Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Pobyt v luxusním 4* hotelu u Václavského náměstí: strava, projižďka městem i privátní wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
EA Hotel Sonata**** Praha (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladyslav

Dobry den ja bych chtel zeptat jak toje s prijezdem kdyz sem ockovany a co vsechno v te cene de jestli muzu zeptat

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud jste očkovaný, tím pádem při příjezdu prokážete svoji bezinfekčnost a pokud si rozkliknete Vámi vybranou variantu, tak se Vám zobrazí co vše je v ceně balíčku. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

blanka

Dobrý den,
v hodnocení se objevuje informace, že se jedná nakonec o ubytování v úplně jiném hotelu. Můžete potvrdit avizovanou polohu v blízkosti Václavského náměstí a možnost pobytu s privátním wellness? Dále mne zajímá možnost volby termínu, přesného času pro čerpání wellness, jde předem objednat? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a hotel Sonáta je otevřený, avšak jak píšete, před pár dny provozovatel ubytoval hosty v hotelu Downtown z důvodu rekonstrukce elektrického proudu a hotel Sonáta byl bez proudu. S každým zákazníkem provozovatel přesun řešil individuálně. Pokud zakoupíte variantu s wellness a je tato varianta volná ve Vámi vybraném termínu, tak by mělo být vše bez problému. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Domluvit se na konkrétním pevně stanoveném čase čerpání wellness, můžete ihned po zakoupení voucheru, kde můžete kontaktovat hotel na e-mailu:sonata@e­ahotels.cz
či tel. +420 221 966 5­88 nebo přímo na místě, až se ubytujete. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru