Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4* pobyt kousek od Konopiště: polopenze, aktivity, privátní wellness i vyjížďka na koni

4,5 / 5 Dvůr Pecínov Střední Čechy (mapa) 152 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andy Andy

Dobrý den, potrebovala bych pobyt pro 5 osob, je to mozne? Popripadne jakou nabidku zakoupit, dekuji.

Dvůr Pecínov

Dobrý den,
děkujeme Vám za Váš zájem o služby resortu Dvůr Pecínov. Pro svůj pobyt si můžete vybrat některý z nabízených balíčků v 1 třílůžkovém pokoji typu Superior a v 1 dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Bohužel nemáme k dispozici 5-ti lůžkový pokoj, ale můžeme Vám potvrdit rezervaci obou pokojů vedle sebe.
S pozdravem
Dagmar Prinke
Front office manager

Karol

Dobrý den,
měla bych zájem o pobyt pro tři osoby s možností wellness. Jakou nabídku mám prosím zakoupit? Není problém spát na přistýlce, jen aby byla pro třetí osobu i polopenze a možnost využití wellness. Děkuji za radu. K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karol, můžete zakoupit nabídky Pobyt s polopenzí, masáží nebo wellness až pro 4 osoby, či Pobyt s polopenzí, masáží nebo wellness pro 2 osoby a poté kontaktovat přímo provozovatele a domluvit se v případě individuální poptávky ohledně 3tí osoby. Krásný den, Tomáš :)

Petra Vymazalová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli by byl volný termín pro 2 dospělé a 14 leté dítě od 26.9.-28.9.2021 i s pr­ojíždkou na koni?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. Krásný den, Tomáš :)

Květa Bušková

Dobrý den přeji.
Prosím Vás, máte také pokoj pro vozíčkáře?
Děkuji, na shledanou.
Bušková Květa, Plzeň.

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, tento prostor bohužel není bezbariérový. Krásný den, Tomáš :)

Denisa

Dobrý večer,
měli bychom zájem o pobyt na dvě noci s wellness a vyjížďkou na koni, ale máme dvě děti, 6 let a 3 roky, kdy tříleté spí ještě s námi. Mohu vědět zda máte volný ještě nějaký termín do konce prázdnin, popřípadě kde se můžeme domluvit? Na recepci jsme se nedovolali.
Děkuji.

Dvůr Pecínov

Vážená paní Deniso, omlouvám se Vám, že jste se včera nemohla dovolat, ale máme téměř nepřetržitě obsazenou naší telefonickou linku.Rádi Vám nabídneme pobytový balíček s voděním na koni, ale do konce prázdnin máme volno vždy jen na 1 noc. PObytový balíček na 2 noci bychom Vám mohli nabídnout až od 31.8.2021. Ne­váhejte nás prosím kontaktovat, pokud budete mít o pobyt zájem.
Předem Vám děkuji a přeji Vám hezký den.
S pozdravem
Dagmar Prinke
Front office manager

Romana hartman

Dobrý den, chceme objednat pobyt na 13–15.9. Pro dvě osoby s dítětem, bohužel u této nabídky není projížďka na koni, chtěli bychom ji využít, zle ji objednat jak na pondělí či i úterý? A popřípadě ještě vzít sebou pejska menšího vzrůstu, děkuji a těším se na odpověď, s pozdravem romana.

Dvůr Pecínov

Vážená paní Romano,
děkujeme Vám za Váš zájem o služby našeho resortu a potvrzuji Vám volnou kapacitu našeho hotelu v termínu 13.9.-15.9.2021 včetně pobytového balíčku s polopenzí a voděním na koních. Koně máme k dispozici 14.9., případně 15.9.2021. Zároveň Vám potvrzuji, že je možné se u nás ubytovat včetně malého pejska za poplatek ve výši 500 Kč za pobyt.
Neváhejte nás prosím kontaktovat v případě Vašeho zájmu o rezervaci.
S pozdravem
Dagmar Prinke
Front office manager

Petra Pokorná

Dobrý den,
nemohu se do hotelu dovolat. Je prosím volný termín pro 4 osoby na 5–6 nocí v termínu od 17.8.2021–29.8.2021?
Děkuji za odpověď, Petra

Dvůr Pecínov

Dobrý den, jménem naší recepce se Vám omlouvám, že jste se k nám nemohla dovolat. Máme téměř nepřetržitě obsazenou linku. V termínu 22.8.-29.8.2021 Vám mohu nabídnou 2 dvoulůžkové pokoje typu Historical, případně 1 dvoulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Budete mít prosím zájem o některý z pobytových balíčku?
Děkuji Vám za odpověď.
S pozdravem
Dagmar Prinke
Front office manager

Klara

Dobry den, je možné do privátního welness vzít i roční dítě?

Dvůr Pecínov

Dobrý den Kláro,
ano, potvrzuji Vám, že do wellness si můžete vzít i roční dítě za podmínek, že využití naší privátní wellness zóny bude plně pod Vaším dozorem.
S pozdravem
Dagmar Prinke
Front office manager

Katka

Prosím jaké jsou k dispozici Kone? Jde nám o vyjížďky a pro osobu 100kg je možnost.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, projedete se na Fríském koni. Maximální váha osoby, která by chtěla na vyjížďku vyrazit, je 100 kg. Pokud by osoba dosahovala maximální váhy, tak je poté vše na domluvě přímo s provozovatelem. Pěkný den, Kačka

Hanka

Dobrý den
Je mozné přiject s malým buldočkem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, pobyt s domácím mazlíčkem je možný pouze po předchozí domluvě s recepcí. Případný příplatek činí 500 Kč za celý pobyt. Pěkný den :) Kačka

Lucie Holečková

Zakoupila jsem u vás nabídku s wellnes, ale chtěla bych k tomu i vyjížďu na koni.Lze si to připlatit ? popř.cena? děkuji budeme se těšit

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, pokud budete mít o vyjížďku na koni zájem, je samozřejmě možnost, pokud bude ve Vašem termínu volno, si ji připlatit dle ceníku provozovatele. Pro bližší informace a konkrétní domluvu Vás poprosím kontaktovat přímo Dvůr Pecínov na tel. +420 605 904 034 či na e‑mailu info@pecinov.eu. Pěkný den :) Kačka

Lucie

Dobrý den píšete v nabídce jen jednu hodinu v bazénu to mi přijde málo ještě v tom letním počasí.Je možné mít přístup cely
 Den?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, přístup do bazénu je neomezený. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru