Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hurá do Cirkusu Humberto na zbrusu novou show: akrobati, klauni i exotická zvířata v Praze

4,8 / 5 Cirkus Humberto Praha - Krč  (mapa) 2 419 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Monika Coventry

Dobrý den, da se do lože zakoupit vstupenka přímo do první řady (i v případě mimo slevomat, přímo v cirkusu)? Pokud ne, sedí se tedy podle toho, kdo přijde dříve? V kolik hodin se začíná pouštět do cirkusu? 3 rady židli jsou v lozi za sebou na úrovni země, nebo postupně vyvýšené (z mapky to nelze poznat). Ráda bych, aby dvouletá dcerka dobře viděla, je velmi drobná a v případě sezení ve druhé třetí řadě za někým nemá šanci, ani kdyby na židli stala. Ráda si zakoupim klidně i dražší vstupenky do první řady, nejsem ale schopna poznat, zda je to možné.
Děkuji mnohokrát!

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko. Děkujeme za Váš dotaz. Prodej místenek do první řady možný není. Pokud do cirkusu přijdete před 17 hodinou, máte šanci se do první řady dostat. :) Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Kristyna

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat máme 20 ti měsičního syna,
platí se za něj abych věděla jak koupit lístky ? Děkuji moc za odpovědˇ. K.Ř,

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, vstup pro děti do 1,99 let je zdarma. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda stačí i samotest udělaný před Vámi na prokázání bezinfekčnosti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno , zde zasílám odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení:https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Případně s dotazem zda stačí samotest udělaný před provozovatelem, můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: info@cirkushumberto.cz či tel. +420 602 724 8­72. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Iva

Dobrý den, moc se omlouvám za dotaz, který je zde často, ale nějak pořád nevím. Mám 2 děti do 12ti let. Musí mít také testy na covid nebo takhle malé děti nemusí? Mnohokrát dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, zde zasílám odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení:https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Ivana Hromková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ,proč nejsou už místa v loži pro dospělé, ale pro děti ano? Jde mi konkrétně o termín 12.11. místo – lože ? Chtěli bychom jít s vnučkou , ale je volný už jen jeden dospělý, ale pro děti je míst hodně.
Moc děkuji Hromkova

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, děkuji Vám za dotaz. Vzhledem k vysokému zájmu o představení i dospělých osob, lóže je vyprodaná. Doporučuji Vám, zvolit si jiný termín, nebo vstupenku do galerie. S přáním krásného dne, Karel

Tetyana Pronyuk

Dobrý den,musím mít vytištěné lístky nebo stačí ukázat sms ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tetyano, voucher můžete mít vytištěný či ho můžete ukázat v telefonu, až Vám přijde voucher do e-mailové adresy. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Anna Mudrova

Chci se zeptat, zda jako bezinfekcnost stačí potvrzení o prodělání nemoci a zda se musí testovat i děti do 12 let( od 1.11. podle ministerstva nemusí). Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno, zde zasílám odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení:https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš:

Sándor

Dobrý den chtěl bych zjistit je to možné i namístě koupit letenky nebo jenom přes internet dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Sándore, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a lístky lze zakoupit i na místě. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Alena Švarcová

Dobrý den jak je prosím možné sezení dítěte na vozíku?Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, tuto informaci jsme ověřili u provozovatele a je zde možné sezení pro děti s omezenou schopností pohybu, každopádně je potřeba kontaktovat v dostatečném předstihu provozovatele, nejpozději 48–24hodin před navštívením cirkusu z důvodu uvolnění prostoru. Kontaktovat provozovatele můžete na e-mailu:info@cir­kushumberto.cz či tel.+420 602 72­4 872. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Nikola

Dobrý den, stačí ukázat výsledky PCR testů v mobilu? Nemame kde vytisknout. A uznavate i samotesty provedené na místě? A komu máme hlásit , že si ho děláme. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo. Děkuji Vám za dotaz. 20 metrů od cirkusu je testovací centrum. Nemusíte mít na papíře, stačí ukázat v mobilu. :) Přikládám odkaz na stránky ministerstva zdravotnictví: https://www.mzcr.cz/
S přáním krásného dne, Karel

Pavel

Dobrý den, můžete mě sdělit kolik míst je v JEDNÉ loži a je v této loži jedna řada nebo více řad?

Slevomat.cz

Dobrý den, plánek cirkusového stanu a jeho rozložení včetně kapacity naleznete zde: https://cirkushumberto.com/cz/cirkus/rodina/. S přáním hezkého dne, Maty

Kateřina Pečinková

Dobrý den,chystám se s dětmi do Prahy příští týden. Chápu dobře, že cirkus už v praze je a já si koupím vstupenku třeba přímo na 27.10.2021? V 17.30 začátek? Děkuji katka

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. Děkujeme za Váš dotaz. Ano, je to přesně tak. Všechny termíny v nabídce jsou pro cirkus v Praze. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Katarína

Dobry den, mame malu dcerku (6 mesiacov), myslite, ze je vhodne ju vziat so sebou? Boli by sme radi, ak by sme mohli navstivit cirkus vsetci spolu, cela rodina. Ak ano, ako je to pripadne s kocikom a ktore miesta doporucujete (co sa tyka hlasitosti a pod.) ? Vopred velmi pekne dakujem a zdravim.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kataríno. Děkujeme za Váš dotaz. Na představení chodí i malé děti, takže by neměl být problém. :) Pokud budete mít lóži, tak je možné nechat kočárek hned vedle. V případě, že zakoupíte vouchery do galerie a přijdete dříve, tak v předních řadách také není s kočárkem problém. Mějte se hezky. :) Matěj, Slevomat.cz

Jan Séman

Dobrý den je možné uplatnit ztp-p slevu ? A kolik by stala děkuji Jan

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane. Děkuji Vám za dotaz. Na voucher se bohužel další slevy nevztahují. Ceník cirkusu Humberto, naleznete přímo zde: http://www.cirkushumberto.com/cz/cirkus/rodina/
S přáním krásného dne, Karel

Václav Horký

Dobrý den Můžete mě sdělit kolik míst je v loži A je to jedna řada nebo více? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave. Děkuji Vám z a dotaz. Kapacita stanu pro diváky je až 1100 míst, z toho 200 míst je tvořeno lóžemi a 900 míst je vymezeno na galeriích. S přáním krásného dne, Karel

Lu Počtová

Dobrý den, 4 leté dítě také potřebuje prokázat bezinfekčnost?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Počtová, děti do 6ti let nemusí prokazovat svoji bezinfekčnost. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Gabriella

Dobry den, deti do 12 let musi byt take testovane na covid? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, ano, je potřebné prokázat svoji bezinfekčnost. Bezinfekčnost tedy prokážete jedním z těchto způsobů:
Doložíte negativní test provedený na oficiálním odběrovém místě.
Může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin.
Doložíte certifikát o očkování.
Očkování musí být ukončené, tzn. od druhé dávky musí uběhnout minimálně 14 dní. Teprve poté jste považováni za chráněné.
Doložíte certifikát o prodělání onemocnění covid-19.
Od prvního pozitivního testu nesmí uplynout více než 180 dní. Poté musíte doložit buď negativní test, nebo certifikát o očkování. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Gabriella

Tomasi dite do 12 let zadne ockovani mit nemuze. Proto se ptam. No nic. Cirkus nebude.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, níže v dotazech jsem Vám vypsal všechny možné varianty, jak můžete při návštěvě prokázat svoji bezinfekčnost. Jak jsem psal, bezinfekčnost můžete prokázat i doložením negativního testu, který byl provedený na oficiálním odběrovém místě. Může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Zdenka

Dobrý den
Můžete mě sdělit kolik míst je v loži
A je to jedna řada nebo více?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdenko. Děkuji Vám za dotaz. Kapacita stanu pro diváky je až 1100 míst, z toho 200 míst je tvořeno lóžemi a 900 míst je vymezeno na galeriích. S přáním krásného dne, Karel

Ada

Dobrý den. Je nutné mít sebou test na koronavirus?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aďo, je potřebné prokázat svoji bezinfekčnost. Bezinfekčnost tedy prokážete jedním z těchto způsobů:

Doložíte negativní test provedený na oficiálním odběrovém místě.
Může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin.
Doložíte certifikát o očkování.
Očkování musí být ukončené, tzn. od druhé dávky musí uběhnout minimálně 14 dní. Teprve poté jste považováni za chráněné.
Doložíte certifikát o prodělání onemocnění covid-19.
Od prvního pozitivního testu nesmí uplynout více než 180 dní. Poté musíte doložit buď negativní test, nebo certifikát o očkování. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Denisa Palkova

Dobrý den ,
Cirkus přichází do Prahy , ale kde přesně bude ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, cirkus bude naproti Thomayerově nemocnici. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Gabriella

Dobry den, prosim o jednoznacnou odpoved. Vrati mi ihned penize, nebo ne? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, jak jsem psal již minule, jednoznačnou odpověď Vám v tuto chvíli poskytnout nemohu. Situace se řeší individuálně a podle domluvy s cirkusem, může dojít k prodloužení platnosti voucheru pro jeho využití po skončení uzávěry či vrácení financí. Vždy se však jedná o dohodu s obchodníkem. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Gabriella

Dobry den, pokud koupim listek a bude kvuli covidu zavreny cirkus, dostanu sve penize ihned zpet? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, doufejme, že tato situace nenastane, každopádně, kdyby ano, tak se o své peníze bát nemusíte, v těchto případech se vždy storno řeší individuálně. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Veronika Budilová

Dobrý den, jak je to s parkováním?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, u této nabídky bohužel není zajištěné parkování, každý si tedy zajišťuje parkování individuální. V případě individuální poptávky po doporučení parkování můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: info@cirkushumberto.cz či tel.+420 602 72­4 872. Jistě Vám rádi poradí. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

junli chang

Dobrý den, chtěla bych koupit vstupenky na cirkusové představení jako dárek pro rodinu a přátele (Vstupenka pro dítě/dospělého.) ale nechápu, co je to galerie/ lóže? (omlouvám se – protože nejsme Češi!) Doufám, že to můžete stručně vysvětlit. Děkujeme!

Slevomat.cz

Dobrý den přeji, lóže se nachází v předních řadách (u manéže) pro vyhrazený počet osob. Galerie jsou místa na lavičkách pro diváky v ostatních prostorech za lóží. S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru