Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 14 nocí v Praze se snídaní či polopenzí i wellness hýčkáním ve Vodním a Saunovém světě

4,5 / 5 Wellness hotel Step**** Praha (mapa) 1 630 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
lenka

Dobrý den máme u vás zakoupený woucher a přítel není očkován. Je možné antg. test podstoupit u vás po příjezdu? Termín máme 22.-24.10 diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, je potřebné prokázat svoji bezinfekčnost, což může být i způsobem, že doložíte negativní test provedený na oficiálním odběrovém místě, může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Renata Pokorná

Dobrý den,
je už prosím otevřený i golf indoor? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a golf indoor prozatím není v provozu, bude až od poloviny Října. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

lenka poloncova

Dobrý den, máme zakoupený víkend pokoj ekonomy ze slevomatu. Rozumim dobře že snídaně je pro oba na sobotu i neděli ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, ano rozumíte tomu správně, počet snídaní se odvíjí od počtu strávených dní na hotelu. Snídaně jsou servírované formou bufetu. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marie

Dobrý den chtěla bych se zeptat cena pokoje 1390 je jen za jednu osobu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Děkuji Vám za dotaz. Cena balíčku za 1 390 Kč se vztahuje pro dvě osoby. S přáním krásného dne, Karel

Michaela Pokorná

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na fitness, zda je k dispozici trenér?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, děkuji Vám za dotaz. Trenér k dispozici ve fitness bohužel není. Děkujeme za pochopení. S přáním krásného dne, Karel

Anit E.

Dobrý den,
bylo by možné v termínu 27.10–30.10. ubytování pro 2 dospělé a dvě děti věk 12 a 15 let? A jakým způsobem to je možné zarezervovat , aby jsme nekoupili voucher a nebylo nám řečeno že pro děti už není ubytování?
moc děkuji za odpověď. Anita E.

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
ubytování je možné, stačí ho zarezervovat přes kalendář na slevomatu a zadat, že jedete s dětmi.
Marek
 WHS

MÁRIA OLŠANSKA

Dobrý den chci se zeptat takže musím mít buď antigenní nebo PCR test negativní a k tomu ukončené očkování 14 denni lhůtou. Takže obě věci ant+OČKOVÁNÍ. NEBO PCR+OČKOVÁNÍ

Slevomat.cz

Dobrý den :)
nikoliv. Omlouvám se, jestli to z předchozí odpovědi tak vyplynulo. Je třeba pouze jedna z vyjmenovaných možností. Tedy stačí pouze antigenní test nebo PCR test. Ale stačí i pouze samotné dokončené očkování. Více informací najdete v našem článku zde (https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene). Pěkný den :)

Moró Zbyněk

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat na kvalitu vašich večeří. V hodnocení je dost často psáno že jsou podprůměrné, ale že na tom pracujete.
Máme u vás zakoupený pobyt s manželkou za čtrnáct dnů, tak mám trošku obavy.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zbyňku, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu:hotel@ho­telstep.cz
či tel. +420 296 786 3­50. Krásný den, Tomáš :)

Silvie Muchová

Dobrý den, jak daleko je hotel od hlavního nádraží a jak se k vám dostaneme? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvie, dopravíte se z hlavního nádraží metrem C a poté přestoupíte na Florenci na tramvaj číslo 8. Či Pojedete z náměstí republiky (kousek od Hlavního nádraží) tramvají číslo 8 či 14. Z hlavního nádraží je hotel cca 6km daleko. Krásný den, Tomáš :)

Michaela Pokorná

Dobrý den,
je potřeba antigenní test nebo stačí samotest s čestným prohlášením, popř. je možné si test udělat v hotelu? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, bohužel čestným prohlášením již nelze prokázat svoji bezinfekčnost. Bezinfekčnost tedy prokážete jedním z těchto způsobů:
Doložíte negativní test provedený na oficiálním odběrovém místě.
Může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin.
Doložíte certifikát o očkování.
Očkování musí být ukončené, tzn. od druhé dávky musí uběhnout minimálně 14 dní. Teprve poté jste považováni za chráněné.
Doložíte certifikát o prodělání onemocnění covid-19.
Od prvního pozitivního testu nesmí uplynout více než 180 dní. Poté musíte doložit buď negativní test, nebo certifikát o očkování. Více informací, naleznete zde: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Krásný den, Tomáš :)

Dagmar

Dobrý den, u 1.balíčku je tedy vstup 60 min. Vodní svět při pobytu na 1 noc 2×? A je možno 2.den vstup využít až check-outu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, tuto informaci si můžete ověřit na e-mailu:hotel@ho­telstep.cz či tel.+420 296 78­6 350. Krásný den, Tomáš :)

Alena Živanská

Dobrý den jde doobjednat polopenze? Děkuji Živanská

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, polopenze je u nabídky s pokojem Deluxe, v případě individuální poptávky po polopenzi, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu:hotel@ho­telstep.cz či tel.+420 296 78­6 350. Krásný den, Tomáš :)

Majka

Dobrý den, u pokoje Standart máte uvedeno : Každý den 90 min. vstup do Vodního světa a Saunového světa pro oba. Znamená to tedy, že máme 90 minut na jeden den a 90 minut na druhý den před odjezdem – pokud budu mít ubytování na jednu noc ( dva dny ) ? Děkuji za odpověď Majka

Slevomat.cz

Dobrý den, Majko, počet vstupů vždy odpovídá počtu nocí nikoliv dní strávených v hotelu. Ohledně dalších dotazů můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu:hotel@ho­telstep.cz či tel. +420 296 786 3­50. Krásný den, Tomáš :)

Radek číha

Dobrý den, neomezený wellness je, že můžu navštěvovat wellness třeba i pětkrát denně? 🙂 Doufám, že ano

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, neomezený wellness znamená, že wellness můžete navštívit kolikrát jen chcete v době otevírací doby hotelu. Krásný den, Tomáš 🙂

Radek Číha

Ještě jednou dobrý den, ptal jsem se na ten neomezený wellness, a nabídku byste tedy měli upravit, jelikož jsem v hotelu byl (pokoj deluxe s neomezeným wellness) a wellness neomezený tedy není, máte pouze dva vstupy za 24 hodin, pak už vás do wellness nepustí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, omlouvám se, v nabídce máme uvedeno u pokoje Deluxe, že každý den lze využít max. 2 časově neomezené vstupy do wellness. Krásný den, Tomáš :)

Jana

Dobrý den,
máme na konci srpna objednáný víkend pro rodinu, co když se stane, ze jedno dite bude mít pozitivní test? Da se posunout termín, nebo nám zaplaceny pobyt propadne? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud by tato situace nastala je nejlepší kontaktovat přímo hotel, kde se můžete na všem domluvit, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči https://www.slevomat.cz/kontakt kde vám taky rádi se vším pomůžeme. Řešení je vždy individuální, záleží vždy na konkrétní situaci. Krásný den, Tomáš :)

Michaela Doupovcová

Dobry den,
Chteli bychom do hotelu prijet s 2 letym synem. Jak to funguje, muze s nami do vodniho sveta? Musime mu zapatit vstup, nebo to ma zdarma v ramci ubytovani? To same by me zajimalu u snidane?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, děti do 2,9 let mají pobyt bez nároku na lůžko a stravu zdarma. Do Vodního světa s vámi může, nicméně o výši vstupného doporučujeme se informovat přímo v hotelu na e-mailu hotel@hotelstep.cz nebo tel. +420 296 786 350, kde vám rovněž podají bližší informace o snídaních. Pěkný den :) Kačka

Marika M.

Dobrý den, kupóny k akci V Praze jako doma jsou poskytovány i při rezervaci ubytování přes Slevomat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariko, ohledně informací k akci V Praze jako doma kontaktujte prosím přímo hotel na e-mailu: hotel@hotelstep.cz či tel.+420 296 78­6 350. Pěkný den, Tomáš :)

Tereza

Dobrý den, pokud bych chtěla ubytování pro 2 dospělé a 2 děti, jak mám postupovat při online rezervaci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, voucher platí pro 2 dospělé osoby, děti jsou za příplatek Děti do 2,9 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma
Osoby od 3 let bez rozdílu věku (možné jsou až dvě přistýlky)
Pokoj Economy: 500 Kč/osoba/noc vč. všech služeb v balíčku
Pokoj Standard: 600 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku
Pokoj Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Po zvolení termínu, kliknete na K objednávce, zde vyplníte potřebné informace, způsob platby. Pěkný den, Tomáš :)

Štefan Kiss

Dobrý deň, ja a priateľka máme záujem sa ubytovať vo vašom hoteli v termíne (19.8. – 23.8.2021). Platí sa vo vašom hoteli nejaká vratná kaucia (depozit) a ak áno v akej čiastke a dá sa zaň zaplatiť aj v hotovosti alebo len kartou (rezerváciou čiastky).

Slevomat.cz

Dobrý den, Štefane, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a je zde vratná kauce 1500kč/pokoj. Pěkný den, Tomáš :)

Filip Mucha

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na 2 dospělí a dvě děti 7 a 11let na 2 noci kolik cena zahrnuje.
A jestli se uplatňuje benefity gallery beta.

Slevomat.cz

Dobrý den, Filipe, když rozkliknete Vámi vybranou možnost v nabídce, poté zvolíte Vámi vybraný termín, tak se vám zobrazí cena pro 2 dospělé osoby. Cena se odvíjí podle počtu dní strávených v hotelu. Příplatky za přistýlky v pokojích od 3 let bez rozdílu věku. Pokoj Economy: 500 Kč/osoba/noc vč. všech služeb v balíčku. Pokoj Standard: 600 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Pokoj Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Pro ověření dostupnosti přistýlek ve Vámi vybraném termínu kontaktujte přímo hotel na e-mailu: hotel@hotelstep.cz nebo tel. +420 296 786 3­50. Benefitní poukázky můžete proměnit za kredity na naší webové stránce: https://www.slevomat.cz/benefity/up. Pokud máte papírové poukázky, můžete navštívit přímo naší pobočku v pražském Karlíně https://www.slevomat.cz/pobocka, kde vám poukázky převedeme na kredity. Pěkný den, Tomáš :)

Michal Kozubek

Dobrý den mám zájem o pokoj Deluxe. Je tedy v ceně parkování zdarma? Díky za odpověď.

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
u tohoto pokoje je parkování zdarma.
Marek
 WHS

dejf cz

Dobrý den,
jak by to bylo s příplatkem pro dítě 11 let?
Děkuji
Pokorná

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
u každé varianty jsou napsané příplatky za dítě.
Economy 500 CZK/noc
Standard 600 CZK/noc
Deluxe 1000 CZK/noc

Marek
 WHS

Michaela

Dobry den,
Je mozne si priplatit pobyt pro pejska do DELUXE pokoje prosim?
Pokud ne, muzeme si pri zakoupenem DELUXE pokoji vzit horsi pokoj, kde je pes povoleny?
Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, jak uvádíme v nabídce i v případě Deluxe pokoje je možné mít s sebou domácího mazlíčka za příplatek 400 Kč/noc. Pěkný den, Tomáš

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
bohužel na pokoje Deluxe není možné si vzít domácího mazlíčka.

Marek
 WHS

Jana Pírová

Dobrý den,jaká je prosím cena za 3. osobu při koupi voucheru pokoj Deluxe s polopenzí pro 2 osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, možnost přistýlky je pro osoby od 3 let bez rozdílu věku. U pokoje Deluxe: 1 000 Kč/osoba noc vč. všech služeb v balíčku. Pěkný den, Tomáš

Marcela

Dobrý den, přečetla jsem si dotazy položené přede mnou a odpovědi se dosti rozcházejí s nabídku a nebo neodpovídají přesně na položený dotaz a proto ještě jednou pro upřesnění – check out opravdu v 11:00? – fitness zdarma? – neomezené wellness v den odjezdu ano nebo ne? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, omlouváme se za předešlou nepřesnou odpověd Check out je skutečně v 10:00 jak uvádíme v nabídce. Do fitness centra je bezplatný vstup pro hotelové hosty. Jestli zakoupíte voucher Standard, welness máte pouze 90min/den, pokud máte voucher Deluxe tak je vstup do welness neomezený. Pro více informace můžete kontaktovat hotelovou recepci na e-mailu: hotel@hotelstep.cz
nebo tel. +420 296 786 3­50. Pěkný den, Tomáš

Jana Molerová

Dobrý den,
je možné pobyt hradit z prostředků FKSP? Děkuji za odpověď.
Zdraví Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den :) Kačka

Erik

Dobrý deň,

mal by som záujem o pobyt s Pokojom Deluxe od piatku do nedeľe (2 noci). Chcel by som sa opýtať, ktoré dni je dostupné aké stravovanie? (Pi – večera, So – raňajky, večera, Ne – raňajky)? A ešte by ma zaujímalo v akých časoch je toto stravovanie dostupné?

Ďakujem

Wellness hotel Step****

Dobrý den, ano, stravování máte přesně tak, jak píšete. Snídaně se podává od 7–10 hodin, večeře pak od 18–21 hodin.
Děkujeme, tým WHS.

Ondřej Pícha

Dobrý den, zakoupil jsem voucher ve verzi standart. Je možné voucher změnit na verzi Deluxe?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji, pokud již máte objednaný a zaplacený voucher na pobyt v pokoji Standard, tak typ ubytování již změnit nelze. Nicméně můžete se zkusit domluvit přímo s hotelem na e-mailu hotel@hotelstep.cz nebo tel. +420 296 786 350, zda by Vám mimořádně změnu za nějaký příplatek umožnili. Pěkný den, Kačka

Pavla Kárníková

Dobrý den je možné u vás ubytovat neplnoleté osoby bez dorpvodu dospělé osoby? Dcera bude mít 18 let na podzim a druhá osoba bude mít letos 17 let. Byl by to dárek k vysvědčení. Děkuji. Kárníková

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, s ubytováním neplnoletých osob v hotelu problém nemají. Věříme, že obdarované dárek potěší. Pěkný den :) Kačka

Petr Lifka

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat , zda je možnost mít při pobytu psa yourshira málehé vzrůstu. Děkuji :-)

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
poplatek za psa je 400 CZK/noc.

s Pozdravem
 WHS

Pavel Kolínek

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat má hotel také balkon pro kouření.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, v hotelu se můžete přímo domluvit, aby Vám byl přidělený pokoj s balkonem. Avšak pokoj s balkonem je za příplatek, který poté uhradíte na místě v hotelu. Pěkný den :) Kačka

Míša Sekaninová

Dobrý den je možné se ubytovat v termínu 16. – 18.7.? 2 dospělí a 3 děti (6 let a dvojčata 1 rok) v pokoji deluxe a jaký by byl doplatek prosím? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, pokud plánujete pobyt pro celou rodinu, tak Vám doporučím obrátit se s dotazem na volné kapacity v uvedeném termínu přímo na hotel na e-mailu hotel@hotelstep.cz nebo tel. +420 296 786 3­50. Rovnou se tedy můžete domluvit, zda je možné v tomto počtu se ubytovat a na konkrétním termínu. Pokud by bylo vše v pořádku, stačí poté zakoupit voucher pro 2 osoby, jehož cena se Vám po zadání všech kritérii automaticky vypočítá a za děti poté doplatíte až na místě. Výši příplatků naleznete v sekci Děti u každé varianty voucheru. Pěkný den :) Kačka

Jana Nesslerová

Dobrý den. Měli bychom zájem datum přesný ještě nemáme. Ale víme že to bude pobyt na 2 noci od PA-NE. V pokoji DELUXE včetně polopenze a welnes. Budeme 2 dospělý a 2 děti. Syn má už 18let student (není problém na přistýlce) a dcera 11 let (také přistylka).
Jako prosím objednat pokoj včetně služeb pro všechny??? Budeme uplatňovat nějaké benefity.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, v rámci této nabídky lze zakoupit pouze vouchery pro 2 osoby, pokud tedy chcete vyrazit i s dětmi, které by byly na přistýlce, tak za děti se doplácí až přímo v hotelu. Na pokoji jsou vždy možné 2 přistýlky a dle typu pokoje je pak stanovena výše příplatku za každé dítě. Výši příplatků naleznete přímo v nabídce v sekci Děti. Pokud byste tedy chtěla za celou rodinu zaplatit takto najednou, je zde ještě možnost koupit 2 vouchery pro 2 osoby. Pěkný den :) Kačka

Pavel

Dobrý den, chtěl bych pobyt pro 2 dospělé a 1 dítě (13 let), nedokážu zjistit celkovou cenu. Lze v pokoji Deluxe pořídit přistýlku pro uvedené dítě nebo třílůžkový Deluxe pokoj? Děkuji za informace.

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
ano, dítě v pokoji Deluxe se stejnými službami je za doplatek 1000 CZK/noc.

Aneta Lantorová

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, zda je (u balíčku Deluxe) v ceně neomezené fitness? Poté zda je momentálně v této situaci wellness a fitness v provozu bez omezení? A jestli jsou večeře formou výběru z menu nějak finančně omezené?

Moc děkuji za odpověď

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
v cené je neomezené fitness. Oboje je v provozu a večeře jsou výběrem z menu pro polopenze.

Žaneta

Dobrý den, je možná platba voucheru přes benefity Edenred? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto :)
ano, není to problém. Stačí své benefity převést na kredity (https://www.slevomat.cz/benefity/edenred). Ty poté uplatníte při dané objednávce. Při převodu je třeba vybrat kategorii Cestování. Pěkný den :)

Kamila

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je Váš hotel zapojen do sítě Czech Inn Hotels? Je tedy možné od Vás při ubytování obdržet kartu slev a výhod „PRAHA TOBĚ!“
Děkuji za odpověď.
 Kamila

Wellness hotel Step****

Dobrý den, náš hotel do této sítě nepatří. Jsme zapojeni do programu v Praze jako doma, kde také obdržíte řadu slev na vstupy do nejrůznějších míst v celé Praze.
Zdraví Tým WELLNESS HOTELU STEP.

Bohumír Liška

Dobrý den .
Mohu se prosím zeptat jak mohu přes www.slevomat.cz zarezervovat termín 3.6.2021 – 5.6.2021 pro 2 dospělé osoby + 1 dítě 8 let ? Cena je dle www.slevomat.cz od 2 390 KČ ,ale stále tam nevidím dítě . Zajímala by mne konečná cena a zda je možné parkování ve vašem hotelu po dobu ubytování . Prosil bych jak mám postupovat při rezervaci aby bylo zahrnuto 2 dospělý , dítě , parkování a polopenze . Dále bych se rád zeptal jaké dokumenty potřebujete při ubytování myšleno od zdravotníků ohledně Covid – 19 a zda musíme mít všichni 3 nebo jen dospělí . Děkuji vám mnohokrát za odpověď . S přátelským pozdravem Bohumír Liška

Prosím odpověď na : Bohumir.Liskav­seznam.cz

Děkuji mnohokrát

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumíre :)
jednoduše vyberete daný termín v online kalendáři. Do poznámky při objednávce poté doplníte, že jedete dítětem a přejete si zařídit parkování. Tyto věci poté doplatíte na místě hotelu (dítě 500–600 Kč/noc a parkování 250 Kč/noc. Podmínky ohledně ubytování jsou popsány na vládním webu zde (https://covid.gov.cz/situace/obchod-sluzby/ubytovani). Pěkný den :)

Radka

Dobrý den, při pobytu 2+2 děti nad 6 let v pokoji standart je možné objednat taky polopenzi pro všechny +vstup pro všechny do wellness, pobyt na 2 noci? Kolik by byla cena za vše? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Soňo,

možnost polopenze je bohužel zahrnuta pouze v nabídce s pokojem Deluxe. Máte-li zájem o individuální změnu nabídky, prosím, obraťte se přímo na hotel, se kterým se budete moci již individuálně domluvit. :-) Zde přikládám kontakt: hotel@hotelstep.cz , +420 296 786 350.

Přeji krásný den,
Květoslava

Filip Š.

Dobrý den,

V záložce „o hotelu“ máte napsáno parkování zdarma. nicméně po zakoupení voucheru se mi na něm zobrazuje příplatek: parkování 250Kč/noc. Chci se zeptat, který údaj je tedy pravdivý a pokud je to za příplatek, proč uvádíte mylné informace o parkování zdarma ?
Děkuji FŠ.

Slevomat.cz

Dobrý den, Filipe, parkování zdarma je pouze u variant Pokoj Standard, snídaně, vstup do Vodního a Saunového světa a Pokoj Deluxe, polopenze, neomezený vstup do Vodního a Saunového světa. U varianty Pokoj Economy, snídaně, vstup do Vodního světa je za parkování účtován příplatek 250 Kč/noc. S kolegy již řešíme, jak informaci zpřehlednit, děkujeme Vám tedy za upozornění. Pěkný den :) Kačka

Lucie B

Dobry den,
Chci se zeptat jak daleko je pripoj na metro? Potrebuji se rychle dostat do centra cca do 20 min. Dekuji

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
hotel se nachází cca 7 minut chůze od metra B Palmovka.

David

Dobrý den, je možnost privátní vířivka?

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
privátní vířivku nenabízíme.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide,

vodní svět bohužel privátní vířivku neposkytuje. :-(

Přeji krásný den,
Květoslava

Marcela

Dobrý den,
v případě pobytu na jednu noc v pokoji Deluxe s neomezeným wellnes – v jakém časovém rozsahu mohu wellness využít? Je umožněn vstup i v den odjezdu?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo,

neomezené wellness, znamená neomezené wellness :-) Využívat jej tedy budete moci dle vlastní vůle a samozřejmě i otevírací doby vodního i saunového světa od počátku pobytu. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Zuzana Schellongová-Musilová

Dobrý den rádi by jsme s manželem navštívili Váš hotel na jednu noc. Máme výročí. Chtěla bych se zeptat v kolik je možné nastoupit a druhý den odejít? Kdy je možnost čerpat wellness? Moc děkuji Schellongová

Wellness hotel Step****

Dobrý den,
checkin je ve14 h, checkout je v 11 h. Wellness je možné čerpat kdykoliv.
Děkuji
 WHS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru