Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

4* relaxace v Karlových Varech pro 1 nebo 2 osoby: snídaně či polopenze, wellness i procedury

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Humboldt Park Hotel & Spa Karlovy Vary (mapa) 114 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anonymní

Dobrý den, děkuji za odpověď, něco v podobném duchu jsem čekala… Opravdu je nepřijatelné vymáhat po hostech klíče od jejich aut, a pokud se jim to nelíbí, tak je odkázat jinam. No, vzhledem k Vaší reakci na mou otázku a reakce na negativní hodnocení ostatních vím, že pobyt u Vás bych si opravdu neužila. Hezký den.

Humboldt Park Hotel & Spa

Dobrý den, děkujeme za odpověď. Pokud jedete do servisu, tak určitě s odevzdáním klíčů počítáte a nepřipouštíte myšlenky, že se něco s autem stane. Když využíváte služby špičkových hotelů, tak určitě počítáte i s tím, že Vám to auto zaparkuje portýr a klíč se nechá na recepci. U nás to funguje stejným způsobem. Změnit režim parkování vozidel bohužel nejsme schopní vzhledem ke stavební struktuře parkoviště. Aby vaše auto nezablokovalo odjezd jinému vozidlu, tak buď budeme muset Vás poprosit abyste neustále byla/byl v pohotovostním stavu to auto přepracovávat, nebo to necháte na naších profesionálních řidičích. Proto je na každém z vás, jestli náš hotel zvolíte či nikoliv, nebo jestli budete parkovat u nás či se rozhodnete k volbě jiného parkoviště. S pozdravem Anael.

Anonymní

Dobrý den, měla jsem zájem o pobyt, nicméně mě až šokovala informace z hodnocení, že je nutné odevzdávat klíč od auta na recepci a dané vysvětlení… To je naprosto nepřijatelné, ještě s tím vědomím, že mi bude někdo manipulovat s autem, které nepůjčuji ani v rámci rodiny. Je tomu opravdu tak?! Nelze přeci po hostech vymáhat klíče od jejich vozu.

Humboldt Park Hotel & Spa

Dobrý den, nemusíte však parkovat své vozidlo na našem parkovišti. Existuje spousta parkovacích ploch kde to auto můžete zaparkovat. A tímto se problém vyřeší.

Eliška

Dobrý den, chtěla jsem se zepat, pokud nyní zakoupím pobyt na únor v případě, že by přišla nějaká omezení, tak jak to prosím funguje? Předem děkuji

Humboldt Park Hotel & Spa

Dobrý den, neabsolvujete-li pobyt z objektivních důvodů (nemoc, Covid atd) máte nárok na vrácení uhrazené částky.
 Anael.

Karin Braham Bouchnak

Chtěla jsem si zakoupit pobyt, ale klikla jsem na kolonku děti a tam bez dětí a rada, nechte děti doma. To se mě nelíbí, já jsem se svými dětmi ráda a i s nimi ráda odpočívám na welness a jsem ráda pokud si to i děti užijí. Nepochopím takovou nabídku, děti nejsou zvířata.S poz­dravem Karin

Humboldt Park Hotel & Spa

Dobrý den, paní Karin, děkujeme za vzkaz. Jestli mohu proprit Vás zavolat na moje čslo 774 211 811, problém určitě vyřešíme. Předem děkuji. Anael, manažer hotelu Humboldt Park Hotel & Spa.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru