Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Postavte si perníkovou chaloupku: 1, 2 nebo 4 sladká obydlí jako z pohádky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Aleš

Nemohu nic objednat. Co s tím?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši :)
nevím, kde přesně vznikl problém a zda stále přetrvává. Ideální bude pokud se nám s detaily ozvete skrze náš kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt), kde vám případně rádi pomůžeme.
Pěkný den :)

Zuzana

Dobrý den, moc děkuji za odpověď. A mohu se ještě zeptat, kolik zhruba cukru? Já abych věděla, kolik toho dětem koupit :-D. Moc děkuji :-)

REJ Food s.r.o.

Dobrý den, na 1 bílek cca 150–200g moučkového cukru a pár kapek citronové šťávy (nebo octa).

Zuzana

Dobrý den,
prosím, kolik je potřeba zhruba vajec na dozdobení chaloupky cukrovou polevou? Přemýšlím, že bych objednala každému dítěti na výtvarnou vychovu. Moc děkuji

REJ Food s.r.o.

Dobrý den, měl by Vám ke slepení a nazdobení stačit sníh z 1 bílku. Aspoň tak to stačí naší firemní cukrářce. Možná bych u dětí počítal raději ze 2 bílků, je to otázka, jak moc budou zdobit :-)
AŤ se dílo podaří, děkujeme a mějte se, tým REJ Food s. r. o.

Monika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké je u chaloupky zdobení. Na fotkách je totiž více typů. Děkuji moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, jak je uvedeno v popisu nabídky. Stavebnice obsahuje všechny potřebné perníkové díly, naperforované pro jednodušší zdobení. Cukrovou hmotu na lepení si lehce vyrobíte doma sami z bílku, cukru a citronové šťávy (recept je součástí přiloženého návodu). Chaloupku si nazdobíte podle své fantazie. Využít můžete barevné dražé, které je součástí balení, nebo použijte různé ořechy, cukrářské posypy apod. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marvanová

Dobry den, tech 15×15×14cm je chaloupka nebo rozměr spodního dílu?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Marvanová, jak jsem níže již odpovídal v Dotazech, rozměr chaloupky je 15×15×14. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Miloš Straka

Prosil bych rozměry chaloupky

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloši, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a rozměr chaloupky je 15×15×14. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru