Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vlasy jako nové: střih, foukaná i barva ve Franck Provost na Vinohradech

4,2 / 5 Franck Provost Praha - Vinohrady  (mapa) 103 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobry den,
Mam vlasy nad ramena a chtela bych krome strihu i barvu,ale svetlejsi nez jsou me vlasy… Je i na to mozne vyuzit voucher s barvou?
 Dekuji

Franck Provost

Dobrý den, pokud se jedná o výraznější zesvětlení, vždy je potřeba použít produkt na odbarvení, poté se dají vlasy zesvětlit různými technikami. A ještě vlasy barví přelivem. Je možnost tedy zakoupit voucher na barvu, střih, foukanou a doplatit si za zesvětlení. Nejlepší by bylo přijít k nám do salonů na konzultaci, nebo provést alespoň konzultaci po telefonu s jedním z našich kadeřníků. Hezký den

Michaela

Dobrý den ještě jednou…
barvené vlasy nemám, ale měla jsem přes balayage ještě vymývací přeliv, kdybych měla zájem tedy o dodělání balayage + přeliv, vztahuje se na to balíček s barvou a doplatila bych jen balayage?

Děkuji za odpověď.

Franck Provost

Ano je to přesně tak. Pokud si zakoupíte balíček s barvou, doplatíte v tomto případě pouze balayage.

Michaela

Dobrý den,

pokud bych měla zájem o dodělání balayage a střih, který balíček bych měla zakoupit? S barvením a něco doplatím, nebo bez barvení a doplatím balayage?

Moc děkuji za odpověď.

Franck Provost

Dobrý den, pokud máte barvené vlasy k balayagi, budou kadeřníci ještě pravděpodobně dobarvovat odrosty a tónovat balayage , pak se vyplatí balíček s barvou, pokud vlasy nebarvíte a chcete pouze balayage, stačí si zakoupit balíček pouze se střihem. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru