Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rajská pohoda na Náchodsku: wellness, snídaně a romantická večeře

4,5 / 5 Hotel Rajská zahrada Východní Čechy (mapa) 80 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Vrbková

Dobrý den, mohou se ve wellnes centru nosit plavky? Děkuji

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, v hotelové Wellness je pouze plavková zóna (bazén, vířivka, parní sauna). V malém wellness (finská sauna a vířivka), je možné obojí. Tedy jít v plavkách či bez nich. Pěkný den.

Jaromír Gelnar

Dobrý den. Máte volno v termínu 31.7–6.8.2021 pro 2 dospělé a 2 děti? Nabízíte i polopenzi? A prosím o cenu kolik by to vyšlo, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaromíre,

tato nabídka je bohužel koncipována pouze pro 3 a 4 dny a bez možnosti polopenze. Máte-li Však o tuto nabídku zájem, mohu Vám doporučit kontaktovat přímo poskytovatele služby, se kterým se budete moci domluvit na Vašich individuálních požadavcích. Zde přikládám kontakt: recepce@hotelrajskazahrada.cz , +420 773 777 773.

Přeji krásný den,
Květoslava

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, neuvádíte, jestli budete mít zakoupen pobytový balíček 2× a využijete ho za sebou a kolik let je Vašim dětem. Bližší informace o cenách jsou uvedeny přímo v popisu pobytového balíčku:Dítě do 2,9 let bez nároku na přistýlku má pobyt zdarma (dětská postýlka 150 Kč/noc).
Na pokoji lze mít max. 2 dětské postýlky a 1 přistýlku.
Přistýlky/postýlky jsou na vyžádání a musejí být potvrzeny hotelem.
3. osoba od 3 let věku platí 500 Kč / noc se snídaní formou bufetu nebo 660 Kč / noc s polopenzí.
Dětem do 11,9 let je v rámci pobytu umožněn vstup do hotelového wellness zdarma, a to pouze v doprovodu dospělé osoby.
Noc navíc pro dvě osoby, je zvýhodněna cenou 1590 Kč. V ceně je obsaženo: vstup do Fitness centra a malého Wellness, parkování, snídaně a připojení k wifi. Všechny ostatní služby se pak účtují dle platného ceníku. Polopenze stojí 185 Kč a jejím obsahem je: v případě oběda – polévka, hlavní jídlo a nápoj, večeře – hlavní jídlo, dezert a nápoj.
Vámi uváděný termín je prozatím k dispozici.
Pro bližší informace a správnou cenovou kalkulaci, která je závislá od napsaného výše, prosím kontaktujte naši recepci na tel.: 773 777 773, případně emailem: recepce@hotelrajskazahrada.cz .
Pěkné dny.

Martina

Dobrý den, prosím nabízíte také nějaké zázemí pro malé děti? Nějaký dětský koutek uvnitř a nějaké hřiště venku? A jak je to s nabídkou v případě, že koupím 3 noci…je v ceně jen jedna večeře? Nebo dvě? Děkuji

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, hotel dětský koutek a ani venkovní prostory na hraní nenabízí. V případě dokoupení třetí noci, je v ceně obsažena pouze snídaně formou bufetu, parkování, připojení k internetu a vstup do malého wellness centra (vířivá vana a finská sauna) a fitness centra. Všechny ostatní služby se připlácejí.
Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru