Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Romantika v centru Telče: hotel u zámeckého parku, polopenze i víno

4,5 / 5 Hotel Antoň Telč Telč (mapa) 306 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří Čábela

Dobrý den,uvažuji, že bychom s manželkou přijeli od 14.6.(út) do 17.6.( pá), pokud tato varianta je možná.Jestli postele manželské nebo samostatné, to nám nevadí, ale přivítali bychom v koupelně sprchu a ne vanu ( jsme 77 letí). V životě jsem neměl platební kartu, tak nevím, jestli bych mohl hotově platit při příjezd, jako jsem zvyklý z jiných pobytů.. Jinak bych si musel předem objednat a zaplatit poukázky ( min. 3 ks) na převod z účtu, zbylé poukázky pak propadají.Předem děkuji za odpověď.
Čábela, Lovosice

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, vážený pane Čábelo,
určitě se nějak domluvíme a provedeme. Prosím, kontaktujte naši recepci emailem na recepce@hotel-anton.cz nebo telefonicky na čísle 774 026 200 a rádi se s Vámi dohodneme na možnostech, jak to vše provést a zda je vůbec v tomto termínu volno.

Děkujeme a těšíme se na další zprávy.

Michal Kvasnička

Dobrý den,
prosím o informaci, jakou formou jsou podávány snídaně.
Děkuji
Michal Kvasnička

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, vážený pane Kvasničko,
děkujeme za Váš dotaz. Snídaně podáváme formou teplého bufetu.

S přáním krásného dne Zdeněk Antoň.

eva novakova

dobry den.Je mozne o Velikonocich do hotelu U zlateho orla?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo :)
volné kapacity hotelu Antoň, kterého se týká tato nabídka, najdete přímo v dané nabídce v online kalendáři. Nabídka hotelu U Černého orla je zde (https://www.slevomat.cz/akce/1916412-pobyt-v-hotelu-na-namesti-v-telci-s-polopenzi?rel=autocomplete), kde opět termíny najdete přímo v nabídce.
Pěkný den :)

Zdeněk Sedlák

Dobrý den, má pokoj standard postele bez pelestí ? Jsem větší postavy…

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu: recepce@hotel-anton.cz
či tel. +420 774 026 2­00. Jistě naleznete společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
pokud máte voucher s pokojem Standard, tak zde jsou postele s pelestí pouze u hlavy, matrace má rozměr 90*200cm. Pakliže máte Superior, tak některé pokoje mají spojené postele s pelestí i v nohách, některé mají oddělitelná lůžka bez pelesti v nohách. Matrace má rozměr 100*200cm. Ideální bude, když se při rezervaci termínu obrátíte na naši recepci a rádi Vám vyhovíme.
Ještě dovolte poznámku, že jste-li vyšší postavy, určitě doporučuji pokoj Superior (máte-li Standard, lze na recepci doplatit rozdíl v ceně). Standardy jsou podkrovní pokoje se šikmým stropem a myslím, že byste nebyl příliš spokojen.
Děkujeme a těšíme se na Vás.

VLADIÍRA JANOŠKOVÁ

Dobrý den,

mám dotaz, zda v pokoji standart jsou i manželské postele.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro. Děkujeme za Váš dotaz. Ano, manželská postel v tomto typu pokoje je. Ve Standardu nejsou možné pouze přistýlky a dětské postýlky. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Petr Šimíček

Dobrý den, je ještě volný termín od 1.4. do 3.4.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. :) Pěkný den, Tomáš

Johana Sladká

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na možnosti přizpůsobit večeři (3-chodovou či 4-chodovou) případným potravinovým alergiím?
Děkuji,
Sladká Johana

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, to vůbec není problém, stačí se domluvit před příjezdem s recepcí. Rádi to pro Vás uděláme.

Martin Palus

Dobrý den je možné při koupi letního termínu víkendový pobyt nebo lze v letním termínu volit z neděle a zbytků dnů mimo sobotu. Děkuji za odpověď. Palus

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

v létě není možné voucher uplatnit o víkendu, resp. není možné přijet ve čtvrtek, pátek ani v sobotu. Tuto možnost máte pouze při rezervaci přes naši recepci a ne s voucherem Slevomat. Je to proto, že o víkendech v létě v hotelu bývají různé kurzy, slavnosti, svatby a jiné společenské akce a bývá zkrátka v hotelu někdy hlučno. Proto nemáme s pobytovými vouchery o víkendech v létě dobré zkušenosti, hosté si stěžovali, že tam není klid. Těmto nepříjemnostem se snažíme vyhnout, proto pobytové balíčky s romantickou večeří nenabízíme o letních rušných víkendech. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Nicméně i v týdnu je v Telči mnoho krásných míst a různých akcí na náměstí a v okolí Telče, určitě budete spokojeni i mimo víkendy.
S přáním krásného dne
Zdeněk Antoň.

Karel Zeman

Dobrý den,mám dotaz jestli je možno objednat pobyt pokoj standart na tři noci.Termín začátek června.Děkuji předem za odpověď.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
velmi děkujeme za Váš zájem. Ano, je to možné. Stačí napsat požadavek s termínem na recepce@hotel-anton.cz. Po zakoupení voucheru Vám učiníme rezervaci a třetí noc včetně případné polopenze, budete-li ji také chtít, uhradíte při příjezdu na recepci za zvýhodněnou cenu, jako je u voucheru.

Děkujeme a těšíme se na Vás.

Zdeněk Antoň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru