Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt ve Františkových Lázních s polopenzí či plnou penzí, infrasaunou i procedurami

4,2 / 5 Hotel Zátiší Františkovy Lázně (mapa) 457 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona Jirnová

Dobrý den, je možné přijet se psem – zvyklý být doma, čistotný, s vlastním pelechem ( neleze do postele) děkuji

Hotel Zátiší

Dobrý den,

ano se psem můžete přijet, poplatek za psa je 150,–Kč.

Hezký den

Miluše

Dobrý den, plánujete nějakou akci i na leden 2022?

Slevomat.cz

Dobrý den, Miluše, jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :-) Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Jarmila Kryštůfková

Dobrý den vážení! Ráda bych u Vás zajistila pobyt s procedurami a polopenzí pro 4 kamarádky 3. – 5.prosince 2021. Byly by možné pokoje směrem na lesopark nebo alespoň vedle sebe? A ještě, zajistit dopředu procedury? Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kryštůfková. Děkujeme za Váš dotaz. Co se týče umístění pokoje, záleží na aktuální obsazenosti. Je proto dobré si předem zavolat přímo na hotel. Některé procedury jsou už v balíčku a další si můžete dokoupit. Rezervace procedur může být provedena po telefonu s hotelem nebo přímo na místě. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jaroslava Augustová

Dobrý den, je možné využít voucher pro 2 dospělé a vzít s sebou 2 děti ( věk 2 roky a čtvrt roku )
Děkuji za odpověď Jarka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, ano, je možné využít voucher pro 2 osoby + děti do 2,9 let mají pobyt zdarma bez nároku na vlastní lůžko a služby. V případě zájmu o přistýlku, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: hotel-zatisi@seznam.cz či tel. +420 727 834 6­03. Jistě Vám rádi zodpoví veškeré Vaše dotazy a sdělí Vám případný příplatek za přistýlku či si můžete připlatit i některou z těchto variant, 3. osoba na přistýlce má pobyt za 480 Kč / noc s polopenzí, bez dalších služeb nebo 3. osoba na přistýlce má pobyt za 560 Kč / noc s plnou penzí, bez dalších služeb, tato informace by se zadala při tvoření objednávky do sekce Poznámky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Miluše

dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, zda jsou na pokoji k dispozici ručníky a osušky
 děkuji

Hotel Zátiší

Dobrý den,

ano na pokoji jsou k dispozici ručníky i osušky.
Hezký den.

Jana Skolnikova

Dobrý den já bych se chtěla zeptat jak je to s parkováním a jestli je možné i pro jednu osobu pobyt zaplatit.
Mockrát děkuji.

Hotel Zátiší

Dobrý den, parkoviště je ihned před hotelem a pro hotelové hosty je zdarma. Pobyt je možné zakoupit i pro jednu osobu (cena je pak snížena o 20%).

Jaroslava

Dobrý den, bylo by možné využít voucher od 7.10 do 9.10? Dle on-line rezervace je tento termín volný, ale nelze ho navolit.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, vámi vybraný termín bohužel už k dispozici není. V online kalendáři svítí všechny dny modře, avšak v termínu z 8.10. na 9.10. již není v hotelu volno, jak můžete v kalendáři vidět, proto vám nelze vámi vybraný termín v celku vybrat. Zkuste však ještě mrknout, třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. :) Pěkný den, Kačka

Jiří Blažka

dobrý den, bylo by možné uplatnit tento voucher od pátku 24.9 do 28.9?

Hotel Zátiší

Dobrý den, bohužel v tomto termínu je již plně obsazeno…

Marie Janovská

Dobrý den, mohu tento voucher uplatnit i případě, že bych ráda jela sama? A jak by se v takovém případě čerpaly procedury? Je problém přítomnost většího psa? (pracovního) Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu:hotel-zatisi@seznam.cz
či tel.+420 727 83­4 603. Domácí zvířata jsou za příplatek: 150 Kč/noc. Krásný den, Tomáš :)

Jana Jirásková

Prosím šlo by prodloužit dobu pobytu na 5 dní pro 4 osoby ve dvou pokojích v termínu od 4.10.. Děkuji Jirásková

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pobyt si můžete dle dostupných kapacit zarezervovat na 3 až 15 dní. Aktuálně je v říjnu ještě plno volných termínů. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Následně už jen vyberete požadovanou délku pobytu. Pěkný den :) Kačka

Denisa

Dobrý den, jde vybrat voucher i po novém roce? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, voucher má platnost do: 23.12.2021. Jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. Krásný den, Tomáš :)

Marta

Dobrý den, jela bych s mamkou 80 let , s chodítkem je možný přístup, zvládne i bez chodítka na kratší vzdálenost..Dě­kuji..

Hotel Zátiší

Dobrý den, ano je to možné, přístup z terasy je bezbariérový ( jen do poznámky k případné rezervaci prosím nezapomeňte uvést, že by jste si přáli pokoj v přízemí).

Vlasta

Dobrý den.
Prosím Vás, jste registrované zdravotnické zařízení?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlasto, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a bohužel to není registrované zdravotnické zařízení. Krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru