Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Časopis 100+1 historie: kompletní ročník 2021 včetně speciálních vydání

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Svatava Tenglerová

Dobrý den. Dne 11.1.2022 jsem odeslala platbu 219.- Kč , kdy mohu očekávat nějaký časopis.

Extra Publishing

Dobrý den, dle podmínek akce budou již vydaná čísla a bonusy zaslány v několika zásilkách do 3 až 6 týdnů po aktivaci: https://www.epublishing.cz/1001-historie-rocnik-2021-na-slevomatu. Děkujeme.

T

Dobrý den, jelikož se jedná čísla z tohoto téměř plynulého roku, znamená to, že vše přijde v jednom balíku na, adresu, nebo?

Extra Publishing

Dobrý den, přijde Vám několik obyčejných zásilek s časovým rozestupem – většinou zasíláme po 3 až 4 časopisech v balíčku. Sledovací číslo žádné není, objednávka by se navýšila o poštovné za balík navíc a to už se nevyplácí myslím žádné straně. A jak píšeme v podmínkách – zasílám 3 až 6 týdnů od aktivace voucheru.

Ondrej Pulda

Dobrý den, muzu se zeptat – ty casopisy chodi do schranky nebo pro ne musi clovek na poštu? Po kolika kusech. Chtel bych je objednat pribuzne, ale jedine ze to pujde do schránky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondreji :)
časopis bude doručován na zvolenou adresu až do schránky. Již vydaná čísla a bonusy obdržíte v několika zásilkách do 3 až 6 týdnů po aktivaci, nová čísla pak dorazí vždy k datu jejich vydání (č. 10/2021 vychází 30. 9. 2021).
Pěkný den :)

Frantisek Vesely

kde zaplatit?

Slevomat.cz

Dobrý den Františku, zaplatit lze na dané nabídce vpravo nahoře, klikněte na zelené tlačítko koupit. S přáním hezkého dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru