Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinný all inclusive pobyt ve zrekonstruovaném historickém hotelu v centru Špindlerova Mlýna

4,5 / 5 Hotel Central 1920 Špindlerův Mlýn (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hanka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jaká by byla cena za 3 dospělé osoby v pokoji Superior. Všední dny, 3 noci v termínu od 24.8 do 27.8.2021

Hotel Central 1920

Dobrý den paní Hanko, děkujeme za Váš zájem o rezervaci, příplatek za 3. dospělou osobu je 500 Kč /1 noc a za pokoj Superior 200 Kč /1 noc, příplatky jsou tedy 2.100 Kč /3 noci. Cena poukazu je 10.390 Kč /3 noci. V případě zájmu o rezervaci nás kontaktujte emailem nebo telefonicky. Recepce, hotel Central 1920

Karolína

Dobrý den, chtěla bych zeptat, kde najdu obsazenost pokojů, respektive kdybychom chtěli zakoupit pobyt a ubytovat se poslední týden v červenci, zda bude místo.
Děkuji za odpověď.

Hotel Central 1920

Vážená paní Karolíno,
před nákupem voucheru si vždy ověřte dostupnost přímo u nás v hotelu.
V tom případě potřebujeme znát přesný termín a také počet osob.
Ing. Ondřej Leplt
ředitel hotelu

Barbora

Dobrý den, rádi bychom k Vám přijeli se psem (staford, 1 rok). Mají u Vás psi povoleni vstup do restaurace? Děkuji za odpověď.

Hotel Central 1920

Vážená paní Barboro,
pejska určitě můžete vzít s sebou, příplatek je 400,–Kč/1 noc, do restaurace může také…
Hezký den a snad brzy na viděnou :)

Lada Bezděková

Dobrý den, měla bych dotaz na cenu v případě že pojedou 2 dospělý a jedno dítě 14 let? Víkendový pobyt, 3 noci. Děkuji předem za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lado :) cena za voucher by byla 11 290. Příplatek za dítě 500 Kč/noc včetně all inclusive programu. Poté je nutné doplatit ještě příplatek 200 Kč/noc za pokoj Superior, kde je možné přidat přistýlku. Součet mi tedy vychází 13390 Kč. Pěkný den :)

Martin

Dobrý den, jaké vybavení máte pro děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

veškeré informace ohledně all inclusive programu najdete přímo v nabídce či další informace ve složce „děti“ v každé variantě nabídky. Dále v rámci balíčku Vám například přímo na místě půjčí horská kola nebo koloběžky, na kterých můžete vyrazit na koloběžkovou dráhu. V ceně některých variant je i vstup do vodního ráje ve Špindlu nebo na bobovou dráhu. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Martin

Děkuji za odpověď, ale neptal jsem se Slevomatu a toho, co je v ceně voucheru, to jsem viděl, ale hotelu na VYBAVENÍ pro děti. To může být třeba dětský koutek, dětské hřiště, dětské židličky v restauraci atd. Podrobnosti jsem k tomu nenašel, proto se ptám.

Hotel Central 1920

Vážený pane Martine,
v restauraci Ĺocale Friuli je k dispozici malý dětský koutek, dětské židličky jsou k dispozici ve všech našich restauracích. Co se týče sportovního vybavení, tak můžeme nabídnout dětské koloběžky, které jsou již pro děti od cca. 6 let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru