Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Rodinná návštěva Oslí stezky: prohlídka farmy, výlet nebo i túra s piknikem

4,8 / 5 Oslí stezka Svárov  (mapa) 191 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva Burianová

Dobrý den,
rádi bychom objednali vycházku s oslíkem- dva dospělí/ prarodiče/ a dvě vnučky/ 9 a 7 let/. Mohl by s námi i hodný neštěkavý pejsek-bostonský terier 8 kg, samozřejmě na vodítku?
Děkuji .

Oslí stezka

Dobrý den, v zásadě pejsek nevadí, ale neměl by se přibližovat k oslikum. A pokud jeden dospělý oslika vede, druhý jisti dítě v sedle, takže taky jde vedle oslika, tak je trochu komplikované toho pejska vodit. Pokud by to zvládly vnučky samy trochu dál od osla, tak by to šlo.

Klára

Dobrý den, je možné absolvovat i bez dětí, jen já a manžel? Nebudeme za exoty? :-))))

Oslí stezka

Dobry den, určitě za exoty nebudete, cca 30 % zákazníků jsou dospělí , naše programy jsou vhodné pro všechny generace😀 Těšíme se!

Lucie Kováčiková

Dobrý den, kdybych chtěla objednat vycházku s oslikem pro 4 dospělé a 2 děti, co bych měla zvolit za voucher? 1 dítě je ještě moc malé, takže by se vozilo jen to druhé…

Oslí stezka

Dobrý den, v tomto případě zvolte poukaz pro 5 osob a 6. osobu můžete doplatit na místě, pokud je dítě do 2 let a nebude jezdit, tak se do celkového počtu nepočítá. Krásný den a těšíme se na Osli stezce!

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je k Vám na stezku potřeba očkování nebo stačí jen test? Díky

Oslí stezka

Dobrý den, Jsme venkovní aktivita a nepodléhame současným omezením. Předpokládáme, že každý účastník užívá zdravý rozum a chová se ohleduplně k ostatním. Očkování nevyžadujeme.

Lenka

Dobry den,podle popisu se zda, ze nabidka je pouze pro velmi male deti? 3–5 let? Starsi deti se zucastnit nemohou? Cca 3. Trida ZS.

Oslí stezka

Dobrý den, starší děti určitě se můžou zúčastnit, nemají ale v ceně svezení. Obecně prohlídka farmy je spíše obsahem zaměřena na menší děti, které neudrží pozornost dlouho, a program je jim přizpůsobený. Pro větší děti je vhodnější program Procházka, kde je doba svezení více adekvátní vzhledem k věku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru