Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Brýle na počítač s ochranou proti modrému světlu: s dioptriemi i bez

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Helena Hůleová

Dobrý den, je normální, když hned druhý den použití se brýle uprostřed rozpůlily ? Objednala jsem si hned dvoje . částka 668 Kč.(s poš­tovným) není zase tak zanedbatelná , alespoň pro mne. Posílat je zpět se opět prodraží . Škoda , že radost , trvala jenom chvíli. Brýle dorazily zabalené asi dostatečně . Obal nepoužívám je moc těsný. Asi smůla že ? HH

R-Kontakt CZ

Dobrý den, to nás velmi mrzí. Tento týden máme dovolenou, ale hned v pondělí problém s Vámi vyřešíme.

Lucie Hulínová

Dobrý den mám na vás prosbičku syn nenosí brýle nemá žádné dioptrie Objednal si u vás tady tyhle brýle a bohužel mu tam vyhodilo jenom s jednou dioptrií a potřebovali by jsme bez dioptrií proč to tam není na více mohl byste mi odpověď Děkuji předem za vaši odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, zkontrolovat jsem nabídku a bohužel brýle bez dioptrií nejsou u Brýle na počítač BLF70 – černé, ale u brýlí typu Brýle na počítač BLF70 – černé, Brýle na počítač Victory V3051 – Modrá, již lze navolit varianta +0,00 bez dioptrií. Krásný den, Tomáš :)

Petra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně zvolit dioptrie? Nablízko vidím dobře, ale na dálku mám 2 dioptrie. Předem děkuji za radu a přeji pěkný víkend.

R-Kontakt CZ

Dobrý den, ve Vašem případě doporučujeme pouze brýle bez dioptrií. Vzdálenost očí od počítače není veliká, takže pokud nepoužíváte brýle na čtení, mělo by to být v pořádku.
Děkujeme za dotaz. R-Kontakt CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru