Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

10 balíčků Jihočeského Jerky: hovězí, vepřové a krůtí, různé příchutě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jitka Husnerova

Dobrý den, bude někdy možné i objednat balení natur (případně v kombinaci natur a bylinky), čistě bez pálivých (chilli, pepř) kombinací? Kupujeme poměrně často, ale pálivé u nás nemají odbyt, tak nám asi nezbyde než po jednotlivých kusech v obchodech. Děkuji.

Jihočeské Jerky

Dobrý den Jitko, voucher na slevomatu je vždy pevně daný. Pokud by jste chtěla libovolně kombinovat příchuťě, tak budeme rádi pokud navštívíte náš eshop www.jihoceskejerky.cz, kde si zvolíte varianty jaké jsou pro Vás nejlepší:-)Hezký den. Pavel JIhočeské Jerky.

Lenka

Dobrý den,
bylo by dobré uvést informaci, že pokud si objednám 2 ks, zboží přijde vše narvané v jedné krabičce. Pokud bych to věděla dopředu, zvolila bych raději dvakrát objednávku po jednom balení. Kupovala jsem jako dárek pro dvě osoby, ke koupi mne navíc přesvědčila recenze, že je zboží v krásném balení a navíc to sami uvádíte v předchozí odpovědi na dotaz.

Jihočeské Jerky

Dobrý den Lenko,

máte pravdu, když objednáte dva vouchery, tak posíláme v jedné krabičce. Pokud by jste chtěla druhou doposlat, tak prosím dejte vědět a ještě dnes bych Vám ji poslal pokud jste již dárky nepředala. Děkuji za pochopení. Pavel Jihočeské Jerky.

Renata

To není žádná sleva,Když připočítat za dodání,tak je stejná cena jako v Bille a ještě si můzu vybrat co chci.

Jihočeské Jerky

Dobrý den Renato,
sleva je myšlena v online prostředí. Kdo nemá možnost zajít si to obchodu koupit, tak to řeší tímto způsobem z pohodlí domova. Ještě zasíláme i v dárkovém balení, které v obchodě nedostanete. Každopádně děkujeme za podporu ať už nás kupujete kdekoliv. Pavel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru