Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Za krásami Jeseníků: pobyt s polopenzí a neomezeným vstupem do wellness

4,4 / 5 Hotel Praděd Thamm*** Jeseníky (mapa) 180 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Yveta Novotná

Ráda bych se zeptala jestli u vás pucujete župany nebo si mám vzít svůj

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Novotná, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a půjčují zde župany za příplatek 80 Kč/ pobyt. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

petra longauerová

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je u vás volný termín 27.-29.10. 2 dospělí a 2 děti. Nevím, co v rezervačním systému znamenají světle a tmavě modré okýnka. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat a tmavě modré okýénka znamenají, že je termín dostupný. Krásný den, Tomáš :)

Josef Kotyza

Dobrý den, případně večer.
Rád bych vás s manželkou navštívil v průběhu října, případně začátkem listopadu na 4 dny (3 noci) přes víkend.
Můžete mi, prosím, doporučit volný termín k ubytování.
Děkuji předem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Ohledně doporučení termínu, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu:recepce@ho­telpraded.eu či tel.+420 730 15­5 166. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

M. Faturová

Dobrý den, prosím je vámi uváděný bazén vyhřívaný a je možnost objednávky masáže při třídenním pobytu pátek – neděle? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Faturová, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na provozovatele na e-mailu:recepce@ho­telpraded.eu či tel.+420 730 15­5 166. Krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru