Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Péče o pleť: anti-age ošetření, mikrojehličkování i řešení pigmentace

4,4 / 5 ViP cosmetology Praha - Stodůlky  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana Š.

Dobrý den. Nemohu se rozhodnout mezi mikrojehličkováním a anti-age ošetřením. Je mi 45 let. Jaký je hlavní rozdíl? Po kterém ošetření jsou výsledky viditelnější? Jak moc jsou vyšetření bolestivá? Mohu hned druhý den po ošetření do práce? Děkuji.

ViP cosmetology

Dobrý den,
Jsou to dvě odlišné techniky založené na jiných principech. Ani jedno vyšetření není nějak bolestivé a nepoužívají se u nich žádné znecitliví krémy. Ano můžete ihned druhy den do práce – u mikrojehličkovani platí omezení: 3 dny nenavštěvovat saunu, bazén, necvičit. Je možně u mikrojehličkovani zarudnuti cca 1–2 dny.
Díky mikroproudové terapii můžete své pleti vrátit mládí a napnout ji.
V moderní kosmetologii tento postup zkracuje svaly v důsledku světelných elektrických výbojů. Vůbec to nebolí. Síla mikroproudů je regulována podle vašeho prahu citlivosti. Jakési „líné fitness“ na obličej.
Microneedling neboli mikrojehličkování je kosmetický zákrok, který zahrnuje vícenásobné vpichy tenkými jehlami do horních vrstev epidermis. Tato metoda aktivuje přirozenou tvorbu kolagenu a elastinu, urychluje procesy regenerace pokožky a stimuluje krevní oběh. Na ošetřovanou oblast se aplikuje sérum, peeling nebo jiné terapeutické sloučeniny. Vybírají se individuálně v závislosti na typu pleti, indikacích a požadovaném efektu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru