Nugátové dobroty vyrobené v Česku: s pistácií, mandlí i lískovým oříškem

4,9 / 5 Sugarlife.cz 8 prodejů
Český výrobek

Přehled nabídky Český výrobek

Varianta:

100% lískový ořech (160 g)
Podívejte se na další 4 varianty

V ceně varianty:

100% lískový ořech

Tradiční gianduja z lískového ořechu a mléčné čokolády vylepšená o karamelizované oříšky.

  • Hmotnost: 160 g
  • Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 týdnů.
  • Expirace: 1,5 měsíce od odeslání
  • Vyrobeno v České republice

Upozornění: V teplejším počasí doporučujeme volit dopravu přímo na adresu (produkt se může na odběrných místech roztéct). 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (5153 poboček)
59 Kč (6 prac. dní)

Osobní odběr Česká pošta - Balík do Balíkovny (4615 poboček)
92 Kč (6 prac. dní)

PPL
115 Kč (6 prac. dní)

DPD
119 Kč (6 prac. dní)

Česká pošta
139 Kč (6 prac. dní)

Výborné, skutečně ořechové, nepřeslazené.

Martina
Balíček s mixem všech nugátových dobrot
Cukrář prezentoval ČR na světových soutěžích
Zkušenosti z IF Café i podniku La Bottega

Vybrat variantu

Představte si dvě věci, které milujete, a pak je spojte dohromady. Co dostanete? Přece oříšky v nugátu!

Přesně takové dobroty vyrábí šikovný cukrář Vlad Ryasnyy, který má za sebou zkušenosti například z IF Café nebo podniku La Bottega. K mání jsou mandle s madagarskou vanilkou, pekanové ořechy s fleur de sel, pistácie s mandlovým marcipánem a karamelizované lískové oříšky v nugátu. Nugát je ze 100% ořechové pasty a prémiové čokolády Barry Callebaut.

Že si nemůžete vybrat? Pak sáhněte po variantě, která zařídí mix všech. Dobroty skvěle poslouží jako dárek pro někoho blízkého, nezapomeňte vzít ale také pro sebe, ať vám to není líto.

Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy

Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi ve známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

  • V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
  • Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademii IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
  • Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko

249 Kč
od 199
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.