Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v hotelu s největším wellness v Praze: snídaně či polopenze, bazény a sauny i fitness

4,5 / 5 Wellness hotel Step**** Praha (mapa) 1 938 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jitka

Dobry den,snazim se zadat konkretni termin u vouchru od 17.-19.6. a nejde mi tam zadat ten posledni den,i presto,ze se nejedna o termin v omezenych datech,jak to tedy mam udelat??

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, Vámi vybraný termín nelze zadat, jelikož na období 18.-19.6 již nejsou dle našeho online rezervačního kalendáře volné kapacity :) Jde zvolit např. 17.-18.6 a následně 19.-20.6. Ostatní červnové víkendu jsou však zatím volné, doporučuji toho tedy využít a zvolit jiný víkendový termín :) Přeji pěkný den, Katka.

Sandra

Dobry den,

Jaké jsou příplatky za děti jsem našla, bohužel, se mi to nedaří zadat nijak do objednávky, potřebuji to tam zadat jinak než jen poznámku, jelikož chci pobyt platit přes benefity. Jak na to?
Předem děkuji za radu.

Děkuji, hezký den

 Sandra

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro :)
u této nabídky jsou vouchery určeny vždy pouze pro dvě dospělé osoby. Děti navíc zde nelze do objednávky přidat a je nutné je uhradit na místě dle ceníku, který je uveden v nabídce.
Pěkný den :)

Jaroslav Hrubý

Dobrý den
můžete mi poradit jak se co nejlépe dostat z Hlavního nádraží k vám na hotel ?
Děkuji .

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave :)
z Hlavního nádraží lze využít metro C do zastávky Florenc a odtud tramvaj číslo 8 do zastávky Balabenka, která je poblíž hotelu.
Druhou možností je vydat se z Hlavního nádraží tramvají číslo 5 nebo 9 do zastávky Ohrada a odtud autobusem 136 do zastávky Skloněná.
Pěkný den :)

Kateřina Štiková

Dobrý den, mám zájem o ubytování ve Vašem hotelu v červenci. Chci se zeptat, zda si mohu den nástupu vybrat nebo máte určité dny pro nástup? Mám zájem o týdenní pobyt. Jedu s vnoučkem a mám proto ještě jeden dotaz a to k hodině zdarma ve Vodním světě, pokud si tedy koupím pobyt s touto službou. Pokud budeme ubytováni 7 nocí, budeme mít každý z těch 7 dnů hodinu zdarma a dá se pobyt v bazénu prodloužit a kolik stojí příplatek? Mám teď na mysli jednorázovou záležitost, vnuk nebude chtít z bazénu a bude tam o půl hodiny déle, je to možné? A kolik připlatím?
Děkuji Štiková

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino :)
dny pro nástup nejsou nijak omezené. Samozřejmě ale záleží na volných kapacitách hotelu. Ohledně vašich otázek na vodní svět, tak v ceně je vždy pouze 1× vstup pro oba za celou dobu pobytu. Prodloužení návštěvy by neměl být problém. Ceník případně najdete na odkaze zde (https://step.infinit.cz/cenik).
Pěkný den :)

Zuzana Pavlíková

Dobrý den, dá se prosím nakombinovat pokoj standart + vodní svět + polopenze ? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano. Bohužel, nelze měnit nastavení nabídky. Lze ji zakoupit pouze, jak je daná. Pro individuální nabídku, je nezbytné kontaktovat přímo hotel. S Přáním krásného dne, Karel Přikládám kontakt: +420 296 786 350

Zuzka

Dobrý den, ráda bych si u vás objednala pobyt v tomto hotelu z benefitní karty Sodexo. Prosím vás, dáte mi vědět, do které kategorie pobyt spadá?
Předem děkuji za vaší odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko. Děkujeme za Váš dotaz. Pobyt spadá do kategorie Cestování (Rekreace). Užijte si pobyt! :) Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Renata

Dobrý den,
jak nakoupit voucher pro dvě dospělé osoby a děti 18 a 8 roků? Hotel jsem kontaktovala, zda mají volné pokoje – Deluxe v našem vybraném termínu. Odepsali, že mají volné pokoje, ale neodpověděli, jak děti zadat – zaplatit. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, zde jsou příplatky za Děti: osoby od 3 let bez rozdílu věku, možné jsou až dvě přistýlky, v pokoj Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Tuto informaci můžete navolit při tvoření objednávky či tuto informaci můžete uvést v sekci Poznámky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

B.Papeschová

Dobrý den, je v blízkosti hotelu metro? Děkuji. Papeschová

Slevomat.cz

Dobrý den, nebližší zastávky metra jsou Palmovka a Českomoravská. V obou případech v docházkové vzdálenosti do 30 minut, případně několik zastávek MHD od metra. Pěkný den

Ivana Vargová

Dobrý den, hledala jsem ubytování i s parkováním, ale není uvedeno v popisu. Je součástí ceny za pobyt?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, parkování je zde za příplatek: 250 Kč/noc. Přeji Vám krásný den, Poradíme Vám, po rozkliknutí Vámi vybrané varianty níže rozkliknete sekci Příplatky a zobrazí se Vám příplatky. Tomáš :)

Pavel Brunner

Dobrý den, chci se zeptat na velikost pokoje standard a jeho vybavení, děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, přesné informace k rozměrům pokoje Vám rádi prozradí na e-mailu hotel@hotelstep.cz, případně telefonním čísle +420 296 786 3­50. Vybavení pokoje zahrnuje: minibar, trezor, klimatizaci, telefon, ledničku, TV se satelitními programy, topení, fén. Vzhled pokoje si můžete prohlédnout také na stránkách hotelu zde: https://www.wellness-hotel-step.cz/standard. Pěkný den

Martina Dvořáková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, když zakoupím voucher na daný termín. Bude hotel vědět, že dorazíme v tento den a daný vybraný termín?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino :)
samozřejmě hotel bude o vaší rezervaci ihned informován a bude s Vaší rezervací v daný den počítat.
Pěkný den :)

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda platí platnost voucheru do 26.12.2022? V popisku hotelu totiž píší, že to platí do konce června 2022, proto mi to příjde zavádějící☺ Možná jsem to špatně pochopila, nevím. Co se týče balíčku Deluxe, zajímá mě wellness. Je zde psáno, že na každou noc platí neomezený vstup do wellness. Znamená to tedy, že mohu kdykoliv během dne si jít zaplavat na jak dlouho chci třeba i ráno a večer? Jedná se mi oto, že zde není jasné jestli jde pouze o jednorázový vstup za den, či to mohu využít vícekrát za den😊 Dále by mě zajímalo, zda jde popřípadě pobyt u tohoto hotelu stornovat či přepsat na někoho jiného nebo prodloužit platnost z důvodů např. Nemoci či jiných.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :)
ano, platí platnost voucheru do 26.12.2022. Do textu se nám vloudila chybka, kterou jsme již opravili a moc se za ní omlouváme.
Co se týká vstupů, tak při variantě pokoje Deluxe obdržíte za každou do pro oba 2× časově neomezený vstup. To znamená, že můžete dvakrát vstoupit do vodního (saunového světa) během jednoho dne a můžete zůstat po neomezeně dlouhou dobu. Pro lepší vysvětlení: můžete přijít ráno i večer.
Ovšem nelze přijít ráno, odejít, přijít v poledne, odejít a přijít večer ten samý den. To už by byly totiž 3 vstupy. Snad jsem věc vysvětlil srozumitelně.
Konkrétní storno podmínky jsou popsány přímo v nabídce. Rozhodně ale není problém voucher v případě zájmu darovat někomu jinému. Není nijak vázaný na jméno.
Pěkný den :)

Martina Holá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat od kolika hodin je možné jít na večeři v rámci nabízené polopenze. Děkuji Holá

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, bohužel se nám přes veškerou snahu nepodařilo od hotelu tuto informaci ověřit. Doporučujeme se tedy obrátit přímo na provozovatele, kde Vám informace rádi poskytnou. Pěkný den

Natálie Morkusová

Dobrý den, můžu se zeptat do kolika dní by mi přišel voucher na email?

Slevomat.cz

Dobrý den Natálie, děkuji za dotaz. Při platbě online kartou přijde voucher prakticky ihned a bankovním převodem do 2 dnů od přijetí platby. S přáním hezkého dne Verča. :)

Markéta

Dobrý den, budeme tři dospělí. Je možné zakoupit jeden voucher a jednu osobu dát na přistýlku? Nikde jsme nenašla možnost si při koupi voucheru zadat počet osob.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, jak je uvedeno v nabídce, osoby od 3 let bez rozdílu věku (možné jsou až dvě přistýlky), v pokoji Economy za příplatek: 500 Kč/osoba/noc vč. všech služeb v balíčku, v pokoji Standard: 600 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku či v pokoji Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kateřina Vaňková

Dobrý den jsou na pokojích k dispozici župany ?

Wellness hotel Step****

Dobrý den Kateřino,
župany jsou k dispozici na všech pokojích Deluxe. Na ostatních typech pokojů lze župany zapůjčit za 100 CZK/jeden kus.
Marek
 WHS

Renata Machová

Dobrý den, je nás pět dospělých, dá se nějak rozdělit jeden poukaz?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato. Děkuji Vám za dotaz. Poukaz je koncipován pro dvě osoby. Je nezbytné zakoupit 3 vouchery pro 5 osob. Děkuji za pochopení. S Přáním krásného dne, Karel

Wellness hotel Step****

Dobrý den, Renato,
bylo by možné si zakoupit dva vouchery a pak nás kontaktovat telefonicky s přidáním jedné osoby k jednomu voucheru.
Marek
 WHS

Angelina

Dobrý den, v balíčku “pokoj standart se snídaní a vstupem do Vodního a Saunového světa” píšete 1× 90 minut vstup do Vodního a Saunového světa. V plánu máme na tento pobyt přijet na 2 noci (3dny), tak jestli se vstupy rovnají počtu nocí? (2 noci=2× vstup do těchto zařízení?
Zároveň jestli je možnost si na recepci poté potom připlatit třeba za další vstup na wellness?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Angelino, jak je uvedeno v nabídce, při prodloužení pobytu další 90min. vstupy pro oba (stejný počet vstupů dle počtu nocí). A samozřejmě, že si můžete připlatit další vstupy přímo na místě dle ceníku hotelu. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Antonín Kolář

Dobrý den, rád bych si objednal dvě noci bez termínu, ale nabízí se jen noc jedna. Jak toto vyřešit ?
Děkuji za radu

Slevomat.cz

Dobrý den, Antoníne, s tímto dotazem nás prosím kontaktujte na: https://www.slevomat.cz/kontakt. Jsem si jistý, že nalezneme společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Eliška Stačková

Dobrý den , je možné vybrat i apartmán na výhodnější cenu ? Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, u této nabídky máte na výběr z pokojů: Economy, Standart či Deluxe. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Terezia Dibalova

Vstup do welness je 1× za kazdy den pobytu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezio, jak je uvedeno v nabídce, počet vstupů do wellness se odvíjí od počtu nocí. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

DAGMAR KŘAPOVÁ

dobrý večer, je možné ubytování se psem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, domácí zvířata jsou zde za příplatek: 400 Kč/noc (Domácí mazlíčci jsou povoleni pouze na pokoji Economy a Standard.) Přeji Vám krásný den, Tomáš

Kamila Matějů

Dobrý den, chtěla bych pobyt zaplatit přes FKSP, tedy na fakturu. Je to možné?
Děkuji Matějů

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo. Děkuji za váš dotaz. Ano, platba přes FKSP je možná.
Postupujte prosím podle následujících pokynů:

  1. Voucher bez termínu si vložte do košíku a pokračujte až ke způsobu platby, kde si zvolte bankovní převod.
  2. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na daný podnik.
  3. Provozovatel vám vytvoří proforma fakturu, s platebními údaji z objednávky. Mohou tam uvést, že bude hrazeno na Slevomatím účtu, který mají tzv. pronajatý.
  4. Váš zaměstnavatel proformu uhradí.
  5. Po přijetí platby na náš účet vám bude odeslaný voucher do e-mailu.

U platebních údajů bude informace, že je potřeba zaplatit do 2 pracovních dnů. Tento termín může být občas krátký, proto nám určitě dejte vědět na naši zákaznickou linku +420 222 745 354, pokud by bylo potřeba datum splatnosti o týden prodloužit.
Přeji vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz
Věra Štokrová

Dobrý den, chci zeptat jakou variantu si mám vybrat když budu jeden dospělý a dvě děti 9 let a 5 let? A jestli mají Vodní svět zdarma či musím něco připlatit? A jak je to s covidem 19 u vás v hotelu jestli děti musejí mít test. Já mám očkování a aplikaci tečku. Děkuji za odpověď Štokrová

Slevomat.cz

Dobrý den Věro, Děti do 2,9 let bez nároku na lůžko, stravu a další služby (wellness) zdarma Vstupné do wellness je účtováno dle platného ceníku https://step.infinit.cz/cenik
Osoby od 3 let bez rozdílu věku (možné jsou až dvě přistýlky)
Pokoj Economy: 500 Kč/osoba/noc vč. všech služeb v balíčku
Pokoj Standard: 600 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku
Pokoj Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku
Při příjezdu vyžadováno potvrzení bezinfekčnosti dle aktuálního nařízení vlády. S přáním hezkého dne Verča

Dáša Jirásková

Dobrý den, budeme s sebou mít 2 děti (2 roky a 1 rok). Z popisku chápu, že do vodního světa bude vstupné 75Kč/dítě. Jak je to ale se snídaní? Je možné ji na místě připlatit? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Jirásková, děkujeme za Váš dotaz. Pokud si rozkliknete v nabídce záložku Děti, tak je tam uvedeno, že děti do 2,9 let jsou bez nároku na lůžko, stravu a další služby (wellness) zdarma. Osoby od 3 let bez rozdílu věku (možné jsou až dvě přistýlky)
Pokoj Economy: 500 Kč/osoba/noc vč. všech služeb v balíčku,
Pokoj Standard: 600 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku
Pokoj Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku

Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Věra Ondrúšková

Dobrý večer,můj dotaz je zda-li je ve všech nabízených balíčcích je vstup do fitness centra.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ondrúšková. Děkuji za Váš dotaz. Ano, fitness centrum je zahrnuté ve všech variantách nabídky. Krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru