Nabídku Dárkové poukazy na adrenalinové aktivity Showcars mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárkové poukazy na adrenalinové aktivity Showcars: supersporty, motocykly, okruhy i plavba lodí

4,5 / 5 Showcars (7 poboček) Brno - Žebětín  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Ondřej Karlík

Dobrý den,
začátkem týdne jsem u Vás chtěl zakoupil voucher na 20 minut jízdy v Lamborghini. Bohužel tento voucher už není k dispozici.
V případě že zakoupím voucher v hodnotě 2 399 Kč na všechny Vaše zážitky kde i mj. nabízíte právě jízdu ve Ferrari nebo Lamborghini budu moc této možnosti využít?
Nerad bych zakoupil voucher a až poté zjistil že jízda uvedenými auty již není vůbec k dispozici.
Děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý sen, pracujeme na znovu spuštění akce na voucher na 20 minut jízdy. Ferrari i Lamborghini je pro letošní sezónu k dispozici. Nákup lze řešit i nákupem Dárkových poukazů.
Děkujeme s pozdravem Tým Showcars

Martin

Dobrý den,

jezdí se prosím na uzavřeném okruhu? Je nutné mít při jízdě s instruktorem řidičský průkaz? (resp. osoba, která dlouho neřídila). Můžeš do auta partner jako spolujezdec? děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, pokud vyčerpáte Váš dárkový poukaz na jízdu na autodromu Most, nebo Brno, tak se jedná o jízdu na uzavřeném okruhu. ŘP vyžadujeme, protože vozidla jsou havarijně pojištěna i pro jízdu na uzavřené dráze. Spolujezdec je možný do vozů Subaru Impreza WRX STI, Mitsubishi Lancer EVO, Porsche 911. U vozů Ferrari, Lamborghini a Porsche GT3 spolujezdec není možný, protože vozy jsou jen dvoumístné (řidič a instruktor). Dárkové poukazy je možné dále využít na jízdy ve sportovních vozech 20, 40, 60 minut (jízda kombinace silnice a dálnice), kde je rovněž možný spolujezdec do vozů Ford Mustang GT350 SHELBY, Nissan GT-R, Subaru Impreza WRX STI. Dále lze tento poukaz využít na plavbnu sportovní lodí, kde je možné mít až 8 „spolujezdců“. U školy smyku a jízdy na Harley Davidson spolujezdce možný není. S pozdravem, Team Showcars.

Michalcová

Dobrý den,
Můžu se jen zeptat, když zakoupím Dárkový poukaz na adrenalinové aktivity, je možné poslat nějakou poukázku, nebo mi přijde jen nějaké info a potvrzení na e-mail?
Předem děkuji za odpověď 🙂

Showcars

Dobrý den, dárkový poukaz (voucher) Vám po zakoupení přijde na email, potom už jen vytisknete a zabalíte.
Děkujeme TÝM Showcars

Martina

Dobrý den,

chtěla bych se ujistit, zda Vaším nabídkám správně rozumím. V případě, že bych si zakoupila Dárkové poukazy na adrenalinové aktivity Showcars: supersporty, motocykly, okruhy i plavba lodí v hodnotě 3 500Kč, tak si při rezervaci termínu mohu sama vybrat zda chci jízdu uskutečnit ve Ford Mustang GT350 SHELBY, Ferrari nebo Lamborghini a ještě si sama určím, zda chci jízdu absolvovat v Praze či Mostě?

Děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den,
pokud si zakoupíte Dárkový poukaz, lze ho uplatnit na jízdy v Praze, Brně i Mostě. Jízdy s vozy Ford Mustang GT 350 SHELBY, Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo probíhají v Praze z naší provozovny a ve vybraných termínech v Brně a to v kombinaci jízdy na silnici a dálnici. Ferrari a Lamborghini dále jezdí ve vybraných termínech na Automotodromu Brno a na Autodromu Most na polygonech.
Děkujeme, s pozdravem TÝM SHOWCARS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru