Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v rakouských Alpách: snídaně či polopenze, sauny a turistická karta

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Stierer Alpy - Rakousko (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hanka

Dobrý den,
je možné zarezervovat si pokoj s výhledem na Alpy od 18–22.10.?
Moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Pokud si přejete pokoj s výhledem na Alpy, tuto informaci zadejte při tvoření objednávky do sekce Poznámky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Hanka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na testy. Musíme mít klasické testy s certifikátem (bude vám stačit v češtině?) nebo stačí i samotesty na místě?
 Děkuji

Hotel Stierer

Dobrý den, pokud nejste očkování, je třeba test. Je možné udělat samotest na místě, ale bude platit jen u nás, v žádném jiném zařízení. Těšíme se na Vas. Lukas Vacha

Petr Zíta

Zdravím. Měl bych zájem o ubytování (1 osoba + jeden malý pejsek (Brabantík)). A to v termínu od 25.9. – 3.10. s polopenzí. Šlo by to a nebo mám smolíka?:) Děkuji předem za odpověď…:))

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. A domácí zvířata jsou za příplatek: 30 €/pobyt. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru