Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní fotokurz v zoo: Olomouc, Zlín, Brno, Vyškov, Hodonín či Ostrava

4,8 / 5 FotoZapletal (6 poboček) Brno - Bystrc  (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den, nikde nemohu najít termíny? Ani na vašich webovkách.

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Momentálně mám vypsaný kurz pouze na tuto sobotu 10.7. do ZOO Olomouc. O ostatní zatím nikdo neprojevil zájem. V případě zájmu se můžeme domluvit.

Jana Říhová

Dobrý den, mám fotoaparát Olympus PEN E-PL8 s objektivem 14–42 mm R II. Mohu se kurzu zúčastnit s tímto fotoaparátem? Děkuji za odpověď. Říhová

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Každý fotoaparát je vhodný pro můj kurz. Jde tam o to naučit se s ním pracovat. Vědět k čemu je clona, rychlost závěrky, ISO a další nastavení a jak je využít. Co se týče objektivu, tak zmíněný se hodí spíše na krajinky a širší úhel záběru. S podobnými objektivy ale ke mě chodí většina účastníků. Mohu Vám dle Vašeho zaměření (čemu se budete chtít ve fotografii věnovat) potom doporučit vhodnější objektiv. Na focení v ZOO vám případně mohu zapůjčit své náhradní tělo s objektivem pro srovnání.

Veronika

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je kurz určený pouze pro focení zrcadlovkou nebo i kompaktem? Mám sony alpha 6000.
Předem děkuji za odpověď

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den.
Kurz je určen zejména začátečníkům. Ať již s kompaktem či zrcadlovkou. Ovšem některé věci nemusí kompaktní fotoaparát nabízet oproti zrcadlovce. Výše zmíněný fotoaparát se rovná zrcadlovkám, takže s tímto mít problém nebudete a vše co budu vysvětlovat vám daný fotoaparát nabízí. U Sony je spíše problém ve velice obsáhlém menu a nastavení fotoaparátu, ale určitě si s tím poradíme :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru