Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Privátní wellness pro dva: vířivka, sauna i varianta s občerstvením

4,6 / 5 X-Style Beauty Praha - Nové Město  (mapa) 235 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Simona

Dobrý den, o jaký drih sauny se prosilm jedná? Finská? Děkuji

X-Style Beauty

Dobrý den,
ano momentálně máme v provozu pouze finské sauny.

Tereza Hlaváčková

Dobrý den jak můžu napsat recenzi na podnik .Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, pokud jste využila voucher do tohoto podniku a chtěla byste jej ohodnotit, můžete tak učinit přímo ve svém profilu, kde u daného voucheru naleznete tlačítko Hodnotit nebo jsme Vám po uplatnění voucheru zaslali e-mail, kde Vás k Hodnocení voucheru vyzíváme, tak můžete zareagovat i na něj. Krásný den, Tomáš :)

Eliška Kinclová

Dobrý den,
Chci se zeptat zda je možné, aby jste mi vrátili peníze pokud popřípadě budu chtít voucher zrušit.

Děkuji, přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, pokud zakoupíte voucher, který budete chtít z nějakého důvodu stornovat, je třeba dodržet uvedené storno podmínky, které naleznete i přímo v nabídce u každé varianty.

Online termíny: Voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 24 hodin předem v pracovní dny. Při pozdější změně nebo nedostavení se na službu voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na adrese www.slevomat.cz/kontakt či telefonu +420 222 745 354.

Otevřené vouchery: Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 24 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.

Pokud byste měla jakékoli další otázky ohledně voucheru, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :) Kačka

Šáris

Dobrý den, mohu se zeptat kolik by to stálo i s přespáním?

Slevomat.cz

Dobrý den, v této nabídce je maximální možnost 120 minut privátní vířivky a sauny, takže bohužel není zde zůstat přes noc. Pěkný den, Tomáš

LeV LeVovic

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda při návštěvě Vašeho welness musím dokládat očkování proti onemocnění covid a nebo se dokládá negativní PCR test? Nebo není potřeba nic dokládat? Rád bych si s přítelkyní vyrazil relaxovat, ale nechci se kvůli tomu nechat extra testovat. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, co se týče podmínek pro vstup do wellness, je vždy nejlepší obrátit se přímo na provozovatele na tel. +420 222 540 363, který Vám sdělí, jaké potvrzení vyžadují, a také jaká mají případná opatření. Pěkný den, Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru