Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pomozte jižní Moravě zasažené tornádem skrze organizaci ADRA

4,9 / 5 ADRA, o.p.s. 4 701 přispělo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Marek

Dobrý den, objednal jsem pomoc Moravě po tornádu, za 150 Kč. Budu platit převodem v bance. Pošlete mi prosím do meilu kontaktní údaje (vaše č. účtu). S pozdravem Hořovský.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, děkujeme za podporu. Platební údaje pro zaslání financí jsme Vám ještě jednou zaslali na vaši e-mailovou adresu. Pěkný den, Tomáš :)

Jana

Dobry den, predem dekuji za skvely napad Slevomatu vypsat sbirku. Chtela jsem se zeptat, jakym zpusobem bude Slevomat vystavovat potvrzeni o poskytnutem daru, pripadne jakou cestou je mozne o nej pozadat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :)
po zakoupení je možné požádat o potvrzení přímo ve vašem profilu na Slevomatu. V sekci Mé nákupy najdete danou objednávku, kde pod záložkou doklady najdete právě žádost o potvrzení poskytnutí daru. Pěkný den :)

Pavel

Dobrý den, prosím, neuvažovali jste o převedení (všech nebo části) propadlých kreditů právě na pomoc po tornádu (kupříkladu za kredity propadlé od tornáda do konce června)? Soudě z vlastní včerejší zkušenosti bych řekl, že by to byla hezká sumička:)
Případně o snížení minimální částky, kterou lze přes kredity věnovat? Na 200? 100? Myslím, že by lidem u nižších příspěvků nevadilo ani určité krácení (věnovat 125, předat 100 atd).

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, děkujeme za zajímavý podnět, předáme ho těm správným kolegům ke zvážení. Nicméně charitativní akce, které na Slevomatu máme kredity platit nejde. Je to takto plošně nastaveno a tyto akce lze uhradit pouze peněžními způsoby platby. Velmi si však vážíme pomoci od každého jednotlivce, v dnešní době je to skutečně potřeba a věříme, že se Morava opět rychle postaví na nohy. Pěkný den :) Kačka

Tomáš

Čtu zde, že Adra dostane peníze až po skončení sbírky. Není to pozdě čekat až do konce července s odesláním peněž, které jsou potřeba tyto dny??

Slevomat.cz

Hezký den, Tomáši, omlouváme se, to bude naše chyba – všem charitativním organizacím vyplácíme peníze ze sbírek třikrát měsíčně. Pokud by Vás ještě zajímalo, jak ADRA bude rozdělovat finanční prostředky, doporučujeme rozhovor s Josefem Koláčkem: https://adra.cz/aktualita/s-dobrovolnickou-pomoci-prosim-pockejte-rozhovor-s%e2%80%afkoordinatorem-pomoci-josefem-kolackem/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru