Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená v Orea Resortu na Vysočině s polopenzí a volným vstupem do bazénu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
OREA Resort Devět Skal Vysočina **** Vysočina (mapa) 373 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michal Šišovský

Dobrý den, lze objednat dva dvoulúžkové pokoje vedle sebe?
Děkuji za odpověď.

OREA Resort Devět Skal Vysočina

Dobry den pane Sisovsky, dekujeme za zpravu. Pokud budou oba pokoje classic nebo oba pokoje deluxe, tak nam napiste do poznamky pri rezervaci, ze chcete pokoje vedle sebe. Pokud by byl kazdy pokoj jina kategorie, tak mohou byt na stejnem patre. Hezky den, Team hotelu OREA Resort Devet Skal

David Sikora

Dobrý den,
Chci se zeptat na možnost ubytování 2 dospělí + 2 děti (5 + 10 let), s tím že by byly k dispozici dva pokoje s postelemi v rámci jednoho apartmánu, případně trojlůžkový pokoj?
Případně jaká je velikost přistýlky, jestli je vhodná dítě 10 let?
Předem děkuji za odpověď.

OREA Resort Devět Skal Vysočina

Dobrý den, větší pokoje ať už třílůžkové, rodinné či suite (apartmány) lze zakoupit pouze na našich webových stránkách hotelu www.resortdevetskal.cz. Zde na slevomatu lze zakoupit pouze dvoulůžkové pokoje na které lze přidat maximálně jednu přistýlku pro jedno dítě. Tato přistýlka je vhodná pro děti zhruba do 12 let.
S pozdravem, Šárka Kováčiková, rezervační oddělení OREA Resort Devět Skal Vysočina

Jana V.

Dobrý den, je možné zakoupit voucher na leden a přijedeme 2+ 2 děti (čerstvě 1 rok a 2 roky a 7 měsíců). Jedno dítě by spalo s námi na manželské posteli a druhé v dětské postýlce? Co všechno by se ještě k ceně voucheru přičítalo? Jak by to bylo se stravou pro 2leté dítě? Děkuji za odpověď.

OREA Resort Devět Skal Vysočina

Dobrý den,
určitě je tato varianta možná, do poznámky rezervace nám napište, že sebou berete dvě děti a pro jedno žádáte dětskou postýlku, na pokoj se vejde jen jedna a je zdarma. Druhé dítě bude s vámi na manželské posteli.
Žádný další doplatek již není. Dvouleté dítě žádný doplatek za stravu nemá, jelikož rodiče mají v ceně polopenzi tak dítě do 6 let již žádný poplatek nehradí.
S pozdravem, Šárka Kováčiková – rezervační oddělení OREA Resort Devět Skal Vysočina

Gabriela Vyhnálková

Dobrý den, je možná rezervace pokoje ve složení 2 dospělí a děti (0 a 5 let)?
Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, voucher je koncipován pro 2 osoby a informaci o pobytu s dětmi můžete zadat do poznámky. Děti do 5,99 let mají pobyt zdarma bez nároku na lůžko. Přistýlka pro děti do 5,99 za příplatek 300 Kč/noc (pokud si přejete přiobjednat přistýlku, napište informaci do poznámky). Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kateřina Pěčková

Dobrý den, lze zaplatit z FKSP, prosím? Děkuji Kateřina Pěčková

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, na tuto nabídky bohužel příspěvek FKSP využít nelze z důvodu, že u této nabídky lze zakoupit variantu pouze s online termínem. Mohu Vám poradit, kdybyste nalezla jinou nabídku, kde je možnost zaplacení příspěvkem FKSP či možnost zakoupení voucheru bez závazného termínu. Pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den, Tomáš :)

Andrea Pařilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v kolik hodin je v hotelu chec in a chec out? A v případě, že bych cestovala sama s dcerou 9 let, tak budete jako dvě dospělé osoby na dvoulůžkovým pokoji, že?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, check in je od 14:00 a check out je do 10:00. Ano, je tomu jak píšete, bude se to počítat jako 2 osoby v případě požadavku ohledně manželské postele či rozdělených postelích, můžete zadat tuto informaci při tvoření objednávky do sekce Poznámky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Milan Bradna

M.B. Dobrý den. Ještě jeden dotaz prosím.
Rádi bychom k Vám přijeli. Jsme důchodci nad 70a80let a nemáme auto. Je k Vám spojení i busem ze Žďáru nebo z Nového Města ? Děkujeme.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane. Děkujeme za Váš dotaz. Hotel se nachází v obci Milovy, kam jezdí přímé autobusy z Nového Města na Moravě. Od centra obce je hotel cca 600 m. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Evik

Dobrý den ,
zajímá mě když si koupím voucher na prosinec a vláda to zavře , jestli nám vrátíte peníze ?
Děkuji za odpověď
Eva Z.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Pokud si vytvoříte rezervaci a vláda by v tomto termínu nařídila uzavření hotelů, tak je nárok na storno. S přáním hezkého dne, Matěj

Julie Kovalčuková

Dobrý den, je možný pobyt 2dospele a jedno dítě 13 let? Jaká bude cena v období 28. až 30.10 vc. polopenze?
Dekuji
 Julie

Slevomat.cz

Dobrý den, Julie, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. :) Při tvoření objednávky, zadáte počet osob, počet dní a poté se Vám vypočítá celková cena pobytu. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Sára Vališová

Dobrý den,

je možno vzít sebou 2 děti? Jet 2 dospělí + jedno dítě 1 rok + jedno dítě 3 roky?

OREA Resort Devět Skal Vysočina

Dobrý den,
toto by neměl být problém – starší dítě by mohlo spát v postýlce a mladší s Vámi na manželské posteli.

S pozdravem
Martin Pokorný
rezervační oddělení

Zuzana Blahová

Dobry den, lze zakoupit pobyt který je na přelomu měsíců? Ráda bych s rodinou vyrazila od soboty 30.10. az do pondělí 1.11., tento termín mi ale nejde vybrat (zřejmě kvůli rozdílným cenám v různých měsících). Dále bych se ráda zeptala, zda smí do bazénu i 10mesicni kojenec (zvyklý na bazén a samozřejmě s plinou a plavkami) , nebo je zde nějaké věkové omezení.
Předem děkuji, Zuzana.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, v rámci této nabídky je možné zakoupit varianty pouze ve vybraných měsících, nikoliv na jejich přelomu. V případě zájmu o Vámi zvolený termín, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: recepce.9skal@orea.cz či tel. +420 566 585 111, kde Vám také rádi poskytnou bližší informace k možnosti vstupu do bazénu s kojencem. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marketa

Dobry den, v terminech na rijen neni mozne zarezerovovat probyt od patku. Muzu se zeptat zda opravdu neni volny ani jeden pokoj? Take bysme radi prijeli s detmi 2 a 4 roky. Vejdeme se s pristylkou a postylkou do jednoho pokoje? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, ano, je tomu tak jak píšete, opravdu zde v Říjnu není volný termín od pátku do neděle, pouze 28.10 – 29.10 a poté 30.10 – 31.10. To jsou prozatím v Říjnu jediné volné termíny. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

N. P.

Dobrý den, zmiňujete snídaně i večeře formou bufetu, dá se tam vybrat něco i pro lidi s bezlepkovou dietou? Děkuji

OREA Resort Devět Skal Vysočina

Dobrý den, samozřejmě ano, při večeřových bufetech je vždy část jídel bezlepkových.
Při snídaních máme pro hosty s celiakií/in­tolerací na lepek připraveno i bezlepkové pečivo. Pečivo včetně něčeho sladkého Vám vždy přinese na požádaní obsluha hotelu zabaleno přímo z kuchyně, aby nedošlo k jeho kontaminaci s pečivem lepkovým. Mimo tento úsek je snídaňový bufet také přirozeně bez lepku, vždy je možnost informovat se speciálně i u obsluhy.
S pozdravem, Šárka Kováčiková – rezervační oddělení OREA Resortu Devět Skal Vysočina

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru