Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitková koupel s neomezeným vstupem do saunového světa s vířivkou: Pivní koupel a Kleopatřina růžová lázeň

4,3 / 5 Wellness Červený Mlýn Tišnov  (mapa) 210 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tomáš

Dobry den bude tato nabidka jeste zde v prodeji ?? Dekuji Tom

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :-) přeji krásný den

Pavouk

Dobrý den,
jen se chci ujistit, zda je celá zóna bezplavková, tudíž i vířivka a masáže. A nebo jen sauny? Děkuji.

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den,
bezplavková zńa se týká pouze saun. Do výřivky i do ochlazovacího bazénku můžete v plavkách. Pro masáže je též lepší bez plavek, masérka si Vás pouze přikryje a poté masíruje. Lázně jsou na Vašem výběru, zda chcete nebo nechcete mít plavky, v těchto vanách jste pouze ty a partner, se kterým máte vytvořenou rezervaci na lázeň.
Přejeme krásný den :)

Pedro

Dobrý den
Měl bych zájem o pobytový balíček pro dva , ale nabídek se ějak nemohu dohledat .
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Malý

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Malý, u této nabídky je zde varianta: Privátní koupele a neomezené wellness pro dva, každopádně bez ubytování. V případě individuální poptávky ohledně ubytování, můžete kontaktovat přímo provozovatele na tel. +420 739 078 8­00. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Denisa

Dobrý den, chci koupit jako dárek. Chtěla jsem se zeptat, zda je u Vás při rezervaci zajistit i ubytování (např. na 1–2 noci)? Děkuji

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den,
ano rezervace ubytování je bez kauce, tudíž nezávazná. Máme k dipozici dvojlůžkové pokoje, nebo apartmá. Možnost dokoupení služby snídaně – na pokoj. Můžeme Vám vystavit pobytový balíček na ubytování.

Radka Jarolímová

Dobrý den, s přítelem nejsme očkování proti nemoci covidu19 je to v případě zájmu o welness u vás problém?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko, zde je odkaz na naše webové stránky, kde naleznete vždy aktuální přehled vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Karolína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by to bylo, kdyby došly dvě ženy. Jestli by dostaly obě kleopatřinu lázeň nebo by byla 1× pivní a 1× kleopatřina? Chtěla bych poukaz věnovat tchýni, která by si s sebou určitě vzala kamarádku. Děkuji za odpověď.

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den,
poukaz je na jednu lázeň pivní a druhou Kleopatřinu. Pokud by si ale tchýně přála pivní zaměnit, určitě se nějak domluvíme :). Jen to musí říct recepční při objednávce termínu. Děkujeme a přejeme krásný den.

Katka

Dobrý den, nechci strašit, ale jak by to bylo v případě nemožnosti navštívení wellnessu v případě uzavření díky naší vládě… šel by voucher případně prodloužit? Chci to dát jako dárek.

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den, ano i u již zakoupených voucherů se platnost prodlužovala o celý rok. Vždy vycházíme zákazníkům vstříc a je v našem zájmu, aby jste naše wellness navštívili a zakoupené služby vyčerpali. Nemusíte se o nemožnosti čerpat zakoupený voucher bát. S pozdravem a přáním krásného dne!

Martina

Dobrý den, prosím, mohu dokoupit masáž ihned, aby byla součástí poukazu? Děkuji Martina

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den, bohužel masáž se nedá platit u Slevomatu jako součást kuponu na služby zážitkové koupele. Jde o nabízenou slevu na službu, kterou buď zakoupíte přímo na místě na recepci wellness, nebo můžete na náš účet, kdy Vám předem stanovíme variabilní symbol a vy si zvolíte jaký druh masáže si chcete zakoupit. V případě zvolení varianty platby předem na účet prosím kontaktujte nás emailem na: provozni@cervenymlyntisnov.cz

Kristýna

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je celé wellness privátní nebo v době uplatnění voucheru budou sauny přístupné i pro veřejnost? Děkuji :)

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den,
v době uplatnění vašeho voucheru je wellness přístupný pro veřejnost. Ale nemusíte se bát o soukromí. Zážitkové vany jsou v samostatné časti wellnessu a ve společné odpočinkové místnosti budete mít rezervovaný počet lehátek odpovídající zakoupeným voucherům.
V případě otázek se na nás můžete obrátit. Přejeme Vám krásný den.

Magda Špidlová

Prosím ta pivní koupel je z mladinky skutečného piva/ nebo pivní pěna / kosmetika /?Je to pro mne velmi důležité, chci dát jako dárek pro manžela a již jednou byl v jedné destinaci zklamán. Pěnu si může udělat i doma ve vaně.....prosím o pravdivou odpověď.

Děkuji mnohokráte

Špidlová

Wellness Červený Mlýn

Dobrý den,

ano jedná se o sladinu z našeho pivovaru Grádo, který je přímo součástí wellness. Jde o přírodní složku bez chemie a bez kosmetických přípravků. Přejeme Vám krásný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru