Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Otevřený voucher do vyhlášené restaurace U Modré kachničky v hodnotě 1000 až 2000 Kč

4,8 / 5 Restaurant u Modré kachničky (2 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 438 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavel Straka

Dobrý den,
rád bych se dotázal. Je nás pět osob a chtěl bych koupit dva vouchery. Lze oba vouchery uplatnit na jeden stůl? Děkuji za odpověď.
Pavel Straka

Restaurant u Modré kachničky

Dobrý den, úhradu účtu je možno hradit i větším počtem voucherů. Jediné omezení je, že na takovéto vouchery nevracíme hotovost.

Děkuji za pochopení

Petr

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli kromě vína Pálava 0;1l za 130 korun nabízíte víno Pálava o obsahu 0;5lnebo0;7l a za jakou cenu děkuji.

Restaurant u Modré kachničky

Dobrý den, dezertní víno Pálavu z Gotbergu nabízíme jako rozlévané. V případě zájmu můžete mít samozřejmě celou lahev a to 0,5 l za 650 Kč.

Miroslav Vogl

Dobry den, Voucher je možné využít i na vámi nabízene degustační menu? Je treba na nej rezervace jak dlouho dopredu? Dekuji

Restaurant u Modré kachničky

Dobrý den, voucher lze využít na úhradu konzumace v restauraci. Týká se i degustačního menu, které není nutné objednávat předem.

Ladislav Němeček

V nabídce na voucher do Modré kachničky je u ceny voucheru poznámka – pro 2 osoby -. Zároveň je dále v popisu k voucheru uvedena hrubá cena nabídky jídel – např. hlavní jídla v rozmezí – hlavní chody 430–520 Kč. Mohu tomu v kontextu nabídky rozumnět, že v tomto rozmezí je cena jídla pro 2 osoby??
Prosím o jasnou odpověď.
děkuji Ladislav Němeček

Restaurant u Modré kachničky

Dobrý den, cena jídel je uvedena za 1 osobu. Voucher je zároveň možno využít od 1-neomezený počet osob. Více na našich stránkách www.umodrekachnicky.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru