Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jízda ve Ferrari, Lamborghini, Mustang SHELBY, Nissan GT-R, Porsche nebo Subaru

4,5 / 5 Showcars Praha - Hloubětín  (mapa) 177 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Katarína Klégrová

Dobrý den,

v ponuke je len spolujazda s Porsche, ale mala by som záujem o spolujazdu s Lamburghini,je to možné?
Ďakujem

Showcars

Dobrý den, ano je to možné. V tomto případě, je potřeba zakoupit poukaz na jízdu s vozem Lamborghini a náš instruktor bude řídit. S pozdravem, Showcars.

Martina

Dobrý den,
je možné spojit spolujízdu s následnou jízdou v Porsche?
 Děkuji

Showcars

Dobrý den, ano samozřejmě je možné jízdy spojit. S pozdravem, Team Showcars.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se platí příplatky. Nejde mi to zadat k ceně objednávky.

Showcars

Dobrý den, Vámi zakoupený poukaz na zážitkovou jízdu je včetně palivového příplatku tedy pro samotnou jízdu již nic nepřiplácíte (držitel poukazu řídí vybrané vozidlo). Jako volitelný příplatek je pak možné na místě dokoupit spolujezdce do vozů, které spolujezdce umožňují tj. Nissan GT-R, Ford Mustang SHELBY, Subaru Impreza WRX STI. Dále je možné na místě přikoupit kamerový záznam z jízdy, občerstvení atd. Každopádně se jedná vždy už jen o doplňkové služby k jízdě. S pozdravem, Team Showcars.

Eliška

Dobrý den, chci se zeptat, při koupi poukazu pro řidiče na 40 minut, je možné při doplatku 600 korun, mít vzadu dva spolujezdce, kterými by byly děti?
Předem děkuji

Showcars

Dobrý den, ano je to samozřejmě možné, ale jen u vozů které to umožňují tj. Ford Mustang SHELBY, Nissan GT-R, Subaru Impreza WRX STI. Bohužel vozy jako jsou Ferrari, Lamborghini, Porsche GT3 jsou jen dvoumístné. S pozdravem, Team Showcars.

Helena

Dobrý den, trasa jízdy je daná, nebo libovolná? Pokud je daná, prosím o zveřejnění, kudy se jezdí. Děkuji.

Showcars

Dobrý den Heleno, trasa jízdy v případě naší domovské lokality, kde máme náš Showroom o rozloze 1.000 m2 s více jak 40 sportovními vozy, recepcí, barem a zázemím je: silnice a dálnice. Pro upřesnění se vyjíždí z ulice Kolbenova 39 na naprosto úžasný táhlý nájezd na dálnici D10 kde už v nájezdu najíždíte z ostra do pravotočivé zatáčky se stoupání, takže zátah našich sportovních vozů je obrovský zážitek. Posléze pokračujete po dálnici pod plným výkonem vozu skrze 3 malé tunely, kde zvuk motoru je umocněn až se Vám zvedne husí kůže na obou rukou co pevně drží volant. Dále pokračujete podle zvolené varianty po dálnici, kdy v případě 40 a 60 minutové varianty dáme klientovi na výběr, zda chce zažít víc rychlosti po dálnici, nebo adrenalinovější jízdu zatáčkami. Jízdy máme nastaveny tak, aby si je klient maximálně užil. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme s pozdravem, Team Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru