Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oboustranný hedvábný polštářek nebo povlak s vlastní fotografií: 40 × 40 cm

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Jana S.

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat na doručení. Objednávala sem si i Váš před půl měsícem přes voucher dva polštářky a musela sem zvolit parcel shop s PPL ( aby nebylo poštovné tak drahé), bylo to přímo v pokynech, ale zde máte napsanou i zasilkovnu. Je tedy už možné už poslat do zasilkovny za toto poštovné?

Foto dárky Večerek

to je zřejmě nějaké nepochopení. Od samého začátku máte již rok možnost vybrat jakoukoliv dopravu. Není upřednostňována žádná konkrétní doprava.

Denisa

Po vložení voucheru se cena povlaku změnila na 50,–, takže povlak vyjde voucher+50 a samozřejmě poštovné. Nikde není ani zmínka, že tomu tak je. Na email nikdo neodpovídá.

Foto dárky Večerek

Dobrý den.
Omlouváme se, že v důsledku zahlcení nemůžeme reagovat na e-maily ihned. Existuje ještě druhá cesta a to telefon, pokud potřebujete reagovat ihned. Bohužel k tomu došlo vaší chybou chybně objednaného zboží. Koupila jste si na slevomatu povlak a na mém webu polštářek s výplní, který stojí 448kč. po odečten í vašich 179kč by jste měla doplatit 269kč. Voucher jsem odečetl a účtoval doplatek za výplň 50kč.
zde je výběr různých druhů a zde jste udělala zřejmě chybu. https://www.darkyvecerek.cz/polstare.html.
Děkuji za pochopení.

Dobrý den, měla bych zájem a tuto nabídku na 2 polštáře + mě zaujala nabídka na vašich stránkách (fotokalendáře a hrníčky). Šlo by zaslat vše dohromady a jedno poštovné? Děkuji

Foto dárky Večerek

Dobrý den. Ano to je přece samozřejmé.

Ivana Růžičková

Dobrý den, prosím o upřesnění, zda při objednávce 2 ks polštářků s výplní můžu dát na každý jiné fotografie, a to z obou stran.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Ivana Růžičková

Foto dárky Večerek

Dobrý den. Pokud se podíváte na náš web, na položku polštáře, nejen že získáte jasnou odpověď ale máte tam i videonávod jak tam nahrát třeba koláž na 9 fotek za každé strany.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru