Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

5* hotel Marriott v centru Prahy: snídaně a občerstvení nebo brunch, parkování a jízdenka na MHD

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
CK Zanzo od Slevomatu - Marriott Praha (mapa) 394 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk Šmíd

Dobrý den
je možné dát do úschovny v hotelu kufry před check-in cca v 10 hod a po chec-out cca do 16 hodin
a kdy můžeme využít odpolední Brunch, který je od 12 do 15 hodin, když chec-in je v sobotu v 15 hod a to Brunch končí a v neděli je chec-out ve 12 hod a to ve stejnou dobu začíná.
děkuji Z. Šmíd

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, pane Šmíde, srdečně Vás zdravíme a děkujeme za Váš dotaz. Předně ano, v hotelu je úschovna zavazadel, kterou můžete použít v den Vašeho příjezdu i odjezdu. Brunch se od čtvrtku do soboty podává „à la card“, kdy i budete objednávat sami, na co budete mít chuť a v neděli je pak připravený formou bufetu. Doporučuji tedy brunch využít v neděli, po Vašem check-outu. S pozdravem, CK Zanzo – Silvie

Jirka

Dobrý den, jízdenka na MHD se poskytuje za každou noc, nebo jen jednou i k pobytu na více nocí?

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, Jirko, zdravíme Vás a děkujeme za Váš dotaz. Odpolední svačina, nebo brunch či jízdenka na MHD jsou v ceně pouze jednou za dobu pobytu. S přáním příjemného dne, CK Zanzo – Silvie

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by byl možný případný dřívější check in a kde si toto případně zařídit. Pokud by to možné nebylo, zda je možné alespoň uložit kufry od cca 10:00 do možného check in v hotelu. Děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, Martino. Zavazadla samozřejmě můžete v hotelu uschovat dříve. Pokud byste od 10:00 potřebovali pokoj, napište nám prosím na info@zanzo.cz společně s vašim termínem, u hotelu zkusíme dřívější check in zařídit. :)
Krásný den, Kamila – CK Zanzo.

Petr

Dobrý den, rádi bychom využili hotel k noclehu. Přijedeme v pátek odpoledne 20.5.2022, druhý den ráno chceme do města atd. Kdy je check-out a musíme opustit hotel? Není problém si dát kufry do auta a opustit pokoj, ale zda můžeme zdarma parkovat např. do 18. hodiny. Chceme si užít Prahu a toto je pro nás priorita, mít někde auto, když budeme moci využít 24 hod. jízdenku až do večera. Je to možné? Děkuji za informaci.

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Petře, toto bohužel nedokážeme garantovat, protože parkovací karta je vždy platná pouze do 12:00. Nicméně nikdy nebyl problém se domluvit s recepcí, která většinou vyjde vstříc, pokud nečeká nějaký větší nápor přijíždějících klientů. Doporučila bych Vám zavolat na 222 888 888. Lucie- CK ZANZO

Karla lenvikiho

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda máte volný pokoj pro 3 osoby se snídaní v termínu od 13 do 15 května děkuji Koháčková

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, bohužel na 15. května pobyt nelze objednat, pobyt je možný pouze od 13.-14.5. Jana – CK Zanzo

Amanda

Hello. I have Marriott Bonvoy membership so I can have access to executive lounge and lake check-out. If I book this package, can I still enjoy membership benefits? Thank you.

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dear Amanda, we checked this with the hotel and you can still enjoy Marriott Bonvoy memnership benefits if you book the package from our site. Jana – CK Zanzo

Jan

Dobrý den,
rád bych se zeptal co přesně znamená:
„káva/čaj + odpolední občerstvení dle šéfkuchaře“.
Z jaké nabídky občerstvení si mohu vybrat?
Občerstvení si mohu dát v hotelové restauraci?

Předem děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, výběr z odpoledního občerstvení se liší podle aktuální denní nabídky hotelu, například mohou být k dispozici croissanty, muffiny, zákusky a sladké nebo slané pečivo. Ovšem nelze předem zjistit, jaké konkrétní občerstvení bude zrovna hotel nabízet.
Děkuji – Jana O., CK Zanzo

Sylvie

Dobrý den,

v případě volné kapacity je možný pozdější check-out (kolem 15 hod.) a za jaký doplatek? Děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, v případě individuálního požadavku na pozdější check-out nás prosím kontaktujte na info@zanzo.cz. Příplatek vám rádi ověříme. :)
Děkuji – Kamila, CK Zanzo

Veronika

Dobrý den,
mám dotaz zda jde kombinovat možnost platby FKSP s částečnou úhradou formou kreditů?
Děkuji za odpověď

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Veroniko, takto bohužel hradit nelze, faktura na FKSP je vždy vystavena na celkovou částku pobytu, pouze na část se vystavit nedá. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, Lucie- CK ZANZO.

Kateřina Nikodýmová

Jsou prosím obývák a ložnice v rodinném apartmá oddělené dveřmi?

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, Kateřino, omlouvám se Vám za pozdní odpověď, ale požadavek jsem ověřil přímo na hotelu Prague Marriott. V rodinném apartmá nejsou oddělené dveře. Hezký den za CK Zanzo – Standa.

Zuzana

Dobrý den,
když chci objednat pokoj pro sebe a pro 10letou dceru, můžu zadat 2 dospělé, nebo musím zadat sebe jako dospělou a zvlášť dítě? Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Zuzano, zadejte prosím dva dospělé. S pozdravem, Lucie- CK ZANZO.

Iveta Frei

Dobrý den,

ráda bych využila voucher na pobyt od středy 25.5.2022 do neděle 29.5.2022. Bohužel tuto možnost mi to nenabízí. Když využiji voucher tedy od 26.5.2022 do 29.5.2022 je možné dokoupit ještě jednu noc z 25.5.2022 na 26.5.2022 jinou formou, případně jak? Děkuji za Vaši odpověď a případnou nabídku.

S pozdravem
Iveta Frei

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Vážená Iveto, zašlete nám prosím požadavek emailem na info@zanzo.cz a my zkusíme tuto možnost vyžádat. S hotelem máme smluvně pouze pobyty čtvrtek-neděle. Děkuji. Lucie- CK ZANZO

Milan Záleský

Dobrý den,
chtěl bych se ubytovat na tento víkend od pátku do neděle. Jaká se bude v této době podávat snídaně? Preferuji bufetovou snídani. Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, Martine, 5* hotel Prague Marriott nabízí snídaně formou a la carte či bufetu pro všechny, všechno je dle dostupnosti obsazenosti hotelu, ale pokud bude výběr formou a la carte, tak máte neomezený množství. Osobně jsem v hotel by na snídani a opravdu jsem si skvělou snídani formou a la carte. :-) Krásný den za tým CK Zanzo – Standa | info@zanzo.cz

Sir Joy

Dobrý den,
jsou na pokojích v koupelně vany?
Děkuji za odpověď

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den, v hotelu Prague Marriott jsou vany i ne, protože při rekonstrukci se měnili některé staré vany na nové walk-in showery, takže stačí, když nám do poznámky napíšete Váš požadavek s rezervací a my zajistíme u hotelu. :) Hezký den za tým CK Zanzo – Standa | info@zanzo.cz

Denisa

Dobrý den,
Jak je to u Vás s parkováním. Můžeme zaparkovat před hotelem, na recepci se zapsat Vy nám dáte lístek a pak nás navedete? A jízdenka na MHD zdarma je myšlena jak… Myslím tim zda je to 20 min. jízdenka, celodenní nebo jiná.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Deniso, ohledně zaparkování auta se prosím buď to zastavte na recepci, nebo vjeďte do garáží a pak na recepci ukažte lístek. Jízdenka na MHD je 24 hodinová, jak je uvedeno v nabídce. Děkuji, CK ZANZO.

Veronika

Dobry den, pokud si zamluvime rodinne alartma, je mozne pozadat o 2 detske postylky? Snidane bude formou bufetu? Dekuji!

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Veroniko, určitě to lze, ale záleží na dostupnosti počtu postýlek v daném termínu. V případě zájmu o konkrétní termín, nás prosím kontaktujte na email a my dostupnost ověříme. Děkuji, CK ZANZO

Jan

Dobrý den, mohu se někde podívat na nabídku brunche? Obsahuje také nealkoholické nápoje? Pivo a víno?

Předem děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Jane, jedná se o servírovaný brunch s výběrem předkrmů, hlavních chodů a dezertů. Všechny pokrmy jsou připraveny za použití lokálních sezónních surovin pod taktovkou šéfkuchaře Davida Rejhona.
Součástí jsou i nápoje – pivo, víno a nealko (2 nápoj na osobu). S pozdravem, CK ZANZO

Jan

Dobrý den, v jakém časovém rozmezí se podává brunch?

 Děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - Marriott

Dobrý den Jane, děkujeme za dotaz. Brunch se podává od 12:00–15:00. S pozdravem, CK ZANZO.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru