Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v Karlových Varech se snídaní či polopenzí, neomezeným wellness i procedurami

4,5 / 5 SPA & WELLNESS komplex Bristol Royal**** Karlovy Vary (mapa) 788 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jon

Hello, is it possible to take my dog with me?
Thank you very much
 Jon

Slevomat.cz

Hello, Jon, as stated in the offer, pets are extra. €30/night. Have a nice day, Tomáš

Kristina

Dobry den,
psala jsem opakovane email na spa@bristolgroup.cz s dotazem ale odpoved jsem neobdrzela. Mam rezervovany pobyt na 2 noci, byla by moznost poskytnout veganskou snidani? a kde najsu seznam welness procedur abych si neco zarezervovala predem, na webu nevidim. Dekuji

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den!
Standartně vegánskou strávu neposkytujeme, ale je možná za doplatek 150 CZK, zařídíme to.
Ohledně procedur se spojte prosím s paní co časuje procedury – Tatjana, tel. – +420 771 224 423

Helena

Dobrý den mám dotaz je na hotelu k dispozici hotelový župan i ručníky k bazénu?

Spa Resort komplex Bristol Group****

K pobytům s wellness je pro klienty k dispozici župan na pokoji a prostěradlo u bazénu.

Iva Klibániová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli co obsahuje cena 2049,– Kč? To je za 1 noc pro 2 osoby – se snídaní a neomezené wellness? Děkuji, Klibániová

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, ve Vámi zmíněné variantě Pobyt s wellness a snídaněmi (kdykoliv), je v ceně: neomezený vstup do wellness centra s bazénem, whirlpoolem a fitness, pestrá kontinentální snídaně a welcome drink
a 15% sleva na procedury (nutná rezervace předem). zdarma vjezd do lázeňské zóny na základě voucheru pobytu, platí v den příjezdu a odjezdu. Každopádně cena voucheru se odvíjí od počtu dní. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dita Svobodová

Dobrý den,pokud si zakoupím pobyt,viz odkaz níže,z vaší společnosti nebudu muset přecházet z vily do hotelu atd na snídani,večeři do bazénu?Protože to je to proč bychom sem jeli a nechci trávit čas přecházením.
https://www.slevomat.cz/akce/1825066-pobyt-v-karlovych-varech-s-neomezenym-wellness?filtersHash=72a1ea&matchingVariants=6277794-6278354-6434574-6278360&position=1&travelTermRange=20211118-20211121%7C%7C4-4%7C
děkuji za informaci Dita Svobodová

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den, náš komplex tvoří několik budov, propojených podzemními chodbami,bazén je v chodbě tak, aby byl dostupný ze všech budov. S jistým přecházením je nutné počítat, ale nevyjdete z objektu.

Karolína Hrbková

Dobrý den, plánujeme pobyt v Karlových Varech, bohužel je problém sehnat pokoj pro dva dospělé a dvě děti ve věku 7 a 9 let. Máte pokoj, který by byl vhodný? Děkuji.

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den, kontaktujte rezervační oddělení a můžete si domluvit volný termín: spa@bristolgroup.cz, 353 34 8803

Jana Miklíková

prosím o sdělení ceny za pobyt 3 dny 2 noci pro 3 osoby ve dvoulůžkovém a jednolůžkovém pokoji s polopenzí v průběhu listopadu 2021.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Miklíková, děkujeme za Váš dotaz. Varianta pobytu s polopenzí, wellness a procedurami (kdykoliv) pro dvě osoby (3 dny) je 6 990 Kč. Jednolůžkový pokoj na 3 dny je možný pouze ve variantě s wellness a snídaněmi (kdykoliv), kdy cena vychází na 2 049 Kč. Cenovou nabídku na konkrétní dny a varianty si můžete zobrazit tak, že rozkliknete konkrétní variantu u nabídky pobytu a kliknete na zelené tlačítko Vybrat termín. Uvidíte tak volné termíny na konkrétní vybrané datum vč. ceny. Přeji hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Marek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné dokoupit polopenzi. 2 osoby v termínu 8.10. –10.10. A v případě, že to možné ke, můžete mi sdělit doplatek? Děkuji s pozdravem MAREK

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, tuto informaci si můžete ověřit přímo u provozovatele na e-mailu: spa@bristolgroup.cz
či tel. +420 353 348 8­03. Určitě Vám rádi zodpoví Vaše dotazy. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Lucka

Dobrý den, chtěla jsem si vypočítat, na kolik by nás vyšel u Vás pobyt ( 2 dospělý a děti ve věku 9let a 2 roky) od pátku do neděle s polopenzí ale mám problém se zadáním věku mladšího dítěte. Nabídka mi nabízí věk jen 1 rok. Chtěla bych pro něj pouze jen stravu. předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Lucka

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den,
balíček pro 2 osoby na 2 noci včetně snídaně a vstupu do bazénu, whirpoolu a fitness stojí Kč 4099.
Děti do 2 let se ubytovávají zdarma bez nároku na stravu nebo lůžko. Dítě ve věku 9 let bude na přistýlce za cenu Kč 899/noc včetně snídaně a vstupu do bazénu.
Večeře je možné dokoupit na místě po výběru s menu.
Pro další informace volejte 353 34 8803 nebo pište na spa@bristolgroup.cz

Ivana Trojánková

Dobrý den,mohu si vzít s sebou kočku?

Spa Resort komplex Bristol Group****

Ano, cena je 382 Kč/den.

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych s dcerou vzít moji maminku na wellness s procedurami do Karlových Varů na víkend 10.-12.9. (tedy dvě noci pro tři osoby, nejlépe dvoulůžkový a jednolůžkový pokoj)Líbila se mi Vaše nabídka, ale nevím, jak je to s různými budovami k ubytování…chtěla bych nyní jet od čtvrtka do soboty s manželem pobyt vyzkoušet (tedy pro dvě osoby na dvě noci), jestli by se mamince líbil…ale nevím, jak přesně to celé provést, když není jasné, v jaké budově bychom byli ubytovaní…? Pochopila jsem, že bazén a wellness je společné, platí totéž i pro snídaně? A liší se nějak výrazně budovy ohledně ubytování, případně dá se vybrat na to září včetně toho, že bychom chtěli pokoje u sebe? Děkuji za pomoc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, prozatím je Vámi vybraný termín 10.-12.9. volný, ale Vámi druhý vybraný termín 12–14.8. bohužel není k dispozici. Ohledně dotazů a požadavků na budovy a postele, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: spa@bristolgroup.cz či tel.+420 353 34­8 803. Určitě Vám rádi zodpoví Vaše dotazy a můžete se domluvit na Vašich požadavcích. Krásný den, Tomáš :)

Lucie

Dobrý den, od kolika hodin se mohu ubytovat? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, Check in je od 14:00 a Check out do 10:00. Krásný den, Tomáš :)

Tatiana Z.

Dobrý den. Je možné využít příspěvek 4.000 Kč od státu? Nemyslím příspěvek FKSP od zaměstnavatele.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Tatiano :)
bohužel státní voucher pro lázeňské pobyty, který pravděpodobně myslíte, při nákupu přes náš portál využít nelze. Snad Vás nabídka zaujme i tak.
Pěkný den :)

Marek

Dobrý den, je ve Vašem hotelu nějaký dress code, který je třeba dodržovat? Bohužel jsem tuto informaci nikde nenašel.
 Děkuji

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den,dress code je běžný jako v kterémkoliv jiném hotelu, nic speciálního. Pouze nedoporučujeme chodit do restaurace v vyloženě sportovním oblečení.
Přejeme příjemný pobyt

Jitka H.

Dobrý den, prosím o seznam a ceník procedur, které je možné při pobytu dokoupit? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, ohledně zaslání ceníku procedur kontaktujte prosím přímo provozovatele na e-mailu:spa@bris­tolgroup.cz či tel.+420 353 34­8 803. Pěkný den, Tomáš :)

Jan

Je možné využít příspěvek 4.000,– Kč od státu? Od jak dlouhého pobytu a kolika procedur? Děkuji za brzkou odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den :) Tomáš

Míša

Dobrý den, jak si mám vybrat pokoj, aby tam byl balkon nebo terasa? Nikde tuto možnost bohužel nevidím a jak je to u Vás s parkováním? Děkuji za odpověď Míša

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, parkování je zdarma, ale je nutná rezervace předem z důvodu omezené kapacity.
S dotazem týkající se na Vámi vybraný pokoj můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailuspa@bristolgroup.cz či tel.+420 353 34­8 803. Věřím, že spolu domluvíte, případně naleznete řešení. Pěkný den, Tomáš :)

Dimitri

Dobrý den,
Prosím o cenu pobitu pro dva dospělé , polupensíon v terminu
6 – 14.8.2021.
V hotelu s bazenem.
Dimitri

Slevomat.cz

Dobrý den, Dimitri, Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Cena se Vám po zadání všech kritérií automaticky vypočítá. Pěkný den, Tomáš :)

Lucie Plachá

Prosím o cenu pobytu pro dva dospělé a dítě (16)se snídaní a vstupem do welnes. A prosím o zjištění dostupnosti od 3/8 do 6/8
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,
jsme rádi, že Vás pobyt oslovil.
Bohužel hotel nenabízí volná místa od 3.8. ale až od 4.8., čili o den později. Cena pro dva dospělé a dítě (16 let) s wellness, pouze snídaní a termínem pobytu od 4.8. do 6.8. je 5897Kč.

Pěkný dne, Radim

T. Černá

Dobrý den, ve kterém objektu ze 4 se přímo nachází bazén a wellness ? :) Děkuji

Spa Resort komplex Bristol Group****

Dobrý den, bazén se nachází ve spojovací chodbě, je dostupný ze všech budov.

A. Krejčíková

Prosím o cenu pro jednu osobu na 5 dní, tj. 4 noci. Mohu platit benefiční. Kartou Endenred? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Krejčíková, v naší nabídce je Pobyt s wellness a snídaněmi (kdykoliv), poté kliknete na Zvolit Termín, po vybrání termínu se vám zobrazí vaše výsledná cena. Nejdříve si převeďte benefity na kredity u Slevomatu zde: https://www.slevomat.cz/benefity/edenred. Poté za kredity můžete zakoupit voucher. Případně můžete navštívit naši pobočku v pražském Karlíně, kde můžete zaplatit rovnou benefitní kartou na terminálu. Pěkný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru