Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čas jen pro vás dva: romantický pobyt v Dobříši, apartmá s vířivkou, snídaně

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá Střední Čechy (mapa) 410 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Katarína Klégrová

Dobrý den,
uvádza sa, že táto ponuka nieje pre deti, ale rada by som to dala ako darcek manželovi, dcerka ma 4 roky,radi by sme sli vsetci 3, bol by to problem?

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den, paní Klégrová.

Problém to není, budeme se na Vás těšit. Jen nám prosím dejte vědět, zda si budete přát přistýlku.

Krásný den.

Radim

Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat.

  1. Dostaneme instrukce k užívání sauny i vířivky?
  2. Při pobytu na 3 dny (2 noci) je snídaně dvakrát nrbo jen jednou?
  3. Je možnost v hotelu i povečeřet?

Předem mnohokrát děkuji za odpovědi. Radim.
Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý večer, Radime.

Děkujeme za Vaše dotazy.

Pokud se ubytujete do 16hod a budete si přát, kolegyňka Vám ráda zevrubně užívání vířivky i sauny vysvětlí. Pokud byste dorazili později a už jste u nás nikoho nezastihli, máme až do pozdních hodin telefonickou recepci, kde Vám vše vysvětlíme po telefonu. Můžete se na nás až do pozdních hodin obrátit s jakýmkoliv dotazem. Na pokoji máte samozřejmě také návod.

Při pobytu na dvě noci Vás dva krát čeká romantická velmi bohatá snídaně až na pokoj.

Večeři zatím bohužel nenabízíme. V blízkém okolí je ale několik výborných restaurací. Nejlepší zpětnou vazbu od hostů máme ze Zámecké restaurace a to co se týče kvality pokrmů, velikosti porcí i servisu. Dále je na Dobříši dobrá Italská restaurace Olivo, Čínská restaurace Sechuan (nelekněte se otřesného vzhledu venkovní budovy, interiér je krásný) a překvapila nás vysoká kvalita sushi, které si můžete objednat na pokoj.

Budeme se na Vás těšit.

Krásný večer.

Jitka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, apartmán s vířivkou a saunou je na obrázku č.1,2,5,6,7? a jak dlouho prosím trvá platnost voucher?
Moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko :)
ano, na těchto fotografiích je apartmán s vířivkou a saunou. Platnost voucheru je od 1.3. do 31.8.2022, jak je uvedeno v nabídce.
Pěkný den :)

Alena

Dobrý den, jen očkovaní ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, zde je odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den.

Na služební cestu stačí PCR test. Zavolejte nám pro bližší informace.

Krásný den.

Adriana Svodová

Dobrý den, v nabídce píšete, že je možné poukaz využít do 30.06. 2022 podle dostupných kapacit. Jsou ještě k dispozici volné termíny v lednu a březnu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Adriano :)
v současné době aktivní varianty lze uplatnit od 1.3.2021 do 31.8.2021. Volné termíny zjistíte jednoduše přímo v nabídce po kliknutí na tlačítko „Vybrat termín“.
Pěkný den :)

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý večer, Adriano.

Děkujeme za dotazy. V lednu jsou dle současného kalendáře dva poslední termíny, v březnu je zatím stále možností více.

Hostům se ale snažíme vycházet vstříc jak jen je to v našich silách. Pokud by to bylo nezbytně nutné, voucher prodloužíme. V případě, že bychom v této chvíli neměli volný termín v období, kdy byste rádi přijeli, poznačíme si Vás na čekací listinu. Každý měsíc se stane, že někdo nemůže dorazit. V takovém případě bychom Vám pak určitě dali vědět.

Krásný den.

Květa Horáčková

Dobrý den, chtěla bych vědět jak to teď funguje i s těmi všemi opatřeními. Děkuji

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den.

Máme stále otevřeno. Prosím, ozvěte se nám telefonicky a domluvíme se na podrobnostech.

Krásný den.

Eva Netrhová

Dobrý den,
je prosím možné zaplatit pobyt poukázkami ve formě flexi passů?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, je to možné :) Stačí přijít s poukázkami k nám na pobočku v Karlíně a do letošního roku i na Chodově, kde vám je převedeme na Slevomatí kredity, či poslat poukázky poštou (https://www.slevomat.cz/magazin/1252-nevite-co-si-pocit-s-poukazkami-edenred-sodexo-up-nebo-lidl-poslete-je-k-nam) a po jejich připsání na Váš Slevomatí účet můžete pobyt zakoupit :) Přeji pěkný den, Katka :)

Robert Pokorný

Dobrý den,
při výběru voucheru „Apartmán s vířivkou“ se jedná o apartmán s vířivkou, která je na 1. obrázku nebo o vanu, která je na obrázkách níže?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte :)
první fotografie je z apartmá s vířivkou a saunou. Apartmán s vířivkou je poté například na fotografii číslo 12 nebo 13. Pěkný den :)

Robert Pokorný

Dobrý den,

využití vířivky a sauny je neomezené po celou délku pobytu?

 Děkuji

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den. Ano, využití vířivky a sauny je neomezené po celou délku pobytu. Krásný nedělní večer.

Oldřich Klazar

Dobrý den, je možné si vzít domácího mazlíčka sebou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Oldřichu, samozřejmě, že můžete přijet s domácím mazlíčkem, příplatek za domácí zvířata činí: 50 Kč / noc. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Zuzana

Dobrý večer. Ráda bych se zeptala, zda je možné zaplatit tento pobyt s vířivkou na pokoji z FKSP?? Děkuji vřele za odpověď a přeji hezký večer.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, bohužel varianta Apartmán s vířivkou, z důvodu, že zde není možnost zakoupení voucheru bez závazného termínu, pouze s termínem. Každopádně u varianty Apartmán se saunou a vířivkou je možné využít příspěvek FKSP. Pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Ing. Antonín Ryba

Je možné ve Vašem hotelu obědvat i večeřet a v jaké cenové relaci prosím ? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Antoníne, v tomto balíčku je snídaně, v případě individuální poptávky po obědě a večeři, prosím kontaktujte přímo hotel na e-mailu:wellnes­s@hotel-heinz.cz či tel. +420 774 670 6­92. Krásný den, Tomáš :)

Lucia Jakešová

Dobrý den,
v kolonce omezení se píše, že není možné použít voucher v termínu 23.12.2020–2.1.2021, toto už tento rok neplatí? Termíny objednávat lze, tak předpokládám že ne. A dále bych se ráda zeptala, kdy je možné se na hotelu přihlásit a kdy je nutné se na druhý den odhlásit. Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den. Lucia

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den, vouchery bohužel nelze uplatnit v období státních svátků, stejně jako tomu bylo minulý rok.
Nabízíme 2 typy pokojů: 1. )Soukromé Wellness, které má přímo na pokoji finskou saunu a vířivku zapuštěnou v zemi. Check in v tomto pokoji je ve 14 nebo 18 hodin, check out v 11 hodin.
2.) VIP Apartmá, které má prostornou koupelnu s rohovou vířivou vanou. Check in v 15 hodin a check out v 10 hodin.

V případě jakéhokoliv dotazu mě prosím kontaktujte na tel. čísle 774 670 692

Krásný den,

Linda Hošnová
Wellness Dobříš

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné zaplatit pobyt kartou Benefit Plus, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :)
ano, je to možné. Nejprve je třeba převést vaše benefitní body na slevomatí kredity zde (https://www.slevomat.cz/benefity/benefit-plus?c=1000). Kredity poté lze objednávku jednoduše uhradit.
Pěkný den :)

Jaroslava Mrazova

Dobrý den,je možný pobyt pro jednu osobu a jaká by byla cena za pokoj s vířivkou? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo :) tato nabídka je koncipována pro 2 osoby. Samozřejmě je možné možné jet i jako jednotlivec, cena však zůstává stejná, a to by pro Vás nemuselo být výhodně. Můžete proto zkusit kontaktovat přímo provozovatele na tel. +420 774 670 692 či e-mailu wellness@hotel-heinz.cz a domluvit se s ním na nějaké individuální nabídce pro jednotlivce.
Pěkný den :)

Míša Šlapáková

Dobrý den , chci se zeptat cena 3599kc je cena za dvě osoby a na kolik nocí ?
Děkuji za odpověď 😊

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den. Pro dvě osoby na jednu noc včetně snídaně a romantického balíčku. Krásný den.

Jaroslav Ohera

Dobrý den,
Prosím o informací stornovacich poplatků.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, zde jsou storno podmínky. Online termíny: Voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 14 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s recepcí. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na adrese www.slevomat.cz/kontakt či telefonu +420 222 745 354.
Otevřené vouchery: Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně nejpozději 14 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s recepcí. Krásný den, Tomáš :)

Mgr. Jiřina Chabičovská

Dobrý večer. Ráda bych se zeptala, zda je možné zaplatit pobyt z FKSP?? Děkuji vřele za odpověď a přeji hezký večer.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiřino, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den přeji, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru