Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Romantika v Hluboké nad Vltavou: 4* zámecký hotel, luxusní wellness i večeře

4,6 / 5 Hotel Štekl Hluboká nad Vltavou (mapa) 694 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Barbora

Dobrý den,

hloupá otázka – lze využít případně dokoupit pro třetí dospělou osobu tzn. tři osoby.

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, pokud budou mít v hotelu ve vámi vybraném termínu volný pokoj s přistýlkou, tak je možné 3. osobu doplatit, avšak doporučíme vám domluvit se na podrobnostech přímo v hotelu na e‑mailu stekl@hotelstekl.cz nebo na tel. 387 967 491, kde vám sdělí bližší informace a kde se můžete na všem konkrétněji domluvit. Pěkný den :) Kačka

Veronika Libánská

Jsme pětičlenná skupina, bude možné využít přistýlku při zakoupení dvou voucherů?

Moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, v případě, že budete potřebovat jeden z pokojů s přistýlkou, je třeba si ověřit jeho dostupnost ve vámi vybraném termínu telefonicky či e‑mailem před zakoupením voucheru přímo v hotelu na e‑mailu stekl@hotelstekl.cz nebo na tel. 387 967 491. Pěkný den :) Kačka

Misak

dobry den, je mozne se ubytovat i behem zimi?

Slevomat.cz

Dobrý den :)
současná nabídka je koncipována pouze do 31.10.2021. Do­poručuji Vám dále nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka např. na zimní měsíce, neunikne.
Pěkný den :)

Marcela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli hodina bowlingu se musí domluvit dopředu a jestli si můžu objednat i nějakou masáž nebo stačí při prijezdu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, hodina bowlingu je již zaplacená v balíčku voucheru, takže není potřeba domlouvat dopředu, ale pro Vaše ujištění můžete kontaktovat hotel, skrz rezervaci času, či podrobnější informace. Jak máme uvedeno v nabídce: neomezené využití luxusního wellness centra v hotelu,
bazén s protiproudem, whirlpool, solná parní kabina, Kneippův chodník a odpočinková místnost. V případě individuální poptávky o masáž, kontaktujte přímo provozovatele na e-mailu: stekl@hotelstekl.cz nebo tel.+420 387 96­7 491. Pěkný den, Tomáš :)

Martina Lapáčková

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zakoupení voucher romantická noc o víkendu pro dva. Poukaz bych chtěla darovat, a pokud by nevyhovoval termín jde si změnit termín pobytu nebo termín je závazný?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, jak uvádíme přímo v nabídce v sekci Storno podmínky: Online termíny: Voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 7 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s recepcí. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na e-mailu podpora@slevomat.cz či telefonu +420 222 745 354.
Otevřené vouchery: Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně nejpozději 7 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s recepcí. Pěkný den, Tomáš

Jarmila Veselá

Dobrý den , ráda bych se zeptala jestli do hotelu mohou malý psi. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, domácí zvířátka jsou povoleny za příplatek 700 Kč/noc. Pěkný den, Tomáš

Václav Čapek

Dobrý den, je možné ubytovat nezletilé bez doprovodu dospělé osoby?

Hotel Štekl

Dobrý den Václave, teoreticky je to možné( nad 16 let), ale hotel za ně nenese žádnou odpovědnost.

Aaolča Coufalova

Dobrý den chtěla jsem se zeptat Objednal jsem si rezervaci z 19 do 20.7 2021 Dočetla jsem se že tam je v ceně snídaně a večeře je též započítaná ? nebo si jí musíme dokoupit .Předem děkuji za info S pozdravem Coufalová

Slevomat.cz

Dobrý den,
pokud jste zakoupila variantu „Romantická noc ve všední dny“, tak ano. Snídaně i večeře jsou v ceně voucheru.
Pěkný den :)

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde je uvedeno v kolik hodin máme přijet? A zda fungují všechny služby wellness. Děkuji.

Hotel Štekl

Dobrý den Katko, check in je od 14.00 a check out do 11.00. Všechny služby wellness jsou už v provozu. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu.

mv

Dobrý den, bylo by se možné domluvit na vegetariánské variantě večeře?

Hotel Štekl

Dobrý den, to vůbec není problém. Jen prosím napište Váš požadavek na email stekl@hotelstekl.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu.

Radek Šubert

Dobrý den,
Chci se zeptat, jak dlouho je v provozu Vaše recepce. Zda je možné třeba tento pátek dorazit i po 23.hodině. Jsme z východu ČR. Děkuji za odpověď

Hotel Štekl

Dobrý den Radku, to je samozřejmě možné, recepce funguje 24 hodin. Jen prosím napište Váš požadavek na email stekl@hotelstekl.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu.
 .

Jana Míšková

Dobrý den,máme u Vás rezervovaný termín Pá 3.9.-So 4.9. 2021 voucher už je zaplacený.Mám dotaz, zda by šlo pobyt si u Vás o jednu noc ještě prodloužit.Po domluvě bych předem uhradila.Děkuji za odpověd´

Hotel Štekl

Dobrý den Jano, pro rezervaci dalších nocí kontaktujte prosím hotelovou recepci na : stekl@hotelstekl.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu.

Anna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné přijet s 1,5 ročním synem?
A pak, na základě jiných komentářů zde, je ve wellness vše funkční (sauna, bazén, výřivka)? Pobyt vybíráme především kvůli tomu.
Děkuji!

Hotel Štekl

Dobrý den Anno, konečně dobrá zpráva, v pondělí otevíráme wellness. S miminkem můžete samozřejmě přijet, jen do bazénu je potřeba vzít bazénové plenky.Těšíme se na Vaši návštěvu! vedení hotelu

Anna

Dobrý den, když si zarezervuji termín např. na pátek-sobotu, večeře bude v pátek a snídaně v sobotu ráno? A je možné (a případně kolik) si doplatit vířivku soukromě jen pro 2 osoby?

Hotel Štekl

Dobrý den Anno, večeře je v pátek večer( klidně si ji ale můžete vyměnit za oběd v pátek, nebo i v sobotu) a snídaně je v sobotu ráno. pro rezervaci ostatních služeb kontaktujte prosím hotelovou recepci na : stekl@hotelstekl.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu.

Jana Kubešová

Dobrý den, rádi bychom voucher na wellness pobyt darovali k narozeninám, nemůžeme tedy vybrat termín pro rezervaci. Je toto možné nějak vyřešit, nebo je striktně nutné termín závazně rezervovat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :)
u této nabídky je možné zakoupit pouze vouchery s termínem. Ten jde ale jednou do 7 dní před danou rezervací změnit, pokud by náhodou obdarovaným nevyhovoval.
Pěkný den :)

Petr Klíč

S tou chybějící večeří z mého předchozího dotazu už jsem to asi pochopil – v hodnocení jsem se propracoval až k 8. 4. 2019, kde se píše:
„Uvítala bych v ceně večeři i první nástupní den“.

S tím jsem se zatím při svých desítkách pobytů nesetkal, že by jedna večeře nebyla v ceně. Je to přitom spíše dražší pobyt. Jestli je cena vyšší kvůli poskytnutému wellness, tak je s podivem, že často v hodnocení čtu, že právě wellness funguje jen částečně.

 Klíč

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) jak jsem již odpovídal. Jedná se o pobyt se snídaní a jednou romantickou večeří v rámci pobytu. Tedy nejde o pobyt s polopenzí. Věříme, že i takové nabídky mohou naše zákazníky zaujmout. Pokud Vás nikoliv můžete si případně vybrat jinou z našich mnoha nabídek. Wellness je standardně v hotelu samozřejmě funkční. Hodnocení byly způsobené rekonstrukcemi v době pobytu daných zákazníků.
Pěkný den :)

Petr Klíč

Děkuji za odpověď na „chybějící“ večeři. Inu, i ve svém pokročilém věku se stále mám co učit.

Děkuji i za kulantní odpověď ohledně wellness, snad budou hosté s její úrovní a rozsahem spokojeni.

S potěšením

Petr Klíč

Petr Klíč

Dobrý den,
není v nabídce Romantika… chyba? Je tam uvedeno u pobytu na 2 noci jen 1× večeře:
2× snídaně formou bufetu pro 2 osoby
1× 3chodová večeře pro 2 osoby
Děkuji, Klíč

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :)
nejde o chybu. Při pobytu na dvě noci je v ceně voucheru opravdu jen 1× tříchodová večeře pro dvě osoby. I v popisu stravy je uvedeno „Snídaně + dle balíčku“ a nikoliv polopenze. Věřím, že Vás i tak nabídka zaujme.
Pěkný den :)

Jana Davidová

Dobrý den ještě jednou,

děkuji za Vaši odpověď.
Ještě bych se ráda zeptala, jak dlouho tato nabídka a Slevomatu bude.

Hezký den, Jana Davidová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve tedy nakoupíte, tím lépe. :)

Pěkný den,
Květoslava

Jana Davidová

Dobrý den přeji,

ráda bych se zeptala, zda se hotel bude otevírat a jaká budou omezení (stravování, wellness).

Děkuji, Jana Davidová

Hotel Štekl

Dobrý den Jano, jak jistě víte, nemáme v tuto chvíli nikdo zatím žádné informace o termínu otevření hotelu. Jakmile budeme mít nějaké oficiální informace, objeví se zcela jistě na stránkách Slevomatu.
Těšíme se na Vaši návštěvu. Vedení hotelu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru