Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupné do Energylandie: 1 nebo 2 dny v největším zábavním parku v Polsku

4,9 / 5 Energylandia Zátor – woj. Małopolskie  (mapa) 1 415 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Holubová Gábina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda budou vstupenky v nabídce i v listopadu případně v prosinci (které lze uplatnit v příštím roce) chtěla bych koupit vstupenky dceři jako vánoční dárek. Děkuji za odpověď. Gábina

Slevomat.cz

Dobrý den, Gábino, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 31.10.2021 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou :) Pěkný den, Tomáš

Petr

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je parkování možné platit kartou. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, zaplatit parkovné by mělo jít kartou. Každopádně si tuto informaci můžete ověřit přímo u provozovatele na e-mailu:info@ener­gylandia.pl či tel. +48 33 486 15 00. Komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte potíže s cizím jazykem, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Tomáš :)

Apple Mae ruben

Is the offer takes us from Prague to Energylandia package?

Slevomat.cz

Hello, Apple, it is necessary to arrange your own transport from Prague to Energylandia. The price of the voucher includes only the entrance fee to the park. Have a nice day, Kačka

Petr Kroček

Dobrý den? O jakou slevu se prosím jedna? Nabízíte vstup za 829 Kč ale standartní cena na pokladně je 149 zl pri dnešních kurzech 5,6 za žlutý to je sleva 5 Kč? Pointa slevomatu se někde vytratila? Nebo to je vtípek či chyba?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, Slevomat již delší dobu není jen o slevách, ale také o inspiraci, k nákupu, kde naleznete nepřeberné množství nabídek přehledně na jednom místě a tak zde naleznete jak akce bez slevy tak se slevou. Pěkný den

Veronika H.

Dobrý den, můžete mi sdělit, odkud máte informaci, že ke vstupu je třeba test či očkování? Na stránkách Energylandie nic takového uvedené není, a když jsem jim psala přímo zprávu, tak mi bylo odepsano, že testy nevyžadují, že park je otevřen pro všechny. Takže prosím o odkaz, kde je to uvedeno.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, aktuální informace jsme ještě prověřili přímo u provozovatele. V současné době není do parku potřeba mít test. Nejčerstvější informace naleznete vždy na stránkách parku, které se mohou měnit na základě vývoje koronavirové situace. Předešlou odpověď jsme upravili. Děkujeme za upozornění a omlouváme se za případné komplikace. Vstup do Polska se řídí vládním nařízením, které najdete zde: https://covid.gov.cz/situace/dovolena-2021/polsko. Pěkný den

Helena Michková

Dobrý den, omylem jsem zakoupila dvoudenní vstupné pro dítě do 140 cm. Chci reklamovat, tedy vrátit, můžete mi, prosím, pomoci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, ohledně dotazu na reklamaci nás kontaktujte na: https://www.slevomat.cz/kontakt. A napište nám přes jaký e-mail jste zakoupila voucher, pod tímto profilem zakoupený voucher nevidíme. Krásný den, Tomáš :)

Nina Kolarova

Dobrý den, budete prosím ještě přidávat 1denní vstupné do Energylandie? Chtěly jsme dnes zakoupit, ale bohužel už je to vyprodané ☹️

Slevomat.cz

Dobrý den, Nino, počet vstupenek jsme navýšili, nyní můžete nakoupit. Krásný den, Tomáš 🙂

Veronika H.

Dobrý den, je potřeba pro vstup do parku test? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, v současné době do parku není potřeba mít test. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách parku www.energylandia.pl. Pěkný den

Tereza Ka

Dobrý den, lze zaplatit tento voucher Benefity?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :) ano, není to problém. Pokud máte elektronickou kartu, stačí si převést benefity na kredity zde (https://www.slevomat.cz/benefity). Pozor na správnou kategorii při převodu. Nabídka je v kategorii Zábava a volný čas. Pokud máte papírové poukázky koukněte zde (https://www.slevomat.cz/magazin/1374-vymente-vase-stravenky-za-skvele-zazitky) a případně poukázky přineste/pošlete na naší pobočku.
Pěkný den :)

Jiří Pala

Dobrý den,
prosím vysvětlete mi jak je možné, že na oficiálních stránkách energylandia.pl jsou lístky levnější než přes Váš „super“ slevový portál???

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, ceny na webu Energylandia jsou uvedené v polské měně Zlotý. Po přepočtu na české koruny je tedy cena stejná jako v naší nabídce. Slevomat již není pouze slevový portál, ale spíše dárkový čí zážitkový portál, kde naleznete plno nabídek a inspirace na jednom místě. Někdy se zde tedy objeví s větší slevou, někdy s menší a někdy dokonce bez slevy, avšak stále věříme, že každá nabídka si najde své zákazníky. Pěkný den, Kačka :)

Michaela

V tom postradám smysl. Pohodlně si přece mužů koupit listek online primo u zdroje. A nemusím pres SLEVOMAT. Od teď si radsi budu vse kontrolovat primo u prodejce. Nepředpokládala jsem, ze slevový portál bude nabízet vstupy a zboží bez slev. Docela zklamaní. Přirovnala bych to k nabídce drogistického zboží na přepážkach ceske posty.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, mrzí nás, že Vám nabídka nepřijde dostatečně lákavá. Slevomat již není pouze o slevách, ale je také místem, kde naleznete inspiraci a mnoho zajímavých a různorodých nabídek na jednom místě. Některé slevy jsou větší, některé menší, někdy se jedná o nabídku bez slevy, nicméně věříme, že každá nabídka si získá své zákazníky. Pěkný den, Tomáš :)

Marek Vašek

Kde je ta sleva prosím????

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku :)
sleva u této nabídky žádná není, proto není v nabídce ani inzerována. Snažíme se mimo slev nabízet i zážitky nebo inspirovat naše zákazníky při nákupu dárků. U nás můžete využít například dále například vaše benefity (poukázky nebo benefitní karty) k nákupu této nabídky. Jsme toho názoru, že i tento typ nabídek má na našem webu místo.
Pěkný den :)

Sváťa Borák

Dobrý den. V čem je sleva? Slevomate?

Slevomat.cz

Dobrý den, Sváťo :)
sleva v této nabídce opravdu není. Není zde ani inzerována. Jak jsem psal níže, náš portál není již jen o slevách ale i o zážitcích a inspiraci na možné dárky pro vaše blízké.
Díky možnosti využít své kredity (např. z benefitů) a dalším službám, které pro naše zákazníky nabízíme (refundace, možnost dárkových voucherů) věříme, ž i takové nabídky mohou zaujmout.
Pěkný den :)

Michaela

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi vstupenkou zakoupenou zde na slevomatu. Pro dospeleho za 829,– kdyz na strankach Energylandie je cena stejná. Dekuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :)
tato nabídka je skutečně bez slevy. Náš portál není již jen o slevách ale i o zážitcích a inspiraci na možné dárky, proto ne všechny naše nabídky slevu obsahují.
Věříme, že i takové nabídky mohou naše zákazníky zaujmout například díky možnosti využít kredity z benefitů, našemu zákaznickému servisu nebo prostě jen díky pohodlnosti.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru