Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Wellness relax v Moravském krasu: 90 min. v privátním wellness, polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Penzion u Rechů Jižní Morava (mapa) 91 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lubomír Makuka

Dobrý den, mohl bych si objednat dvoulůžkový pokoj (všední dny) pro 2 osoby v termínu 5 až 8.9 2022 s pr­ivátním wellness a polopenzí. Děkuji za informaci

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre, v balíčku: Zimní last minute: Dvoulůžkový pokoj (všední dny) je polopenze: snídaně formou bufetu pro 2 osoby a odpolední all inclusive light včetně večerního bufetu pro 2 osoby, také neomezený přístup do venkovního koupacího jezírka, zapůjčení županů a ručníků a 1× privátní vstup do wellness na 90 minut, vířivka a panoramatická infrasauna pouze pro vás dva v předem domluveném čase (v rozmezí od 16:00 do 18:00 nebo od 19:00 do 21:00). Ale Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. Voucher lze využít pouze o všedních dnech od neděle do pátku. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kuba Tocháček

Dobrý den, je v termínu od 6.-8.3.2022 volný pokoj s vanou? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kubo :)
nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny pokoje s vanou, je kontaktovat přímo poskytovatele na e-mailu penzionrech@centrum.cz nebo na tel. +420 777 132 3­43. Věřím, že spolu naleznete nějaký volný termín, který bude zapadat do Vašich plánů a možností. Pěkný den :)

Martin Anděl

Dobrý den, mohl bych se zeptat, zda je možné se ubytovat se 2 dětmi 2 a 4 roky? Jaký by byl v tom případě příplatek za stravu a jednu přistýlku? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, jak je uvedeno v sekci Děti: Děti do 5,9 let s rodiči na lůžku a bez stravy: zdarma (pouze po předchozí domluvě). Děti nad 6 let na přistýlce: pouze po předchozí domluvě s recepcí
Přistýlka je možná pouze v některých typech pokojů. Kontaktovat recepci můžete na e-mailu:penzion­rech@centrum.cz či tel. +420 777 132 3­43. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru