daleko více,jak správně píšete-odpadu,větší spotřeba el.energie,daleko větší časová náročnost na úklid pokoje po odjezdu(to jsou v dnešní době tři největší položky),děti od roku a půl již jedí i ze snídaní,popř.ve­čeří,děti využívají dětské hřiště apod…Nyní si toto vynásobte počtem dětí za jeden pobyt x 24pokojů x 360dní za rok.Opravdu Vám mohu říci,že to vůbec není malá částka.Mohu Vám říci,že hlavně v letních měsících dokonce někdy převažuje počet dětí nad počtem dospělých.Stejně tak by mohli oponovat i milovníci domácích mazlíčků,kteří automaticky hradí poplatek a ještě ani jednou se nestalo,aby oponovali za co ho hradí,přičemž z domácího mazlíčka je pro provozovatele navíc jediná položka -větší částka z nákladů na větší časovou náročnost na úklid pokoje.Nerozumíme tedy co je na tom nevhodného,naopak děláme kalkulace tak,aby byli transparentní.Možná máte na mysl,že bychom měli spíše o paušální částku zdražit veškeré ubytování a schovat do něho tyto naše náklady,ale to my neděláme,protože naopak nám toto přijde nevhodné a hlavně nespravedlivé vůči samostatným párům.Jak jsem psal,nejedná se v ročním součtu o malou či zanedbatelnou částku za náklady s tímto spojené.

S Pozdravem ranč Bučiska

Sára

Dobrý den,
Chci se zeptat zda se k Vám dá zajet i bez očkování. Děkuji předem za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Sáro :)
aktuální vládní opatření ohledně prokazování bezinfekčnosti najdete zde (https://covid.gov.cz/situace/obchody-sluzby/ubytovani).
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru