Nabídku Dárkové kazety: sýry, klobásky i různé delikatesy mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dárkové kazety: lahůdkové sýry z Nizozemí, klobásky i různé delikatesy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra Blažková

Dobrý den, je prosim možné nechat balíček zaslat ne na adresu moji, ale rovnou jako dárek na adresu obdarovaného spolu se vzkazem (aby vedel, kdo mu jej posílá 🙂) a zaroven neviděl cenu/fakturu?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, zásilku můžete nechat doručit na Vámi zvolenou adresu, ale ohledně vzkazu a aby v balíčku nebyla cena či faktura, kontaktujte prosím přímo provozovatele na e-mailu:SyryPro­Radost@syrarna-raj.cz či tel. +420 721 390 0­19. Krásný den, Tomáš :)

Jana Kestlerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho bude tahle nabídka sýrů v na Slevomatu. Chtěla bych je jako dárek k narozeninám, ale potřebuji, aby mi balíček přišel až na konci srpna. A ještě bych se chtěla zeptat, jak je vyřešená přeprava zboží, které má být v lednici, v letních měsících, když bych chtěla balíček poslat PPL. Děkuji za odpověď. Hezký den Jana Kestlerová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve tedy nakoupíte, tím lépe. :) Pěkný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru