Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dvě nebo čtyři noci pod Pálavou: luxusní polopenze a dokonalý oddech ve wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Wine Wellness Hotel Amande Jižní Morava (mapa) 300 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva S.

Dobrý den, byl by prosím k dispozici 2× dvoulůžkový pokoj v termínu 20.-22.8.?

Děkuji Eva

Wine Wellness Hotel Amande

Hezký den Evo, děkujeme Vám za zájem o pobyt v našem Wine Wellness Hotelu Amande **** v Hustopečích! Bohužel termín 20.-22. srpna pro Váš pobyt Vám nemůžeme nabídnout, rádi Vás ale ubytujeme v termínu jiném. Nejblíže Vámi zvolenému je 22.-24. srpna, případně pak v týdnu od 8. do 12. srpna.
Hezký den!
Barbora, Hotel Amande

Jitka Briolová

Dobrý den prosím vás chci se informovat či u vás jde pri objednání pobytu zaslat pak fakturu zaměstnavateli na preplaceni pobydu děkuji Briolová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den

Lukáš Nesvadbík

Dobrý den,

chci se zeptat, zda-li je možné rezervovat si ještě termín v období na 5.-7.července 2020 ??!! (pondělí – středa) pro 2 osoby ???

Před hodinou byl termín ještě volný, chtěl jsem platit online kartou, ale jsem v zaměstnání, tak jsem platbu neprovedl ihned a ted už mi to není umožněno. Tento termín by mi moc vyhovoval a Vaše lokalita se mi velmi líbí.

Děkuji mnohokrát za odpověď

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den, pane Nesvadbíku,

termín, který jste původně poptával je opravdu plně obsazen. Budeme moc rádi, když se na nás obrátíte s dalším náhradním termínem, či jej rezervujete přímo před slevomatové rozhraní. S pozdravem Veronika z Amande

Kateřina Tóthová

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kol. Když si přivezeme vlastní kola je možné si je někde ponechat?

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den paní Tóthová. Pokud si vlastní kola přivezete, můžete si je po celou dobu Vašeho pobytu uschovat v hotelové kolárně, kterou lze využít zcela zdarma.
Hezký den!
Barbora Ryzí, Hotel Amande

Cvierzova a Goralova

Zdravíme, přijedeme bez auta.Jak se k vám nejlépe dostat?A je-li v blízkosti hotelu pak spojení do okolí na výlety.Lednice,Val­tice,atd.Deku­ji

Slevomat.cz

Dobrý den,
autobusové a vlakové nádraží v Hustopečích se nachází cca 500 metrů od hotelu. Vlakem či autobusem se dostanete i přímo do Lednice, kdy dle vyhledávače cesta trvá 1–1,5 hodiny. Pěkný den :)

B.Doušová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je hotel bezbariérový, syn je po autonehodě na inval.vozíku.
Děkuji za zprávu.
Doušová

Božena Doušová

Jedná se mi o Hotel Amande

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den paní Doušová, v hotelu máme 1 bezbariérový pokoj, ke kterému je možné se dostat výtahem. Do prostoru hotelu se můžete dostat po bezbariérové rampě, která je podél hotelu. V případě zájmu o rezervaci se prosím informujte, zda je pokoj v daném termínu k dispozici.

S pozdravem,
Tereza, recepce
Wine Wellness hotel Amande

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru