Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relax na jihu Čech: neomezený vstup do wellness i masáž a polopenze

4,2 / 5 Hotel Lucia Jižní Čechy (mapa) 372 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdenka Papajiková

Dobrý den, chceme k vám vyrazit od 16.-19.9.2021 s ročním chlapečkem, chci se zeptat, jestli máte v nabídce dětské jídlo?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, jak máme uvedeno v nabídce, snídaně jsou podávány formou bufetu pro všechny a jsou zde dvouchodové večeře formou výběru z menu pro všechny. Ohledně dotazu týkající se dětských pokrmů se můžete obrátit přímo na provozovatele na e-mailu:rezerva­ce@hotellucia­.cz či tel,+420 381 5­82 123, +420 723 407 4­16. Krásný den, Tomáš :)

Radka V.

Dobry den,
může být část uhrazena z FKSP (3300 Kč) a zbytek bych uhradila sama?
 Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den, toto je otázka na slevomat linku, jelikož to platíte přímo jim. S pozdravem recepce hotelu Lucia.

Ivo

Dobrý den, půjčujete kola ?

Hotel Lucia

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz.
Služba půjčení kol a elektro kol je zde ve městě k dispozici. Tuto službu si hosté zajišťují sami. Níže zasílám odkaz na provozovatele půjčovny. S pozdravem Míša, recepce.
 http://www.cyklosuchy.cz/index-1.html

Lenka Neklová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je v hotelu nějaké vyžití pro děti – herna, dětský koutek? Děkuji.

Hotel Lucia

Dobrý den, v hotelu máme malý dětský koutek s hračkami, v samotném Veselí nad Lužnicí je několik krásných dětských hřišť. Kolem hotelu je zahrada a zeleň se vzrostlými stromy a nespočet možností pro vycházky a výlety. Nesmíme opomenout krásná písečná jezera s písečnými plážemi vzdálenými 15 minut pěší chůze od hotelu, 7 minut autem. Na recepci Vám ochotně podají informace o vhodných výletech dle věku dítěte. S pozdravem, hotelový tým hotelu Lucia.

Zdenka Nosková

Dobrý den,
zajímalo by mě, od kolika do kolika hodin je dostupné welness, které je zahrnuto ve voucheru obsahujícím 90 min welness pro 2 osoby? Liší se otevírací doba pro hosty hotelu a pro veřejnost?
Předem děkuji za odpověď

Hotel Lucia

Dobrý den, Wellness centrum je otevřené od 10:00 hodin do 20:00 hodin. Pokud není privátní wellness, zůstane pro vás wellness otevřené do 21:00 hodin. Wellness centrum navštěvují převážně hoteloví hosté, pro veřejnost je čas stejný, z praxe mohu říci, že veřejnost využívá převážně neděle v podvečer. S pozdravem tým hotelu Lucia.

Pochová Irena

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,co musím u vás doložit za doklad proti covidu.Já jsem plně očkovaná ,moje dcera žije v německu ,jaké by měla mít potvrzení?Očkovaná není.Chtěli bychom u vás být od 28.6.do 2.7.S přáním pěkného dne .P

Hotel Lucia

Dobrý večer, velice nás těší zájem o náš hotel. Co se týče Vás, máte zajisté dokument o očkování či QR kód o očkování. Dcera může doložit potvrzení od zaměstnavatele o testování či udělat si tes přímo na hotelu zakoupený v lékárně, popřípadě test za 150,–Kč zakoupit přímo na hotelu. V termínu 28.06. – 02.07. je zatím ještě volno, neváhejte si co nejrychleji termín rezervovat. Přeji Vám hezký večer, tým recepce hotelu Lucia.

Petr Jadrný

Dobrý den,
je možné si pobyt (červenec)pro­dloužit na pět dní?

Díky.P.J.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

některé varianty této nabídky jsou i na 8 dní, takže by problém být určitě neměl. :-) Máte-li už i vybraný přesný termín pobytu, doporučuji využít našeho online rezervačního kalendáře uvedeného přímo v nabídce. Tak či onak, u téměř všech variant si můžete sám navolit počet dní, které chcete v hotelu strávit. Pro více informací můžete samozřejmě i přímo kontaktovat poskytovatele služby. Zde přikládám kontakt: rezervace@hotellucia.cz ,+420 381 582 123 , +420 723 407 416.

Přeji krásný den,
Květoslava

Pavel

Dobrý den, je možná v hotelu úschova vlastních jizdnich kol? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle :)
ano, v hotelu je k dispozici kolárna na uložení kol. Můžete tedy bez oba vyrazit i s jízdními koly. Pěkný den :)

Petra Melicharová

Dobrý den. Rádi bychom využili vašich služeb v 1. polovině července. Můžeme mít s sebou psa? Předem Vám děkuji za odpověď. Melicharová

Hotel Lucia

Dobrý den, samozřejmě. Poplatek za domácího mazlíčka 250 Kč/mazlíček/noc.
S pozdravem Kateřina, recepce hotelu Lucia *** tel. 723 407 416

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru