Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Jeseníkách pod Ramzovou: polopenze, krytý i vyhřívaný bazén s mořskou vodou

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Park*** Ostružná Jeseníky (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavlína Krajčová

Dobrý den je možné na pokoji aby byly 2 dosple osoby jedno 4 létě dktr já přistýlce a jedno 2lete dítě v dětské postýlce? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, jak máme uvedeno v nabídce v sekci Děti. Zadejte pobyt s dětmi již během objednávky: Pokud si během objednávky v košíku navolíte počet a věk dětí, automaticky se vypočítá cena za ně (nemají-li pobyt zdarma). V tomto případě je cena pobytu již konečná.
Pozor, pokud informaci o pobytu s dětmi zadáte až do poznámky, doplatíte za ně na místě. V tomto případě je také potřeba ověřit si před zakoupením voucheru kapacitu hotelu.
DŮLEŽITÉ: Děti do 2,9 let mají nárok na snídaně a bazény, ale nemají vlastní lůžka. Pro přistýlku či postýlku kontaktujte hotel a informujte se přímo na recepci na výši příplatku. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Petra

Dobrý den, měli byste prosím ještě nějaké volné ubytování pro 2 dospělé a 6 leté dítě v době od 11.8.nebo 12.8. na dvě až tři noci? Jestliže ano, v jaké ceně?
 Děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, máme plně obsazeno. Volné kapacity nabízí Penzion Sen, tel. 601 145 133 naproti nám. Jejich klienti mohou dle dohody čerpat za poplatek bazény v době od 9 – 16 hodin se slevou 20 %. Děkujeme mockrát za dotaz a přejeme hezký den!

Petra j

Dobrý den, muzete mi napsat prosím na kolik by vysel pobyt 2 dospělé + 3 děti? Deti 2 roky, 6let, 12 let. V termínu od 16.8 do 20.8.2021

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,

Vámi uvedený termín je bohužel dle našeho online rezervačního kalendáře již obsazen. :/ Pro více informací se můžete samozřejmě obrátit přímo na hotel. Zde přikládám kontakt: info@hotelparkjeseniky.cz , +420 777 870 857.

Přeji krásný den,
Květoslava

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je možné vzít s sebou dvě děti, když mladší nepotřebuje přistýlka, jelikož spí mezi námi v manželské posteli? Děkuji Alena

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, měli byste třílůžkový pokoj, druhé dítě bez nároku na lůžko, doplatek 150 Kč/1 noc se snídaní a bazény. Děkujeme mockrát za dotaz!

Radka Dančáková

Dobry den,meli byste volny pokoj pro 3 osoby na 2 noci s polopenci vyuzitom nabizeneho baliccku za 3990kc.Byl by volny termin nedele 1.8.a odjezd ve st.4.8.Prosim celkovou cenu za vsechno.Dekuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Termín jste uvedli na 3 noci od 1. – 4. 8. 2021. Cena za pobyt činí 8 100 Kč s polopenzí a vstupy do krytého bazénu a termálního bazénu + poplatky obci 225 Kč. Pokud Vám nabídka vyhovuje, kontaktujte te recepci info@hotelparkjeseniky.cz. Děkujeme za poptávku!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru