Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyrazte za krásami Gdaňsku: moderní apartmány až pro 4, nedaleko centra

4,1 / 5 Aura Gdańsk Gdaňsk - Polsko (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michaela Provazova

Dobrý den, měla bych pár dotazů. Mohou být v apartmánu ubytováni pouze 2 lidi, když je apartmán pro 4? Popřípadě, pokud ano, platí se něco navíc? A co se týče příplatků, ty se hradí na místě a kauce se pak i na místě vrací?
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Slevomat.cz

Dobrý deň, Michaela.
Ďakujem za Váš dotaz, čo sa týka Vašej prvej otázky, áno, môžete byť ubytovaní iba dvaja v tomto apartmáne a máte to bez akýchkoľvek poplatkov navyše. Hotel uvádza ceny na noc, takže to, že budú v apartmáne len dve osoby cenu nijako neovplyvňuje. Čo sa týka vratnej kaucie, máte to pri ponuke v sekcii „Příplatky“. Kauciu zaplatíte na mieste v deň príchodu a automaticky Vám ju vrátia, keď budete odchádzať z apartmánu. 😊
Prajem pekný deň, Simona.

Lucie Anderová

Cetla jsem v recenzi o kauci, ta je kolik? Kolik se plati za zaverecny uklid? Je možné ze jsem to prehledla ale takove info hsem tu nenasla.
Parkovani 40zl? Je to tak?
Je tam lozni pradlo pro 4 lidi?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)
vše je uvedeno v sekci Příplatky. Kauce činí 300 PLN/pobyt a poplatek za závěrečný úklid poté 170 PLN/pobyt. Parkování je poté zdarma, jak je v sekci Příplatky také uvedeno. Apartmán je připraven pro ubytování 4 osob včetně připravení ložního prádla. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru