Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt u Karlových Varů: snídaně nebo polopenze, privátní wellness nebo procedury

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Carlsbad Inn**** Karlovy Vary (mapa) 520 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Matouš

Dobrý den, na stránkách slevomatu uvádíte, že pokud je nástup v neděli (máme nástup 13.2.), tak že je privátní wellness 2 hodiny. Bohužel po kontaktování hotelu mi bylo sděleno, že privátní wellness je pouze na 1 hodinu i když máme nástup v neděli. Proto jsem samozřejmě zakoupil a rezervoval termín pobytu s nástupem v neděli. Prosím tedy o vysvětlení a ověření. Děkuji

Hotel Carlsbad Inn****

Dobrý den,

2 hodiny privátního wellness je v případě zakoupení balíčku, či voucheru: Pobyt v pokoji Comfort (všední dny, neděle až pátek). Jedná se tedy o pobyt, kdy je hostu ubytován u nás v hotelu od neděle do pátka.
Pokud jste takový voucher zakoupil, máte samozřejmě tyto 2 hodiny k dispozici.

Poprosím Vás o případné zaslání Vašeho voucheru na reservation@carlsbadinn.cz, abych zkontroloval Váš voucher a případně situaci napravil.

S pozdravem
Reservation Manager
Filip Kolaci
Parkhotel Carlsbad Inn****

Simona

Dobrý den, chtěla bych zakoupit pro mé rodiče pobyt u vás na 3 dny. A zajímá mě, jestli bude v ceně nabízená sauna, welness a procedury, nebo se tohle vše bude muset ještě přikoupit? Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den. :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono :)
při výběru varianty je zde vždy napsáno, co je v ní zahrnuto. V této nabídce je u většiny variant v ceně hodina privátního wellness a případně další procedury. Přesný popis najdete vždy u konkrétní varianty.
Pěkný den :)

petra vojtiskova

dobrý den, když k Vám pošlu rodiče vlakem jaká je dostupnost z vlk. nádraží?

Hotel Carlsbad Inn****

Dobrý večer,
z vlakového nádraží v Karlových Varech lze dojet autobusem na autobusové nádraží Tržnice a odtamtud autobusem číslo 17 do Dalovic na zastávku Dalovice náměstí která se nachází v blízkosti našeho Hotelu.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych dát rodičům voucher na ubytování u Vás v hotelu. Vouchery máte ale zatím jen do 30.4.2022. Oni by určitě chtěli jet třeba až v červnu. Budete vouchery do Vánoc prodlužovat?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, tato nabídka je koncipována pouze do 30.4.2021 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou :) Pěkný den, Tomáš

Leona Valíčková

Dobrý den, chtěli bychom 4. kamarádky v termínu 12.-16.12.2021 u Vás ubytovat se snídaní nebo s polopenzí, je to u Vás možné a jaká by byla cena? Nedočetla jsem se , zda máte i pokoje pro 4. osoby. Mnohokrát děkuji za odpověď. Leona, Jižní Morava.

Slevomat.cz

Dobrý den, Leono, nabídka je maximálně koncipovaná pro 2–3 osoby. V případě individuální poptávky, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: rezervace@carlsbadinn.cz či tel. +420 602 157 1­03. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Daniela Kloudova

Dobry den . Je možnost parkovani u hotelu ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, parkování u hotelu je zdarma. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Jindřich Hejl

Dobrý večer,
při třídenním pobytu nabízíte v ceně kolik snídaní a večeří?
Chápu správně vše 2× nebo jenom 1×?
Děkuji za odpověď Jindra

Slevomat.cz

Dobrý den, Jindřichu. Děkuji za Váš dotaz. Pokud si vyberete pobyt na tři dny, tak ano. Stravu budete mít zakoupenou po celou dobu pobytu. Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Blanka Kolingerová

Dobrý den, při pobytovém balíčku – Pobyt v pokoji Comfort s polopenzí (kdykoli) je uvedena cena za pár? Děkuji Blanka

Hotel Carlsbad Inn****

Dobrý den,

ceny jsou uvedeny za pokoj. Je to tedy cena za pár.

S přáním hezkého dne
Filip Kolaci
Hotel Carlsbad Inn****

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru